אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,367 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, האם יש בכלל צורך למרוח משהו על נעליים מעור מלא? אם כן, מה למרוח וכול כמה זמן? מה ההבדל בין נעלי עור רגילות לנעלי עור שכתוב אליהם WATERPROOF? יש לי כמה זוגות של טימברלנד שללא שום טיפול אטומות למים כבר הרבה שנים, מצד שני נעלי קטרפילר חדשות נרטבו לגמרי בגשם הראשון בשנה שעברה. המטרה היא לשמור על העור מסדקים והתיישנות ולמנוע חדירת מים. קראתי שיש משחה של NIKWAX שאמורה לשמור על העור ולמנוע חדירת מים, הבעיה שיש אליה דעות מאוד חלוקות באמזון. הרבה אנשים אומרים שצריך למרוח את החומר בערך כול שבוע. ראיתי גם שיש את החומר הזה: Regatta Isotex Leather Cream, עולה פחות מחצי. תודה
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
אהלן חברים, חשוב לי לציין מעוניין בטלוויזיות של סמסונג! רוצה להביא לסלון 65/75 אינץ' ועוד 2 של 40/42. רוצה אותן חכמות, לא יקרות במיוחד. לא יודע על מה במפרט חשוב להסתכל ואיך לדעת אם הטלוויזיה איכותית או לא. אשמח לעזרת המומחים כאן!
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
ניקוי מדחס מזגן
מאת V6- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
לאחרונה שמתי לב שיש הרבה הרבה לכלוך על המדחס של המזגן (צירפתי תמונות). מדחס אחד מלוכלך במיוחד ואני תוהה כמה הוא מאבד מהיעילות לאור הג'יפה המכסה אותו. נראה לי שמשפיע מאד על יעילות הקירור, לא? מישהו פעם ניקה דבר כזה? גם לא מצאתי ברשת הרבה תשובות לזה... קצת מוזר. מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת yor2, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אל תשאלו איך זה קרה, אבל המצב הוא שהחלון של המרפסת כרגע נעול וללא צילינדר, די הרבה זמן ככה ואני רוצה לנסות לפתוח אותו, אין צילינדר ואין ידית... אני לא מבין בזה ממש ולא יודע באיזה מנגנון מדובר, הגישה היא די מצומצמת אבל מה שכן ראיתי שיש חלק מהלמעלה של הצילינדר שאם אני דוחף אותו עם מברג הוא נכנס, יכול להיות שזה פועל בתור הידית. יש מנעולנים בקהל שיוכלו להכווין כיצד לשחרר את הנעילה? 1529564961_WhatsAppVideo2022-11-19at12_25_13.mp4 1079883972_WhatsAppVideo2022-11-19at12_24_53.mp4
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש לוח שידורים של המונדיאל שיכנס בדף אחד ושיציג בצורה ברורה את כל המשחקים ובאיזה ערוץ ושעה הם משודרים, שיהיה אפשר להדפיס ולתלות. בניגוד לטורנירים אחרים שבכל אתר היה לוח כזה, הפעם מצאתי רק אחד כזה של אתר One, אבל שלב הבתים בו מצריך זכוכית מגדלת בשביל לקרוא. האם מישהו מצא משהו אחר יותר טוב? https://images.one.co.il/images/msites/2022/11/02/mondial_2022_matches_scheduler.pdf לוח שידורים מונדיאל 2022.pdf
-
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 34 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
אני מדבר על hizero, bissel ודומיהם. יש למישהו ניסיון/תובנות/המלצות?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 עוקבים
- 120 תגובות
- 15.3 אלף צפיות
