אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
הנחתת מתח לפנס לד
מאת tza- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי פנס לד T6 מאלי אקספרס שהמעגל החשמלי שלו תקול. למעגל מחוברים חוטים מהסוללה מכפתור ההדלקה ומהנורה. התקלה הייתה שכל הזמן הנורה דלקה והמעגל התחמם מאוד. ניתקתי את המעגל וחיברתי את הנורה לסוללה דרך מפסק פשוט. התוצאה היא שהפנס מאיר הרבה יותר חזק ולאחר ~10 דקות מתחמם מאוד ואני חייב לכבות אותו שיתקרר. הבנתי שכנראה היה טעות להעיף את המעגל ושהוא הגביל את המתח (ואולי הספק) שהנורה מקבלת. יש לי פנס נוסף ושם מדדתי במעגל מתח נכנס מהסוללה 3.6V מתח יוצא לנורה 2.9V. מה אני יכול לחבר בין הסוללה לנורה כדי שהיא תקבל את המתח הדרוש? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רכשתי חבילת ערוצים ,ואני אמור להתקין אפליקציה על הטלוויזיה כדי להריץ את החבילה ואין לי מושג איך עושים זאת? טלוויזית הסמסונג היא מסדרה H6400?
הודעה אחרונה מאת URSH, -
-
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למשלוח פרטי חד פעמי ממישור החוף הדרומי לצפון?
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
למרות שהמבחר הצטמצם, יש עדיין טיסות ממש זולות לבוקרשט בנובמבר דצמבר בחברת וויז, שווה לבדוק למי שרוצה לטוס ובזול ממש, גם המלונות בבוקינג במחירי רצפה בתקופה הזו
הודעה אחרונה מאת garicho, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בהמשך לשרשור שפתח כאן מיכה לגבי ארנקים, החלטתי שאני גם מעונין "לעבור" לגוגל פיי באנדרואיד שלי ולהתחיל להפחית את נפח הארנק שלי, מבחינת כסף פיזי וגם כרטיסים. אני מבין שזה עדיף בטיחותית, נוח יותר ורוב העסקים כבר שם (חוץ משוק התקווה ותחנות הדלק...). אשמח להבין: לאחר ההתקנה, האם ה- NFC בנייד שלי חייב להיות כל הזמן ON ? יש עוד דברים שעליי לדעת או לשים לב אליהם? שאלה נוספת, לגבי כרטיסים: האם חובה עליי כאזרח להסתובב עם כרטיס מזהה כלשהו - פיזית? או שנגיד תמונה איכותית וברורה בנייד היא גם חוקית? כי אם כן - אפסיק להסתובב עם רישיון נהיגה ותעודת זהות... ואז גם את הארנק הזה שמיכה מחפש אני לא אצטרך...
הודעה אחרונה מאת eladts, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
הייתי אצל חבר שביקש עזרה עם החלפת מכלול דוד החשמל/שמש שלו, על הגג. הדוד הקפיץ את הפחת והוא רכש מכלול חדש עם טרמוסטט וכו', ועלינו לגג. לתדהמתי ראיתי שהארקה שמגיעה אל הדוד מחוברת ביחד עם הפלוס לקוטב אחד בטרמוסטאט, האפס היה מחובר (כמובן) לקוטב השני. הוא טוען שכך זה היה תמיד, עובדה שהפחת פעל כשגוף החימום התפגר וביקש לחבר זאת שוב כך, כי "כך זה היה, זה עובד ואין טעם לשנות". אני סירבתי וחיברתי את הארקה אל 2 המקומות המיועדים לכך, בדוד עצמו. הדוד מפוקד ע"י שעון שבת, תקין. כעת הכל עובד יופי טופי, רק שאני בספק לגבי קיימות ההגנה נגד התחשמלות. מי צודק? אני או המתקין שביצע זאת פעם אחרונה? אולי חשמלאי? אשמח לקבל הסבר לגבי מה ראינו כאן.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה החלטתי לתחזק את המזגנים שבסביבתי בעצמי. קניתי את כל הכלים שצריך מניפולד (שעונים וסעפת) מכשיר פלייר ושות'. אילתרתי גם משאבת ואקום ממדחס של מקרר בכדי להיות "מקצוען" :). ועכשיו לרגע האמת יש לי מזגן שברח ממנו כל הגז עקב כך שהזיזו את המדחס לצורך תחזוקת הגג. כנראה שאחד החיבורים כשלו וכרגע הוא ריק לחלוטין. כמובן שאחדש את הפליירים ואנסה לעשות ואקום עם המכשיר המאולתר. לגבי טעינת הקרר (410) כל המידע באינטרנט הוא עם טווח לחצים החל מ100 וכלה ב150 . שזה יותר מדאי "בערך". חוץ מזה שתמיד זה מתייחס להפעלת המזגן על קירור לא בטוח שזה לא כזה רלוונטי בימים הקרובים..... אשמח לסדר פעולות נכון בכדי שאגיע לתוצאה כמה שיותר מדוי…
