Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת. לא נטען. כשהיה קצת מיץ עוד עבד. סבירות גבוהה שזו הסוללה. שווה לתקן? כמה עולה בכלל לתקן כזה? תודה לעונים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

אולי רק בשביל הספורט, תזמין סוללה מעליאקספרס ותמצא מדריך בifixit איך להחליף סוללה

האם "שווה" לתקן? לא.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טאבלט בן 10 עם אננדרואיד 4? או שתשתמש כשהוא מחובר לקיר או שתשים בסל המיחזור. גם אם יפעל הדבר הזה לא יזוז.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אין איזה תובנה מהבן שלפני 3 שנים היה צריך טאבלט ואז העברנו את של אח שלו לאמא ואז קנינו לו את הs7? מאכזב

עריכה אחרונה על ידי avargel
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יש לי איזה טאבלט אנדרואיד של סמסונג שקניתי אי שם ב-2014. בלתי שמיש בעליל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 24 דקות, avargel כתב:

אין איזה תובנה מהבן שלפני 3 שנים היה צריך טאבלט ואז העברנו את של אח שלו לאמא ואז קנינו לו את הs7? מאכזב

תקשיב... (במבטא סטייל מנו גבע בבחירות 2022) אתה חד היום ! ;-) 

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אל תשקיע בו אפילו דקה מזמנך.

קשה לי לחשוב על עוד קטגוריה של מכשירים שנעה כל כך מהר מ"שמיש" ל"כלום".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי כזה דומה (S3) שגם כנראה בסוף ימיו, לצערי עוד לא מצאתי מחליף מתאים. 

מחפש משהו קל וחזק עם מסך לא ענק

פורסם (נערך)

מהו "מסך לא ענק"?

אנחנו בעידן בו מסך הטלפון הסטנדרטי הוא בגודל "6.5-7, מה שדי מייתר טאבלט "7 (לא באמת, הפרופורציות של מסכי הטלפון כיום גורעים מיכולתם לשמש כתחליף לטאבלט).

השאלה היא, כרגיל, מה התקציב ומה המטרה והדרישות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

יש לי בדיוק אחד כזה שלפני שנתיים עשה לי את אותו תרגיל- כמעט. היה מחסל סוללה קבוע. הזמנתי מאמאזון סוללה חליפית והחלפתי, די פשוט. 

אלא מה? לפני איזה שנה נמאס לי מהאיטיות שלו ונקנה חדש. יש גבול כמה סבלנות יש לי עבור אנדרואיד 5.משהו. הוא אוכסן בארון כלשהו "עבור הילד", שזה תירוץ לא לזרוק משהו שהשקעתי בו. 

פורסם

ראיתי סרטון של איך מחליפים, וזה לא משהו שאני רוצה לבצע בעצמי האמת. 

איפה הימים של פעם, שהסוללה הייתה חלק נתיק ונפרד מהמכשיר, וכדי להחליף היית רק צריך לפתוח את המכשיר, להוציא הישן, לשים החדש ובא לציון בועל...

תודה על התשובות.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

איפה הימים של פעם, שהסוללה הייתה חלק נתיק ונפרד מהמכשיר, וכדי להחליף היית רק צריך לפתוח את המכשיר, להוציא הישן, לשים החדש ובא לציון בועל...

תודה על התשובות.

Seriously...? זה נחשב מבחינתך למסובך?

סיקרנת אותי אז הצצתי בסרטון גם... כולה לפתוח קצת קליפסים, לנתק קצת קונקטורים, ולפתוח ברגים בודדים כדי לשלוף את הסוללה.

לא שאני טוען שכדאי להשקיע בתיקון הענתיקה הזו.

לפני 10 שעות, pl7410 כתב:

יש לי כזה דומה (S3) שגם כנראה בסוף ימיו, לצערי עוד לא מצאתי מחליף מתאים. 

מחפש משהו קל וחזק עם מסך לא ענק

הS3 הוא לא כזה עתיק. יצא ב2017 ומגיע עד אנדרויד 9. אמור להספיק לשימושים בסיסיים.

לי יש tab pro מ2014 שמגיע רק עד אנדרויד 4.4 ואפילו הוא עדיין משמש למשחקים פשוטים לילדים קטנים או לצפיה בסדרות ברכבת.

אם בכל זאת תחליט להפטר ממנו, אשמח לקחת אותו ולהשמיש כטבלט נוסף לילדים.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

מי אתה ומה עשית לברווז?

לפני כשעה, ברווז כתב:

נגמרו כשהצרכנים התחילו לדרוש מכשירים קלים, דקים וזולים.

והtab 2 זה עוד מכשיר קל ופשוט לפירוק, הסטנדרט היום זה שהכל מחובר בהדבקה, ויש לך סיכוי של 50% להשבית את המכשיר כשאתה פותח אותו.

דבק יותר זול מברגים, וזה המחיר של לקבל ב800 ש"ח מכשיר עם 8 ליבות, 6 ג'יגה ראם, 128 ג'יגה אחסון ומסך 6.2" OLED.

אבל - כשנדפקת סוללה או לוח usb, עדיף לך כבר לזרוק את המכשיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 11 דקות, vadim6385 כתב:

מי אתה ומה עשית לברווז?

אף פעם לא אהבתי להתעסק עם אלקטרוניקה עדינה. זה מצריך ממני מצב רוח מיוחד כדי להתעסק עם תיקון של משהו שכזה, ונדיר שיש לי את מצב הרוח הזה. גם לחשמל, אגב.

פשוט לא כיף. זו מטלה מעצבנת, עם האצבעות נקניקייה שלי. סיזיפי. מעדיף להוציא דברים מסויימים החוצה מאשר לעשות לבדי, גם בעוד תחומים. 

• תוכן חדש...