החלטתי אחרי מספר שנים במקום עבודה שאני לא מגיע יותר לעבודה בשל הרעת תנאים, רשמתי תלונות, פניתי לוועד הארצי, להנהלה ולהסתדרות, ים עובדים התקשרו אליי כי הבוס שלח אותם ניסו לשכנע אותי לחזור, בסוף הבוס התקשר אמר נפתח דף חדש. אני קלטתי את הבן אדם מדובר על אדם עם לשון חלקלקה מיפולטיבי מאוד, החלטתי שאני לא מגיע כי הוא לא מוכן לשנות לי את התנאים במשמרות, מדובר על אפליות. האם המעסיק יכול לשלול ממני את הזכות לקבל פיצויים? בשל התנהגות כביכול מרדנית?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
Barn Finds
מאת Coro- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ספוילר לא אמיתי. יצירות 3D של thedizzyviper באינסטגרם
הודעה אחרונה מאת Coro, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
סיימתי לראות את הפרקים האחרונים של הסידרה וחיפשתי למצוא הקשר לפרקים קודמים. לפי כל האתרים לעונה הראשונה יש 9 פרקים. בהוט מתעקשים שיש 10 פרקים ואילו האחרונים שראיתי מתוייגים 8,9,10 אבל לפי כל מה שאני קורא חסר לי פרק שלפי האתרים הזרים זה פרק 7 (על פי תאור העלילה) . אני יודע שפיספסתי פרק, אבל המספור של הוט מוזר, האם הם חילקו פרק מסויים ל 2?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן , ברצוני להתקין בטלפון של אבא שלי (אנדרואיד) תוכנה שתנתר את הטלפון של אבא שלי 24/7 מבלי להציק לו עם הודעות קופצות בטלפון(ראה ערך 2STEP AUTHENTICATION) . המטרה שלי היא טובה , אבא שלי החלים ברוך השם מהמחלה הארורה אך יש עוד דרך ארוכה והוא מנסה להיות עצמאי ככל הניתן (היום הלך למכולת לבד - לא מתקבל על הדעת) וכאן אני מבקש את עזרתכם. אשמח להמלצות ועדיף מנסיון אישי. תודה.
הודעה אחרונה מאת Step, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 17 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
היי אשמח להמלצה על אלמנט חימום לאמבטיה נורה או מפזר חום ואיזה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
צלחת לוויין של yes בגג - אם אף דייר כבר לא מחובר, האם ניתן לפנות אליהם בדרישה שיגיעו לפרק/לפנות אותה מהגג? 1 2
מאת ALÞћÃ- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
השאלה בכותרת
הודעה אחרונה מאת avizaz, -
בעקבות ויכוח שהייתי עד לו בגינה. בהנחה כמובן שהכלב קשור/לא תוקפני וכו׳. מצד אחד אנשים מטיילים עם הכלב. גרים בעיר. אין לכלב הרבה מקום להתרוצץ. דשא. מצד שני. גרים בעיר.אנשים הולכים עם ילדים - גם פעוטות שזוחלים. הכלבים עושים צרכים בדשא/משטח גומי הזה של המתקנים שבגינה. פיפי שמסריח את הדשא ואחכ ילדים משחקים עליו וקקי שגם אם אוספים תמיד נשאר מעט עקבות. לדעתכם כלב בגינה ציבורית זה סבבה? או שישארו בגינת כלבים?
הודעה אחרונה מאת Charge, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שמתי לב בימים האחרונים שלכל קניה גם מתחת ל-75$ מוסיפים Estimated Import Fees Deposit. לפי החישובים יוצא בערך 17%. אני פספסתי משהו, החזירו את מע"מ על קניות מתחת ל-75$?
הודעה אחרונה מאת DubelBoom, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המזגן החל להסריח לאחר ניקוי של איש מקצוע. בעת הניקוי יצא המון לכלוך, המאייד והמאיץ נקיים, אבל כנראה לכלוך נתקע בצינור הניקוז. לאחר שפיכת מים על המאייד הריח עובר ליום-יומיים. איש המקצוע אומר שהוא לא יכול להגיע לצינור הניקוי. כדי להגיע אליו, יש לפרק את כל המזגן לטענתו, שירות של 1000 ש"ח. לא יודע כבר מה להגיד לאנשי מקצוע - אני רוצה ניקוי? רוצה שיפרקו את הכל? שלא סתם ינצלו חוסר ידע. מדובר במזגן אלקטרה 1כ"ס.
