Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ברווז כתב:

אף פעם לא אהבתי להתעסק עם אלקטרוניקה עדינה. זה מצריך ממני מצב רוח מיוחד כדי להתעסק עם תיקון של משהו שכזה, ונדיר שיש לי את מצב הרוח הזה. גם לחשמל, אגב.

פשוט לא כיף. זו מטלה מעצבנת, עם האצבעות נקניקייה שלי. סיזיפי. מעדיף להוציא דברים מסויימים החוצה מאשר לעשות לבדי, גם בעוד תחומים. 

אני מבין אותך, זה כמו שאני שונא להתעסק בשיפוצים/גינון/מכונאות.

בכל מקרה - בטאבלט הספציפי הזה, אם אתה לא רוצה לעשות את זה בשביל הספורט - אז חבל על כל דקה מזמנך.

אבל להחליף סוללה בטאבלט לא דורש ממך לעשות הלחמות BGA או להתעסק בתיקונים ברמת רכיב, ולא דורש ממך תואר בהנדסת אלקטרוניקה.

סך הכל עניין של לפתוח את המכסה, לפתוח כמה ברגים, לנתק קונקטור, לחבר קונקטור, לסגור ברגים, לסגור מכסה.

סמסונגים ישנים די בנויים כמו AK47 מהבחינה הזאת.

הנה:

https://www.ifixit.com/Guide/Samsung+Galaxy+Tab+2+10.1+Battery+Replacement/37860

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איך נפטרים בימינו מחומרה עם אכסון מידע כדי שלא יגיע לידיים לא רצויות?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מי? מה? למה? איך? איפה? כמה?!

מה זה בוטלופ?...

מחברים למטען- וכלום. אז מה. כאילו לא חובר שום דבר. נאדה. זיפ. יוק. אפס. 

(כבלים ושנאים שונים נוסו)

פורסם (נערך)

אז זה לא בהכרח סוללה, זה יכול להיות גם לוח USB או במקרה הגרוע לוח אם.

הטאבלט נדלק או לא?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 1.12.2022 בשעה 13:46, ברווז כתב:

מי אתה ג'ויליאן אסאנג'? זרוק לפח, לא כל דבר זה פרויקט

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בוטלופ זו לולאה של בוט. מתחיל בוט, מתרסט ומתחיל מחדש.

השבוע עזרתי לבן שלי 'לתקן' כזה. כדי להטען הוא צריך לדלוק מזרם הספק. ואם הזרם הראשוני לא מספיק כדי להחזיק אותו, הוא לא יטען. הפתרון שמצאנו ברשת הוא לנתק את ה lcd, לתת לו להטען, ואז לחבר.

בכל מקרה טבלטים וטלפונים שמתריעים על סוללה חלשה, כדאי לא להמשיך להשתמש עד שהם כבים.

:turn-l:
פורסם

2 עמודים על כלום..

זרוק לפח

אף אחד ביקום לא ינסה לשלוף משם כלום לעולם לנצח נצחים ואפילו ביקומים מקבילים

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 1.12.2022 בשעה 13:46, ברווז כתב:

תוציא את הסוללה ותשרוף אותו עם ברנר קטן (בטוח יש לך) בבית.
לא לשכוח אמצעי הגנה (משקפי בטיחות, מטף וכד').

• מצחיק 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

ישלך בנגריה פטיש? תעשה ממנו שניצל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 3.12.2022 בשעה 07:36, vadim6385 כתב:

הטאבלט נדלק או לא?

לא. כלום. 

כשהוא עוד כן היה נדלק, הוא לא היה נטען. עובד רגיל, הכל טוב, רק לא נטען. לא כשהוא דולק, לא כשהוא כבוי, פשוט לא נטען. 

אני כן חושד בסוללה כי הוא לא עבד במשך תקופה ארוכה מאד (שנים לא מעטות שבהן לא היה לי שימוש עבורו), וזה לא בהכרח בריא לסוללות מחד- ומקטין את הסיכוי לתקלה בחיבור הכניסה לכבל טעינה\לוח אם\חומרה אחרת מאידך.

• תוכן חדש...