Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין, בידיוק שאינטל הולכים להציג את המעבדים החדשים שלהם החודש... אחלה באנצ'ים הולכים ליהיות במצגת כניראה(לכאורה) 🤣

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

האלדר לייק מכוון לרמות מחיר הזויות כך שאין פה ממש מהפיכה, לפחות מבחינתי. 4,000~ ש"ח למעבד, לוח לבטח יעלה קרוב לאלפיים, זכרונות DDR 5 אלפיה לכל הפחות.. next.

פורסם

אין לי בעיה שאינטל יתנו בראש ויבקשו יותר- כל עוד נקבל הנחה יפה על סידרה 5000 של AMD :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

באג ראשון שניתקלתי בוא היה שחיפשתי מילות חיפוש ברגיסטרי בשביל לתקן את הרזולוציה, כמעט במחצית מהפעמים קיבלתי את המסך הBSOD השחור החדש, לא נעים.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • מצחיק 2
  • לא הבנתי... 1
  • מבאס 1

פורסם (נערך)
לפני כשעה, save כתב:

אני רואה פה הרבה מזוכיסטים. כן , כן . תתקינו חלונות 11 . זה כיף. 

לעדכן גירסת חלונות במחשב עבודה שאני חי ממנו, אין הרבה דברים יותר מפחידים מזה. זה ממש על הקצה. שוטפת אותי זיעה קרה רק מהמחשבה.

לפני 42 דקות, ALÞћÃ כתב:

תראה... זה עדיין פחות גרוע מחלונות ME.

אני כנראה החמור היחיד בארץ שממש קנה בכסף שלו גירסת ריטייל חוקית בחנות... כמה צחקו עליי אח"כ (לפני כן קרס לי המחשב והייתי נואש לגרום לו לעבוד שוב).

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 3

חזיר דיזל

פורסם

מחשב עבודה אין מצב שהייתי מתעסק איתו, רק בעת שידרוג המחשב עצמו.

לי פשוט זה לא משנה, כל מה שאני צריך יש לי על הנייד והמיני מחשב הזה רק נקנה לא מזמן והוא דיי זמני בשבילי, לא ממש מרוצה מימנו אז כניראה אפטר מימנו בקרוב.

פורסם
לפני 4 שעות, save כתב:

אני רואה פה הרבה מזוכיסטים. כן , כן . תתקינו חלונות 11 . זה כיף. 

לגמרי. השימוש היחיד שאני מוצא לחלונות זה לפתוח כרום. רק לברוח.

אצלי הילדים גדלים על מק, אני חוסך להם חתיכת טראומה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 6 שעות, hans כתב:

אצלי הילדים גדלים על מק

למה לא gentoo? אתה רוצה שיגדלו להיות נמושות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ניסיתי, לא ממש עזר... אני לא מבין את הקשר בין ה CRU שמשנה רזולוציה לבעיית ה SCALING. אני כל כך מתוסכל מזה שאני בתור אחד שלא משלם על תוכנות (משתמש בוורסיית ניסיון/חינמיות/אחר) מוכן לקנות תוכנה שתפתור לי את הבעייה הזו. 

אם יש משהו שיגרום לי לזנוח את השימוש שלי בשלושים שנה האחרונות במ"ה של מיקרוסופט זו הבעייה הזו...

פורסם

כאן אומר שהמחשב לא מתאים. 

בתמונה השנייה. מודיעה שהמחשב מתאים.

לחו תסמכו על מיקרוסופט.

מקווה שהוא לא יתקין. מעוניין להשאר אם חלונות 10.

1939164041_2.jpg.d13092f95ba73daea0579b3061f7ad75.jpg

כאן 1.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

אם תירצה תוכל להתקין, מיקרוסופוט עצמה נותנת פיתרון.

אם אין לחץ עדיף לחכות.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם (נערך)

אני לא רוצה להתקין. או לשדרג.

נפגעתי מהמעבר מ חלונות 7 ל 10.

יש לי תוכנות חוקיות.

נאלצתי לגשת למעבדת מחשבים.

קניתי מחשב אם חלונות 10. לא ביקשתי שדרוג.

עוד דבר. גם אבא שלי נפגע מהמעבר

מחלונות 7 ל 10.

אז אחותי התקינה לו אנבוטו.

והוא מסתדר אם זה טוב. אדם שעבר תשמונים.

בינתיים שדרג מחשב. וגם בו מותקן אנבונטו.

גם לי יש מחשב גיבוי. אם אנבונטו.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...