Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרה אחורה בזמן במסווה Progressive woke pc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

אה. אז עדיף שלא לעשות כלום. אוקיי.

(הבנתי מה התכוונת... למרות שלא נשמע כך ממה שכתבתי)

ברור, למה מה?

תשקיע, תקדם דברים, ובסוף מישהו אחר יקבל קרדיט על זה.

אם זה לא פתרון זבנג וגמרנו רגע לפני הבחירות, זה לא שווה.

אפשר לתת לכל תלמיד אתיופי פקטור של 60 נקודות, עד אוניברסיטה כולל, זה יותר קל ומהיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

עוד לפני זיקה טכנולוגית -

קשה להצליח בכל מדינה מפותחת ללא התאמה תרבותית. בלי שום קשר לטכנולוגיה.

דוגמה פשוטה עד כדי כאב - היחס לזמן באפריקה בכללי, ובאתיופיה בפרט. לקום מוקדם בזמן ספציפי כדי להגיע לבית הספר רגע לפני שהשיעור הראשון (או השלישי!) מתחיל - וואלה, לא בתרבות. חוץ מאשר בסביבה המשכילה, כמובן. 

אלה שלא השכילו לשנות את הצד הזה בתרבות פשוט נכשלו בכל השאר - מלימודים ועד עבודה.

הרוב המכריע כן ביצע את השינוי, אגב.

ואגב (3), אותו שינוי תרבותי של יחס לזמן, שאולי נראה לנו קטן, יש לו משמעויות נוספות - פתאום אתה לא יכול לקיים את נוהג הכנסת אורחים, שאצל השכבה המבוגרת זה כמעט טאבו. נוחת אצלך אורח? אתה חייב לארח אותו בכל מחיר. אין דבר כזה לומר "לא מתאים עכשיו, אני עוד רגע יוצא לעבודה". שבר.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

הרבה קודם. הבעיה היא לחנך את ההורים לחשיבות ההשכלה של ילדיהם.

בול! אבל פגיעה לתוך המטרה. פעמיים.

בתור מי שהתעסק בחינוך ובת דודתו מורה כבר הרבה שנים, פגשתי הרבה ילדים מכל הסוגים והמכנה המשותף הגדול (אך לא הכרחי) היה ההורים. כשלהורים לא אכפת מהשכלה והצלחה בבית ספר, גם לילד לא יהיה אכפת, וזו תהיה התוצאה. מאוד פשוט. מאוד נכון. 

• רעיון טוב! 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 3 שעות, Mech Morphix כתב:

הדרך שלי מביאה תוצאות (התוצאה הם יותר אתיופים בכיתה שזה מה שרצינו לא?) יותר מהר. 
אתה לא רוצה שהם ישולבו מהר יותר? אתה גזען?!

אתה מייחס לי טיעוני איש קש בשביל שתוכל לענות את מה שמתאים לך וגם אז אתה מקשקש.

תמשיך לקיים דיון עם עצמך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

בול! אבל פגיעה לתוך המטרה. פעמיים.

בתור מי שהתעסק בחינוך ובת דודתו מורה כבר הרבה שנים, פגשתי הרבה ילדים מכל הסוגים והמכנה המשותף הגדול (אך לא הכרחי) היה ההורים. כשלהורים לא אכפת מהשכלה והצלחה בבית ספר, גם לילד לא יהיה אכפת, וזו תהיה התוצאה. מאוד פשוט. מאוד נכון. 

נתקלתי בהרבה אנשים שמאוד אכפת להם אבל זה נראה שחסר להם הכלים כדי להנחיל את המשמעת ללימודים והרצון בילדים שלהם

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 22 שעות, פינדר כתב:

או מישהו שהחליש.

זו לא חוכמה להביא אלפי עבדים, לגדל דורות של אוכלוסיות חלשות, ליצור פערים חברתיים ואז להגיד טוב מהיום כולם שווים ואל תבלבלו לי את המח עם הבעיות שלכם.

ברגע שאתה דוחס מאות שנות היסטוריה לרגע והופך את הכל למיידי ורלוונטי, זה סוג של שקר או עיוות מציאות  

אחרת אתה יכול להתחיל לפצות אריסים מימי הביניים באירופה... למה לא? 

אולי פיצויים ממונגוליה על כיבושי ג'ינג'ס חאן צריכים להיכנס למשוואה גם.... 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

על מה אתה מדבר?

חוקי ג'ים קרואו נאכפו עד לפני פחות מ60 שנה.

רוזה פארקס נולדה קצת אחרי גינגיס חאן..

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

אחרת אתה יכול להתחיל לפצות אריסים מימי הביניים באירופה... למה לא? 

למעלה משליש מהילדים בבתי הספר בארה"ב לומדים בבתי ספר שיש בהם סגרגציה, ולמעלה מ75% מהתלמידים בהם משתייכים לקבוצה אתנית אחת.

זה קצת שונה מצאצאי האריסים באירופה.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 שעות, Mech Morphix כתב:

נתקלתי בהרבה אנשים שמאוד אכפת להם אבל זה נראה שחסר להם הכלים כדי להנחיל את המשמעת ללימודים והרצון בילדים שלהם

אין ספק שלפעמים ילד קקה הוא ילד קקה (או פשוט ילד שלא נועד להיות אקדמאי) וזה בסדר. אבל כל עוד ההורים מתמקדים בטיפוח ופיתוח כישורים, לאו דווקא אקדמיים, הילדים יהיה בסדר. 

• מצחיק 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
לפני 2 דקות, ניקו פ. כתב:

ילד קקה הוא ילד קקה (או פשוט ילד שלא נועד להיות אקדמאי) וזה בסדר. 

חינוך סובייטי במיטבו 😆

• מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 12.10.2022 בשעה 23:04, flytomars כתב:

סטארטאפ- לסמן חנויות של יהודים.

אה שיט... כבר חשבו על זה 🤦‍♂️

זכור לי שראיתי בעלונים של בתי כנסת פעם פרסומת למוסך עם הכיתוב "עבודה יהודית".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, MZN כתב:

חינוך סובייטי במיטבו 😆

חלילה לא התכוונתי שילד שאינו אקדמאי הוא קקה, למרות שזה באמת ניתן להבנה מאיך שניסחתי את ההודעה הקודמת. התכוונתי יותר מבחינת אופי. ילד אלים למשל וכו'. 

ויש גם ילד שלא אמור להיות אקדמאי כי מה לעשות אינטלגינציה כן מתפלגת נורמלית. מה גם שלא בהכרח צריך להיות אינטליגנטי מאוד כדי להצליח בבית ספר ולא בהכרח שכל האינטלגינטים בכלל רוצים הצלחה אקדמית. אפשר להיות מאוד חכם ולרצות לעסוק בדברים שהם לא אקדמיה. הכל טוב :)

פורסם
לפני 30 דקות, יבגניפ כתב:

למעלה משליש מהילדים בבתי הספר בארה"ב לומדים בבתי ספר שיש בהם סגרגציה, ולמעלה מ75% מהתלמידים בהם משתייכים לקבוצה אתנית אחת.

זה קצת שונה מצאצאי האריסים באירופה.

אין סגרגציה בבתי ספר בארה"ב, זה לא חוקי

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...