הודעה אחרונה מאת Coro, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפני שאני הולך לדבר עם הבנק, אני אשמח לדבר עם מישהו שמכיר את התחום (ספציפית, תחום הלוואות) ויכול לעזור לי להבין קצת יותר ממה שאני מבין כיום, ובתקווה שאין אינטרס לייעוץ לטובת הבנק... מסתמן שאני צריך למחזר הלוואה שיש לי. לא סכום גדול במיוחד, אבל כן צריך להגדיל אותה קצת ולמשוך אותה לאורך תקופה כדי שאוכל להתמודד עם ההחזרים בצורה טובה יותר. אני צריך ייעוץ לגבי תנאים, על מה אני יכול להתמקח עם הבנקאי, האם העובדה שאני סטודנט תועיל או תהיה בעוכריי, דברים בסגנון הזה. עד היום, בפגישתי עם הבנקאי, נאלצתי לקבל את המוצע לי כדברי אלוהים חיים והמצב הזה "דופק" אותי- אני בטוח שלממולחים ממני יש תנאים טובים מעט יותר ואשמח ללמוד איך לשפר את מצבי. תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בעולם שלנו הרבה מוצרים הינם באיכות לא הכי גבוהה או שמלכתחילה מיוצרים מוכוונים MTBF קצר. אז יוצא יחסית לא מעט שמוצרים מתקלקלים במסגרת האחריות. יצא לי לאחרונה לממש כזה מוצר ותהיתי לעצמי מהי חווית שירות לקוח של 5 מתוך 5? האם במצב בו אני מדבר עם נציג שירות לקוחות ולא מקבל מענה אך לאחר הרמת קול-אי הסכמה, אני מדבר עם נציג יותר בכיר ומקבל שם מענה זכאית ל5 נקודות? מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
פיטורים
מאת Sparrow420- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מה קורה חברים, צריך קצת הסבר ממי שמבין פה פיטרו אותי מהעבודה, איך בדיוק אני מקבל את הפיצויים שלי? הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי משהו על טופס 161 ו161א אבל לא הבנתי בדיוק מה צריך לעשות. בנתיים קיבלתי מהמעסיק שלי מכתב הודעה עם תאריך סיום העסקה, מה אני עושה הלאה? מחכה והמעסיק מטפל בכל הנושא הזה ואני יראה את זה בבנק כמו משכורת? פעם ראשונה שמפטרים אותי והקטע הכי מעצבן זה שהייתי עובד מצטיין בחברה, פשוט מכרו את העבודה של הצוות שלי לקבלן משנה אז אין להם מה לעשות איתי.
