Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Nakamichi כתב:

אני בכלליות לא כ"כ מבין את המטרה של הברזיות האלו היום. בשביל מה משקיעים כסף להתקין אותן ולתחזק אותן. 

מצטרף לדיון הפילוסופי עם השאלה בשביל מה עדיין יש מערכות מולטימדיה, מכשירי ניווט, ומקלטי רדיו במכוניות. כאילו סירייסלי, מתוך מאה נהגים רנדומליים, כמה אנשים לא יעדיפו לחבר את הסמארטפון בשביל כל הפונקציות האלה?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 11 שעות, Nakamichi כתב:

אני לא הייתי נותן לכלב שלי לשתות מברזיות כאלו בגינות משחקים או בחצר בית ספר

גם אני לא, אבל כאמור, בבירזיה שעומדת בחוץ, רוק של כלב זה לא הבעיה שצריכה להדאיג, פרט לתחושת הגועל, אין בזה יותר סכנה מלשלשת ציפורים או רוק של אדם אחר (וכן, יש קלה ששותים ישירת מהפיה)

לפני 11 שעות, Nakamichi כתב:

איש מוזר. ביקשת ממנו לצאת או לקשור את הכלב בגינה? כי אחרת מה האינטרס שלו לשכנע אותך להכנס?

הוא רצה שלכלבה שלו יהיה עם מי לשחק כי לא היו כלבים נוספים בגינה.

לא ביקשתי ממנו לצאת, אין לי זכות חוקית לעשות זאת גם אם הכלבה שלו תוקפנית. 

פורסם
בתאריך 12.11.2022 בשעה 09:46, Nakamichi כתב:

בעקבות ויכוח שהייתי עד לו בגינה.

באיזו עיר אירע הויכוח?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...