Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

שאלה בעניין מקביל: יש לי ולאחד הבנים שואבי אבק Dyson V7. הסוללה הוחלפה בשניהם כמה שבועות לפני תום האחריות (שנתיים) - ועכשיו הסוללות מתקרבות לגיל זה. האם יש למישהו ניסיון עם סוללות דומות מעליאקספרס ויכול לתת חוות דעת עליהן?

כן. הן אחלה.

תקנה מחנות עם ביקורות טובות.

פורסם
בתאריך 14.10.2022 בשעה 15:34, Boltik כתב:

תנסה לפרוק את הסוללה לגמרי על ידי השארת מחשב דולק במסך BIOS ואז להתטעין אותו מחדש כאשר המחשב כבוי.
היה לי לפטופ שזה שיפר לו ביצועי סוללה בצורה ניכרת, כנראה בגלל שהתאים הבודדים בסוללה יצאו מאיזון.

עדכון - נראה שזה פתר את הבעיה.

עכשיו הסוללה נטענת ל100% ומספיקה לאיזה שעתיים.

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממליץ בחום לרכוש סוללה נוספת בכל זאת, מראש, כדי שלא תיתקע. 

כשסוללות ומצברים מתחילים לעשות בעיות, זה סימן שמעיד על התקרבות לסוף חייהם הטבעיים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, ברווז כתב:

ממליץ בחום לרכוש סוללה נוספת בכל זאת, מראש, כדי שלא תיתקע

את זה עשיתי בכל מקרה, כשהיא תמות סופית היא תוחלף.

לפני 16 דקות, ברווז כתב:

כשסוללות ומצברים מתחילים לעשות בעיות, זה סימן שמעיד על התקרבות לסוף חייהם הטבעיים. 

כנ"ל הארד דיסקים, מאווררים ועוד.

אני פעם עבדתי במעבדת תיקונים של מחשבים ניידים, אחרי זה ב-IT.

מניסיון שלי - אם חשוב לך שהמחשב יעבוד ויהי מה, תחזיק גיבויים אונליין בענן ודיסק קשיח ספייר במגירה, עם אימג׳ של מערכת הפעלה כבר עליו.

ככה תוך רבע שעה המחשב יהיה מוכן לעבודה.

עריכה:

בעצם עכשיו נזכרתי שגם המאוורר מרעיש וצריך החלפה. בלי סוללה אפשר לעבוד, בלי מאוורר - לא.

מסקנה נוספת - מה שיפה אצל דל זה זמינות חלפים גנריים. בטח לא רק דל, אבל הם ו-HP מורכבים באותם מפעלים פחות או יותר מאותם חלקים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...