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
לאחרונה צצו פה כמה שרשורי שעשוע בשואבי אבק רק רוצה לעדכן לטובת חברי הפורום שיש עכשיו את השואב WD3 של קרשר ב229 ש"ח כולל מע"מ לא מרוויח מזה כלום ואין לי שום אינטרס, סתם משתף https://ksp.co.il/mob/item/104222
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 25 תגובות
- 5 אלף צפיות
השאלה בכותרת. לא נטען. כשהיה קצת מיץ עוד עבד. סבירות גבוהה שזו הסוללה. שווה לתקן? כמה עולה בכלל לתקן כזה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
FALLOUT 4 - עולם פוסט אפוקליפטי פתוח, עם מפלצות, פושעים, מוטציות, רובוטים קטלניים ומלא נשקים מגניבים, החל מאקדחים ועד לרובי לייזר. יש אפילו חייזר. במשחק יש פיצ'ר מאוד כייפי של בניית יישובים. במקומות המיועדים אפשר לבנות ישובים, כולל בניית מבנים, בניית גדרות, אוכל, מתקני מים, תותחים אוטומטיים. אפשר להזמין אנשים ליישוב ולהגדיר להם עבודות: עבודת גידול אוכל, שמירה, עובד בדוכן המכירה. עבודה בדוכן המכירה מביאה כסף. צריך לדאוג לאנשים: צריך שיהיה להם מיטה, אוכל, בית. וכאשר יש לאנשים את הכל, רמת השימחה ביישוב גדלה, הרווחים בדוכנים גם גדלים. צריך להגן על היישוב מתוקפים. אפשר להלביש את התושבים בשיריון שמצאתם. במשחק יש מספר קבוצות שאפשר להצטרף, לפי הקבוצה שבחרתם, יש אופציות ש…
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אם כן אשמח לשמוע חוות דעת, חושב על מעבר לבנק החדש או לבנק ירושלים
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
השאלה בכותרת, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין , בנוסף אשמח לשמוע גם על פיקדון טוב עם תשואה וריבית גבוהה . לאיזה בנק יש עכשיו פיקדון משתלם לתקופה בינונית של שנה-שנתיים? הכוונה לפיקדון של הפקדת סכום חד פעמית.
הודעה אחרונה מאת FROGIE, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 24 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
נשאלתי ע"י אחד הצעירים במשפחה. לאחר שסיימתי לצחוק, אמרתי לו שממש אין לי מושג אבל אשאל בשבילו. הוא מבקש למחוק סיסמאות שנשמרות אוטומטית כאשר הוא מבקש להיכנס לג'ימייל או לבתי מסחר מקוונים. יש בכלל אפשרות לבצע מחיקה כזאת?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
עבדתי בחברה די גדולה בשוק הישראלי, התפטרתי ממנה לפני כמה שבועות, החישוב של תלוש השכר היה מ20 לחודש עד ל19 לחודש שלאחריו. התפטרתי ב20 לחודש, ככה שיוצא שיש לי יום אחד של עבודה בחודש. בתלוש האחרון שיש לי, לא מופיע לי זיכוי של ימי חופש אז תיארתי לעצמי שהם יבצעו את זה במועד התשלום הקרוב שאמור להיות בימים הקרובים. לקראת זה, ביצעתי כניסה לאתר של חברת הנהלת התלושים, מל"ם שכר. וגיליתי שנעלמו כל הנתונים שהיו בעבר כולל תלושי המשכורת שהיו תחת ת.ז. שלי. האמת שלא ציפיתי שהם פשוט יעלימו את הנתונים ככה, אז די מופתע מהסיטואציה הזו. למזלי, עשיתי שמירה לכמעט כל הנתונים החשובים, אבל לא בטוח שיש לי את הנתונים לגבי היום היחיד שנותר בחודש. מה שמעלה עבורי כמה שאלות ותהיות האם…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה עושים???
