Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני רוצה להתקין עינית דיגיטלית שמקליטה כשהיא רואה תנועה.

האידאל? שולחת הודעה לנייד כשמשהו זז (וניתן להתחבר מהנייד בכל רגע נתון), או אחת שמחוברת למחשב הביתי דרך WIFI, או שניהם יחד.

על אילו סוללות המצלמות האלו עובדות? רגילות שצריך להחליף כל יומיים או ליתיום-יון נטענות?

אודה לעצה והמלצה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לי יש כזה עם כרטיס Micro SD בפנים.

יש כל מה שאתה דורש חוץ מחיבור למחשב הביתי.

הסוללה היא פנימית (לטענתם 5000mAh), נטענת, נדרשת טעינה בערך פעם בחודשיים בשימוש אצלי.

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שכחתי לציין ברווזי, דלת "רשפים" מסדרה דיי חדשה, והייתי צריך להרחיב טיפה את החור מהצד החיצוני כדי שהעינית תכנס.

הרי באיזור של העינית זה פלטה של מתכת, ואז איזה מין שערות כאלה (בידוד? לא יודע), ואז פלטה נוספת של מתכת.

אז הייתי צריך להרחיב את החור רק בפלטה החיצונית ולא זו שפונה לתוך הבית.

היתד הזה של העינית עם הכבל דאטה בפנים הוא לא אחיד ברוחב, החלק שקרוב למצלמה רחב יותר מזה שקרוב למסך.

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...