הודעה אחרונה מאת gollu, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלומות, בעקבות השרשור של בוקי, תהיתי אם מישהו פה משתמש באביזרים או כלים יעודיים המקלים על פעולות נפוצות בתחזוקת מזגן ביתי. עדיפות לכאלה שאפשר לקנות בארץ ולא רק בעליאקספרס. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
השאלה בכותרת.. יתרונות לבוילר - זמינות של מים ללא צורך לזכור להדליק מראש. אין הגבלה לכמות מים חמים. יתרונות ליונקרס - המים החמים מגיעים יחסית מיד כשאתה פותח את הברז (לעומת יונקרס שלוקח זמן מפתיחת הברז עד שנדלק ועד שמגיע לברז) לגבי מחיר, אין לי מושג, חשמל, גז, חמם מהיר וכו' אשמח לדעתכם
הודעה אחרונה מאת אליעזר, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום,לאחר שחיפשתי פה בפורום ורואה שודבר מעט על מתג חכם לדוד, וקצת היו דעות שליליות על המתג החכם בגרסה 2. רציתי לדעת אם יש למישהו איזה נסיון גם גרסה 4? אשמח לחוות דעת כזו או אחרת. חושש מעט להזמין ולהשתמש במשהו מעליאקספרס. תודה
הודעה אחרונה מאת swiv, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
ערב טוב, המחשב בבית מתחיל להזדקן, מבצעי בלק פריידי מתחילים לצוץ ואני התחלתי לשוטט. דיסקליימר, ההבנה שלי במחשבים די בסיסית. אשמח אם תעמידו אותי על טעויותיי. המחשב משמש את אישתי לעבודה (חיבור מרחוק) ושלל שימושי בית קלאסיים: סרטים, שיטוטי רשת, קבצים, מסמכים, תוכנות אקראיות ומדי פעם עריכות תמונות/וידאו קלות (לא בקיא בפרטים או בתוכנות, אבל זה ממש בקטנה). נקודת המוצא שלי הייתה שאני מחפש מחשב נייד, לפחות 16GB של ראם (הבנתי שזה אמור לספק לשימושים האלו), מסך בגודל של לא פחות מ- 15" ('אני לא אוהבת מסכים קטנים', למרות שמחובר לזה עוד מסך) וסדרה גבוהה של חברה טובה כדי לקבל איכות ואמינות לאורך זמן. אהה... והיא לא רוצה אפל. אני מחפש גם בחו"ל (יש מי שיביא) וחשב…
הודעה אחרונה מאת yor2, -
-
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש להחליף את המיטה. אני חייב אחסון מתחת למיטה. כרגע יש מיטה עם ארגז מצעים. הבעיה שלהרים את הארגז עם המזרן ששוקל לא מעט ואז לסגור את זה מצריך מאמץ וזה די מעצבן. ראיתי שיש מיטות עם מגירות שאפשר לשלוף מתחת. לי אישית זה נראה כמו פתרון טוב. האופוזוציה לעומת זאת טוענת שזה סתם ייתקע. פחות מקום אחסון ולא נוח. מישהו התנסה עם זה?
הודעה אחרונה מאת dinnnn, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
בשעה טובה הזמינו אותנו לפרוטוקול מסירה ראשוני. הוואטסאפ של הפרוייקט שוצף וגועש. מציעים מבחר של חברות של בדק בית. ההפרשי מחיר בין ההם שהם "זולים אבל הביקורות עליהם ככה ככה" להוא ש"הוא ממש טוב אבל ממש יקר" זה איזה 200-300 שקל. כל הדיירים של כל קומה מתווכחים ביניהם את מי יקחו כי אם כולם יקחו את אותו אחד יקבלו 100 שקל הנחה. בקיצור, אני אקח בדק בית. למרות שזה ממש מרגיש לי כמו מכון בדיקה לרכב משומש. משהו שאומרים לך - מה? השקעת ככה וככה לא תשים עוד ככה וככה בשביל להיות בטוח. אני גם לא ממש מתכוון לעבוד בלשכנע את עמיתי ליום הבדק שניקח את אותו הבודק. השאלה שלי - בבחירת החברת בדק בית האם יש משהו קריטי שעליי לשים לב אליו? יש איזה דגלים א…
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אלומיניום או כסף?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
גנרטור לבית 1 2
מאת vadim6385-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
בהמשך לשירשורים פוסט אפוקליפטיים לאחר הבחירות. משתעשע ברעיון לקנות גנרטור לבית, למקרים של הפסקות חשמל ארוכות. אחד פשוט ויחסית זול (תקציב 3 אש"ח יספיק?) וקומפקטי, שבמידת הצורך אוכל לזרוק בגינה ושייתן חשמל לכמה שעות/ימים (בהינתן אספקת דלק). האם קיימים גנרטורים קטנים שמסוגלים לתת הספק למקרר/מכונת כביסה/מזגן? ראיתי את שני אלה: https://www.ace.co.il/4423943 https://www.ace.co.il/2214564 השאלה אם ה2.5-3KW שהם מסוגלים לתת, יספיקו כדי להזין דירת 3 חדרים בחירום.