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום ואני מתנצל על הנושא הלא נעים. סליחה. לצערי חלינו במשפחה בקורונה. אני לא יודע להצביע ממי מה הייתה הסיטואציה ואיך. נשמרנו ברוך השם מאז שהתחיל כל הקורונה בתחילת 2020. אני הפסקתי את הלימודים שלי ונכנסו לבידוד שבמהלכו לא יצאנו בכלל מהבית. כשלא היינו חולים ברוך ה'. אבל בשביל להישמר ובמיוחד לשמור על המשפחה. יש לי אח שהוא חולה בניוון שרירים וחששנו שזה נחשב קבוצת סיכון. וגם אמי מבוגרת עם מחלות רקע לצערי. ולצערי בשבוע האחרון חלינו אחרי כמעט 3 שנים שהמחלה מוכרת. השתדלנו לא להכניס אף אחד לבית ואני לא חזרתי ללימודים מאז 2020. שינוי אחד היה זה שהפסקנו בחצי שנה האחרונה לבצע קניות אונליין כי זה כבר היה …
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
האתר בסמוך ליישוב נחלים (מחלף שעריה, כביש 40 עם 471, מזרח פתח תקווה) קיים די הרבה שנים אבל האוטובוס הזה הוצב שם רק לאחרונה. טקסט בשלט: היריות הראשונות במלחמת העצמאות בליל כ"ט בנובמבר 1947 נערכה בעצרת האו"ם ההצבעה הגורלית שהכריעה את הכף לטובת הקמתה של מדינה יהודית בארץ - ישראל. למחרת בבוקר, בעוד המוני חוגגים מוסיפים לרקוד, לשיר ולהריע ברחובות, יצאו שני אוטובוסים של "אגד" בדרכם לירושליים, האחד מחדרה, נהוג בידי טוביה הורביץ, והשני מנתניה, שנהגו היה אריה הלר. בצד הכביש הישן שבין פתח - תקווה ללוד, מדרום לכפר פג'יה לשעבר, איזור שלא היה בו אז כל יישוב יהודי, תקפו בשולי פרדס אנשי כנופייתו של סייף א - דין אבו -קישק (ש…
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הכותרת די אינדיקטיבית. מה כדאי להזמין מאמזון? https://www.amazon.com/gp/bestsellers/hpc/3779871/ref=pd_zg_hrsr_hpc
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בוקר אור , בין הקיר עליו תלויה הטלוויזיה הנוכחית (סמסונג מדגם כלשהו שנתנתה לפני 5 שנים ) כ-2.5 מטרים . לא מחפש טלוויזיה סופר איכותית , סה"כ מיועד לשימוש סטנדרטי לסדרות\סרטים מהאינטרנט , יוטיוב וחדשות (דרך IPTV ) . אם תהיה לטלוויזיה מערכת הפעלה של אנדרואיד ,אוכל להתקין אפליקציות וזה ממש נחמד. בנוסף אחבר לטלוויזיה את הנייח עם HDMI וכבל רשת (סיבים). מהתרשמות ראשונית , שמתי לב ש LG מציגות תמונה ממש יפהאבל אין היצע של מסכים "קטנים" -עד 50" . תקציב= 3K . תודה
הודעה אחרונה מאת yor2, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, האחיין (בן 12) קיבל פלייסטיישן 4 במתנה. הייתי רוצה לקנות לו כמה משחקים שיהיה לו מגוון. מספר חברים המליצו לעשות מנוי שנתי שיאפשר התקנה של משחקים כל כמה חודשים. אני חדש בתחום ולא מבין בזה כלל. אשמח להמלצה בנושא. מגבלה יחידה - המשחקים חייבים להיות ללא דם, מכות ורצח. אני מעדיף לרכוש משחקים שיפתחו חשיבה ויכולת לפתור בעיות ולא משחקים סתמיים כמו פיפא, רובלוקס וכו' תודה
