Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כנופיות לונדון , עונה ראשונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי לראות את הפרקים האחרונים של הסידרה וחיפשתי למצוא הקשר לפרקים קודמים.

לפי כל האתרים לעונה הראשונה יש 9 פרקים. בהוט מתעקשים שיש 10 פרקים ואילו האחרונים שראיתי מתוייגים 8,9,10  אבל לפי כל מה שאני קורא חסר לי פרק שלפי האתרים הזרים זה פרק 7 (על פי תאור העלילה) .

אני יודע שפיספסתי פרק, אבל המספור של הוט מוזר, האם הם חילקו פרק מסויים ל 2? 

image.png.90a06c9beaba47f704f94417bfa06980.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא יודע אם אוכל לתרום לדיון, אבל איך קוראים לסדרה באנגלית?

כי סביר להניח שתמצא את המידע שאתה מחפש באתרים בחו"ל.

וכי סתם מעניין אותי מה זה הסדרה הזאת. זה משהו ברמה של peaky blinders?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הרבה יותר אלים, gangs of London

והרשימה https://en.wikipedia.org/wiki/Gangs_of_London_(TV_series)#Episodes 9 עונה ראשונה 9 פרקים. אז מאיפה לעזאזל הוט מביאים 10?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

וכי סתם מעניין אותי מה זה הסדרה הזאת. זה משהו ברמה של peaky blinders?

לדעתי סדרה טובה יותר. אם אתה אוהב לראות סרטים עם אלימות קשה אז הסדרה תפורה עלייך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...