Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש, הגג אכן גימיק, בחום הקיץ הוא סגור, בחורף הוא סגור וכם כשהוא פתוח הרי לא נוהגים ומסתכלים על הכוכבים.

הצבע ניראה מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש !
חשוב לציין שהפלאג-אין מעבר ל"חסכון בדלק" נותן לך גם עוד כוח רב למנוע.
אני לא הייתי מוותר על גג + תא מטען חשמלי אבל זה באמת כבר דעה של כל אחד.
דבר אחד צד את עיניי, אתה אומר שהטרייד אין שילמו לך מחירון מלא +1000 שקל ?? מעולם לא שמעתי על מישהו שמקבל בטרייד אין מעל מחירון..

פורסם

כנראה שהיו להוטים למכור את הג'אקו (מכל סוג) ולכן נתנו תנאים טובים כאלה.

ה- ASX מבוקש ,וככל הנראה יימכר במחיר טוב. לא אתפלא אם הם ידרשו (ויקבלו) יותר מ-1000 שקל מעל המחירון.

תתחדש!

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, yossiaviel כתב:

איתוראן ניתן לי בחינם, כאשר עלותו בכלמוביל היה 1500 שקל. עלות הפירוק כ-250. סה"כ נזרק לפח 1750 ש"ח. 

לא הבנתי. אם ניתן לך בחינם, מה עלה 1500 שקל?

לפני 4 שעות, yossiaviel כתב:

למצלמת הרכב, מצאתי בעצמי פתרון בפורומים בחו"ל בעזרת צד שלישי. גיל קאר לא יודעים להתמודד עם מה שהם מרכיבים ברכבים שלהם.

מצלמת דרך? איזו ומה הייתה הבעיה?

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

קודם כל תתחדש.

לא התחברתי לפסקה הראשונה שעוסקת בהצדקה הכלכלית.

היה לך רכב חדש יחסית עם קמ נמוך ועם הנסועה השנתית שלך כלכלית זה רחוק מלעשות שכל.

קנית כי התחשק לך לשדרג וזה הכי סבבה, אבל חיסכון זה לא יביא. תשקלל גם את מחיר הביטוח שגם בוודאי התייקר.

אני אתייחס לעניין המזגן ב ASX,  קשה לדמיין טוב ממנו.

בכל שאר הקטגוריות ה ASX לא בר השוואה כי הוא מוצר של לפני 15 שנה. אולי בקטע של האמינות ותפעול המזגן הוא נותן בראש אבל בבידוד רעשים, איכות נסיעה הוא בתחתית הסולם ואין ספק שהשדרוג יורגש.

מאחל לך הנאה ותמשיך לעדכן. בהחלט רכב שאיכות היצור והאמינות יעניינו לא מעט אנשים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

יש לך טעות לגבי השוואת ההפרש של 25 אלף ₪ ברכישה והשוואתו לצריכת דלק,

אתה לא באמת חושב שבעוד כמה שנים מחיר המחירון של  דגם הבנזין ודגם הפלאג אין יהיה זהה כך שמי שרכש את דגם הפלאג אין ימחוק 25 אלף ₪ יותר מדגם הבנזין?

אז המצב הנכון הוא שיהיה הפרש מחיר בין הדגמים גם במכירה עתידית ועם החסכון בדלק העודף של הפלאג אין (בנסועה כמו שלך אני מעריך חסכון בדלק של 7,8 אלף ₪ בשנה לפחות) ואולי גם ירידת ערך נמוכה יותר לאור כך שרכבי בנזין מאבדים ביקוש, היה יכול להיות לך חסכוני יותר בסופו של דבר ברכישת רכב הפלאג אין.

וגם היית נהנה מנסיעה שרובה חשמלית, שקטה ועם ביצועים טובים יותר.

חבל שלא התייעצת לפני הרכישה.

מה שזול יקר לפעמים.