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מטאליקה פרסמו תאריכים של הופעות. דרך האתר הרשמי שלהם אפשר לראות את הערים בעולם והתאריכים. בחרתי לדוגמה המבורג גרמניה. כשאני לוחץ על הבחירה זה מוביל אותי לאתר אחר עם עוד אפשרויות שאני לא מהין מהן. נגיד ואני בוחר אחת מהן וזה מפנה אותי לאתר גרמני אחר. וגם שם יש כל מיני אפשרויות, שאני לא מבין אותן. מה שאני רוצה זה סך הכול ללכת להופעה של מטאליקה. לא פסטיבל ולא מקבץ של כל מיני להקות, אלא הופעה נטו שלהם ליום אחד. אני חבר רשום באתר שלהם ויש לי pre-sale code, שכנראה נותן יתרון כלשהו. מה קרה לימים שבהם פשוט קנו כרטיס וזה? אני הולך לאיבוד... מישהו כבר הזמין או מתכנן להזמין?
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
עד עכשיו היה לנו מדיח צר של בוש בן יותר מעשור שעשה את עבודה. בעקבות מעבר לדירה/מטבח חדש, אבקש המלצה למדיח כלים ברוחב רגיל/סטנדרטי, חברה מומלצת במחיר סביר, ומה עליי לבדוק כשאני מחפש אחד חדש. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- אחראי פורום
- 30 עוקבים
- 156 תגובות
- 22.2 אלף צפיות
אהלן אשמח לתשובה למי מכם שמראיין מדי פעם או בעלי רקע בפסיכולוגיה (גם אינטואיציה זה בסדר גמור, העיקר שתנמקו מה אתם חושבים ) מה משמעות השאלה הבאה בעיניכם בראיון עבודה? מראיין : מה אם אבקש ממך ללכת להרצות עכשיו בארה'ב, באוניברסיטה יוקרתית. אתה נלחץ, מגמגם קצת, או שוחה במים?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
שלום חברים אודה לעזרתכם, מי שהתנסה או מכיר יש לי הצעה במקום העבודה לעבור מהעסקה כשכיר - לעצמאי, מה שברור לי הולך להשתנות: לא יהיו ימי חופש, חגים ומחלה ע"ח חברה לא יהיו תוספות שכר (נסיעות/קורסים וכו), ולא מתנות לחגים אצטרך לעבוד מול רו"ח ולהחזיק תיקים מול הרשויות אצטרך להפריש עצמאית פנסיה וקהש"ת מה שלא ברור לי זה איך להחליט אם זה כדאי או לא. בשביל המשל אתן סדרי גודל של סכומים, נניח שכשכיר השכר הוא 16000 ברוטו, השכר המוצע לשעה כעצמאי הוא 150 שח לא כולל מע"מ, בחישוב לפי ממוצע של 182 שעות, יוצא 27300 (150*182=27300) איך אני מתקדם מכאן? האם יש דרך או כלל אצבע לגלם …
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 849 צפיות
עדיף לעשות מול המלון או דרך סוכנות נסיעות? המחיר דרך הסוכנות נסיעות יקר ב 200 שקל הטיסה אותה טיסה- המלון לא המלון בארץ
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 4 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
מה שרשום
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום יהודים רחמנים. רכשתי לבן שלי פיפא 23 למחשב, מחנות אינטרנטית ישראלית, קיבלתי קוד והתקנתי דרך האפליקציה של ea sports. הבעיה שהמשחק לא עובד ובכל נסיון להפעיל אותו מתקבלת הודעה: secure boot not enabled on this pc גיגול מהיר העלה שזו בעיה מוכרת. ניסיתי את הפתרונות שהוצעו. להסיר את ההתקנה של רכיב האנטי צ'יטינג והפעלה של התוכנה כאדמיניסטרטור. לא עזר. יש גם הצעה לשנות משהו בbios. לא הצלחתי להיכנס לביוס. בהפעלה של המחשב אין הודעה על אפשרות להיכנס לביוס. נסיתי ללחוץ f12 או לבצע הפעלה מחדש דרך ההגדרות של וינדוס. בשני המקרים המחשב נדלק אבל המסך נשאר שחור עד שאני ומכבה עם הכפתור. מישהו מכיר את הבעיה? צריך להכנס לביוס? אם כן איך אני מגיע ל…