הודעה אחרונה מאת הרקוליטו, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא מזמן החלפתי בדייסון V8 שלי את בית הסוללות (המכשיר נקנה יד שניה, כך שגילו לא ידוע, והסוללות היו מתפרקות די מהר מעצמן וגם מיד אחרי טעינה לא החזיקו הרבה זמן). רכשתי בית סוללות חלופי בדוד עלי, והלכתי לזרוק את המקורי, כשהחלטתי - למה לא לפרק? אז מה יש בפנים? 6 סוללות DYSON INR-20700A (וגם הכיתוב 0842HA3006. מניח שהמק'ט). הנחתי שאחת הסוללות או יותר לא תקינה ואולי יש כמה תקינות. שווה לבדוק. יש לי מטען סוללות מכובד - Vapcell S4+. העברתי בו לבדיקה מהירה את כל הסוללות. כולן הראו טעינה של כ 84% (בעוד שכשהמערכת היתה מחוברת לשואב, דלקה רק נורה אחת והשאיבה היתה ישר מפסיקה). לכולן המטען מראה התנגדות פנימית נמוכה כ 55מיל…
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- אחראי פורום
- 44 עוקבים
- 114 תגובות
- 23.4 אלף צפיות
לפני כמה ימים, קניתי מוצר כלשהו שהוא בערך פי 4-5 יקר יותר ממקבילו הפשוט יותר, וקיבלתי שיפור של בערך 20 אחוז. אחרי זה נפל לי האסימון שכמעט כול מוצר יקר ששילמתי עליו הרבה כסף היה בסופו של דבר הרבה יותר שיווק ופרסום מאשר משהו ממשי לעומת מקבילו ה"תמורה למחיר". האם יש לכם מוצר כזה שקניתם בלא מעט כסף והוא באמת היה שיפור ענק ? אחד כזה שאם הוא מתקלקל, אתם מחר רצים לקנות בדיוק את אותו מוצר/מקביל אליו? אם כן, אשמח לשמוע. ואגב, אני מתכוון למוצרים שהיה לכם נסיון עם המקבילים הזולים שלהם. ז"א לא מישהו שהשתמש עד עכשיו בטלוויזיה CRT 19 אינץ' ועבר ל-OLED 55 אינץ. אלא מישהו שהתמש במוצר מודרני זול ועבר למוצר מודרני יקר.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כדי, לבטח רכב היברידי התבקשתי לעשות 1500 בזמן של, חודש עי החברה. (הזוי, אני יודע) יש לכם הצעות איך אפשר לעשות את זה בלי לבזבז זמן? תודה למסיעים
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
ערב טוב, אני עומד לפני קניית כיריים חדשות ומחפש אינדוקציה (כמובן...). חבר תיאר לי איך הם נזהרים להניח את הסיר בעדינות ולא לגרור אותו על משטח הזכוכית, כי הזכוכית עלולה להיסדק או להישרט. היה נשמע לי מוזר. המוצרים האלו לא זולים. היצרן יודע שהם יעמדו בעומסים של סירים מלאים. מה, לא יכולים לשים זכוכית מספיק חזקה/חסינה? אפילו השעון שלי לא נשרט. חיפוש קל באינטרנט העלה לא מעט תלונות על משטחים שנסדקו (משום מה הרבה מאוד מהם היו מחברת אלקטרולוקס 🤷♂️). יש למישהו ידע או ניסיון בעניין? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת dany,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,498 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Shaike.Zam
- פריג'י
- sperial
- מיץ פטל
- Camaro 92
- yoni2sh
- ברווז
- לב טוב
- Satori
- TomerP
- fatboy1340
- Coresh