עריכה אחרונה על ידי bigzoltar
פורסם
לפני 9 שעות, redead כתב:

דבר אחד צד את עיניי, אתה אומר שהטרייד אין שילמו לך מחירון מלא +1000 שקל ?? מעולם לא שמעתי על מישהו שמקבל בטרייד אין מעל מחירון..

הבטחתי להם רכב מושלם, ללא אף סעיף ליקוי. טופס מושלם ללא אף " X " .

קיבלו רכב כמו חדש מהסוכנות, ללא אף שריטה, או פתיחת דלת. 

במחירון כולל תוספת ק"ם, המחיר שלו הרבה יותר גבוה מ-1000 שקל הנוספים שתומחר..

לפני 5 שעות, zaf כתב:

לא הבנתי. אם ניתן לך בחינם, מה עלה 1500 שקל?

מצלמת דרך? איזו ומה הייתה הבעיה?

עלותה לכלמוביל היה 1500 שקל, לדברי הסוכן. לי עלה לזרוק אותו 250 . 

המצלמה היא נקראת PROC. התוכנה שהיא מגיעה איתה נקראת EACHPAI.

המצלמה לא התחברה לפלאפון אנדרואויד. הצלחתי למצוא תוכנה אחרת בפורומים שונים שכן עובדת איתה.

גיל קאר לא ממש עזרו, מחוסר ידע בנושא..

לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

קודם כל תתחדש.

לא התחברתי לפסקה הראשונה שעוסקת בהצדקה הכלכלית.

היה לך רכב חדש יחסית עם קמ נמוך ועם הנסועה השנתית שלך כלכלית זה רחוק מלעשות שכל.

קנית כי התחשק לך לשדרג וזה הכי סבבה, אבל חיסכון זה לא יביא. תשקלל גם את מחיר הביטוח שגם בוודאי התייקר.

אני אתייחס לעניין המזגן ב ASX,  קשה לדמיין טוב ממנו.

בכל שאר הקטגוריות ה ASX לא בר השוואה כי הוא מוצר של לפני 15 שנה. אולי בקטע של האמינות ותפעול המזגן הוא נותן בראש אבל בבידוד רעשים, איכות נסיעה הוא בתחתית הסולם ואין ספק שהשדרוג יורגש.

מאחל לך הנאה ותמשיך לעדכן. בהחלט רכב שאיכות היצור והאמינות יעניינו לא מעט אנשים.

המזגן ב-ASX פצצה. ענה על כל הציפיות. עד 42 מע" בצל באילת .

אח"כ צריך להגביר את עוצמת המפוח בפנים. 

גם אני חשבתי שלא קיים טוב ממנו. עד שישבתי בזה הנוכחי.

לפני שבוע  היה כאן חום מטורף. 46-47 מע". המזגן הנוכחי גם בחצי מהירות מפוח עושה עבודה טובה יותר.

כמובן כל מה שרשמתי מתייחס לחום המשוגע ולימים שהיו חמים מאוד באילת. 

לגבי החלטה להחליף את הרכב, ובכן כמעט 5 שנים, והמחיר שלו כבר יורד חודשים רבים כ-2000 שקל בחודש.

כמובן שיכולתי למשוך אותו גם 10 שנים והייתי מוכר אותו באותו מצב בדיוק.

רכב עם 0 תקלות, והמצב היה יכול להיות ככה גם ב-100000 ק"ם ויותר. סוג של דינוזאור מושלם.

תאמין לי שכאב לי הלב, למכור אותו. רציתי לקנות את החדש וגם להישאר עם הישן. יש לי במתחם 2 מקומות חנייה צמודים. 

במעמד העסקה הם רצו לבצע טרייד עם ה-ASX הזו, הרבה יותר מאשר העברה בנקאית על כל הסכום...

הם אמרו:" אין לך אחריות יותר" "הטיפולים יהיו יקרים יותר ויותר" "2 ביטוחים" ועוד משפטים כאלה.

מקווה שהרכב הזה יוכיח את עצמו. 