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
-
- אחראי פורום
- 100 עוקבים
- 8.1 אלף תגובות
- 1.7 מיליון צפיות
שלום לכולם. למי שלא יודע ה-Black Fridayהוא ביום שיש האחרון שלאחר חג ההודיה בארה"ב השנה יוצא ב27.11. בתוקפה זו שמסמלת את תחילת הקניות לחגים הנוצריים חג המולד. ליום שישי השחור מצטרך יום "שישי המקוון" cyber monday הוא מתרחש ביום שני שלאחר חג ההודיה . השנה משום מה הרשתות הגדולות כבר החלו להעלות מבצעים שונים לכן גם פוסט זה עלה מהמוקדם. מבצעים שקרביץ העלו. שנתחיל עם כמה מבצעים. כונן DVD חיצוני של LG ב 140 שח עד הבית. כונן SSD 512GB של חברת Transcend ב 670 שח. דיסק און קי של סאנדיסק 128GB USB3 ב-164 שח. כרטיס מסך (אחד החזקים כיום חוץ מהטיטאן) ב 2270 שח בארץ הוא עולה 2600. ssd של Transcend חיצוני מעולה לגיבוי מאוד מומלץ לצלמים ב-270 שח.
הודעה אחרונה מאת eyali23, -
-
אהלן אנשים, בא לכאן לדיון על כמה דברים שרכשתי לדירה החדשה ורוצה לקבל את דעתכם עליהם, במידה ויש כאן כאלו שמשתמשים במוצרים שקניתי אשמח לשמוע מכם ולדעת מה טוב ומה פחות. קודם כל, מה שקניתי: שואב אבק - Roidmi Neo מנגל - Napoleon Freestyle 365 כבלי רשת - מתכנן להביא טכנאי רשתות שיגיע להשחיל לי כבלים בקיר ל4 חדרים(סלון ועוד 3 חדרי שינה). מחיר כולל להכל 1200, לכבל cat7. אז ככה, קודם כל לגבי השואב והמנגל. יש למישהו? חיפשתי מנגל קומפקטי יחסית למרפסת קטנה, ראיתי את נפוליאון הזה או 285, ה285 היה חמוד אבל לדעתי ה365 יותר יפה. יש לי נקודת גז במרפסת, הבנתי שהמנגל מגיע ללא צינור גז. מישהו יודע להגיד לי מה אני צריך לעשות? האם להתקשר לחברת הגז שיבואו ל…
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הגיע הזמן להחליף את המגף הזה. הוא כבר ממש מתפרק. הוא היה מאד נוח ולא נכנסו בו מים. נקודת התורפה היחידה אבל מאד קריטית שלו הייתה שאין לו אחיזה מספקת בקרסול, וזה אצלי די חשוב. אז כעת ברכש החדש אני רוצה שגם נקודה זו תטופל. אז הדרישות הן כדלקמן: נוחות הליכה, אחיזת קרסול/חלק אחורי של הרגל, מניעת חדירת מים, נעל גבוהה ולא חצאית (יעני מגף). אין לי בעיה עם שרוכים, אין לי בעיה עם גורטקס. לאחרונה הסתכלתי על המותג מרל, לדעתי הוא עור משולב גורטקס? חשוב לציין שביום יום אני עם ניו באלאנס נושמות. הנעליים שאני מחפש במקום המגף האוסטרלי הן רק לימי גשם וקור. בכלל, כאשר נכנסים ליוטיוב ומחפשים חוות דעת, אפשר ממש ללכת לאיבוד, לכן אשמח לקבל מניסיונכם האישי. תודות.
הודעה אחרונה מאת falou, -