לפני כשעה, bigzoltar כתב:

יש לך טעות לגבי השוואת ההפרש של 25 אלף ₪ ברכישה והשוואתו לצריכת דלק,

אתה לא באמת חושב שבעוד כמה שנים מחיר המחירון של  דגם הבנזין ודגם הפלאג אין יהיה זהה כך שמי שרכש את דגם הפלאג אין ימחוק 25 אלף ₪ יותר מדגם הבנזין?

המחיר ההפרש של 25000 כיום, ישאר אותו הפרש גם בעוד 4 שנים ?

אתה באמת מאמין בזה??

פורסם (נערך)

ההפרש יקטן בשיעור ירידת הערך של הרכבים.

אם בעוד 4 שנים שיעור ירידת הערך של הרכבים יהיה כ- 40 אחוז, אז גם ההפרש של 25 אלף ₪ יקטן ב- 40 אחוז, כלומר הוא יהיה 15 אלף ₪.

כלומר בעל רכב הפלאג אין יפסיד 10 אלף ₪ יותר מגירסת הבנזין, זה כל ההפרש ולא 25 אלף ₪.

כנראה שההפרש במחירים יהיה אפילו גדול יותר מאחר ושיעור ירידת הערך של הפלאג אין יהיה נמוך יותר מזה של הבנזין, כלומר רכב הפלאג אין יפסיד סכום נמוך יותר מ- 10 אלף ₪ לעומת גירסת הבנזין.

וכמה כסף הוא יחסוך בדלק? כאמור הרבה יותר מכך.

כמובן שיש לחשב ריבית על הלוואה או אובדן תשואה על 25 אלף ₪ לארבע שנים שזה עוד כמה אלפי ₪.

עדיין זה לא מגיע לחסכון בדלק של הפלאג אין.

אבל לא משנה העיקר שתהנה מהרכב! עזוב אותך מחישובים, כבר קנית אותו.

עריכה אחרונה על ידי bigzoltar
פורסם

האם כלמוביל דרשו ממך להתקין איתוראן ואת המצלמה? אם היית מסרב להתקין אותם היו נותנים לך הנחה במחיר הרכב?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כל הפוסט הזה נשמע כאילו ההחלטה לרכוש את הצ'ינזיום התקבלה בלחץ ומהסיבות הלא נכונות, כאשר את אותו סכום אפשר היה להשקיע ברכב משומש אחר שבאמת מתאים לצרכיך. אני מקווה שהוא לפחות ישמור על ערכו בצורה סבירה ושלא תיתקע בדרך אחרי איזה עדכון תוכנה.

פורסם

חשוב לדעת שלא מדובר כאן רק בחסכון בדלק, מדובר כאן במספר סוסים כפול לפי המוצהר, לא פחות מכך. מה שמקנה נסיעה לא רק מהירה יותר, אלא גם בטוחה יותר, נינוחה יותר ושקטה יותר, מה עוד שיש טווח נסיעה כפול בין תידלוקים. אבל בכל מקרה וגם בגירסת הבנזין הטהורה מדובר ברכב גדול מרווח ומאוד מאובזר למחירו. שתהנה.

פורסם

אני מסכים עם קודמי שזאת טעות לא לקחת פלאג אין 

זה שהרכב יורד ב 2000 שקל בחודש... זה כלום לאומת ירידת הערך שתחטוף עכשיו

המיצובישי אמינה ויכולת לנסוע איתה עוד 5 שנים באפס תקלות ככה עלויות האחזקה והביטוח הם מהזולים שיש (זאת הסיבה היחידה שבגינה אני מחזיק ב asx)

לעניין המזגן, לא קונים רכב בגלל אירוע מזג אוויר חריג.

כמו שכתבתי. אם מתחשק לך להתחדש אז סבבה

במהלך הזה אין שום הגיון כלכלי 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

המיצובישי אולי תיסע גם עוד 90 שנה בלי תקלה אבל בחייאת מה ההשואה כאן בכלל.

מה עם בטיחות ? זה יכול להיות הבדל של חיים ומוות האבזור והבטיחות שמקבלים באותו חדש.

איכות הנסיעה ונוחות הנסיעה ?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...