Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים,

בחמישי הקרוב אני נוסע לבוקרשט,

באירופה אני בדר"כ עובד עם כ"א שמחייב לי חשבון יורו, אך המטבע שלהם הוא RON,

מה כדאי ? לקחת מזומן ולהמיר שם בצ'יינג ? להמיר כבר בארץ בציינג ? 

פורסם (נערך)

להשתמש בכרטיס האשראי ולחייב את חשבון השקלים. עמלת ההמרה בכ"א זהה לזו של יורו או דולר (בכרטיסים רגילים סביב 3% ובמועדונים המתאימים בין 0-1.5%, בדוק את הכרטיסים שלך). לא מצאתי פרסום של שערי הלאו הרומני בבנקים אבל סביר שהעמלה תהיה יותר גבוהה, ואם אתה ממיר אירו אתה משלם עמלה כפולה - גם רכישת האירו בארץ וגם המרתו בחו"ל. כשנסעתי לרומניה לפני 4 שנים קניתי בנתב"ג 1,000 ליי שהיו אז כ-900 ש"ח, ועד כמה שאני זוכר די התאמצתי להשתמש בהם, את השיירים בזבזתי בדיוטי.

בקו התחתון, בנסיעה רגילה, מדובר בסכומים קטנים, כנראה עשרות שקלים. וכנראה שרכישת מט"ח בכספומט בחו"ל עדיפה על המרה כפולה משקלים לדולר או אירו וממנו למטבע המקומי. זה נכון לכל מקום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

חזרתי לפני שעה מבוקרשט עם שתי הבנות שלי. שאל חופשי.

אנחנו לקחנו אירו והמרתי כל יום יומייים 100 אירו למטבע שלהם. פשוט וקל ושער ההמרה ללא עמלה נתן תמורה טובה. מזומן או שכולם שם משלמים באפליקציה בטלפון או באשראי. מוניות רק ב UBER.  

60 ליי נסיעה לעיר מנמל התעופה, 16-20 ליי לכל קניון שנסענו. שילמתי מזומן בסוף הנסיעה

עריכה אחרונה על ידי Michazzz

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

תודה, לגבי מוניות יש את BOLT (שזה גרסה של האובר) שאני יודע שמומלצת והשתמשתי בה בעבר..

60 ליי נסיעה לעיר מהשדה זה דרך UBER או דרך מוניות שהיו בשדה ?

יש המלצות למקומות ? מסעדות טובות ?

פורסם

60 ליי זה באובר.בהלוך היה לי כלול הסעה+מלון דרך BOOKING. דרך אגב המלון שהיינו בו היה ממש טוב, בכניסה לעיר העתיקה עם ארוחת בוקר באמת שווה , Europa Royale Bucharest Hotel.

הטיול שלנו כלל כל יום קניון ומסעדות של מקדונלדס, הרבה עוגות טעימות וגלידות והמו ןממתקים. קפה טוב יש בכל פינה וגם אחלה מאפים. אוכל עולה ממש ממש זול, וגם מוניות באמצעות אובר/בולט. לגבי השאר, לא ממש רלוונטי מסעדות כי הבנות לא נהנות מאוכל "שונה" אז וויתרתי מראש. מה שכן, תתלבש טוב. היה יבש וקרררררר ממש.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני שעה, Transporter כתב:

אף פעם לא הבנתי את הקטע בלנסוע למקומות בתקופות שאין ביקוש

תשקיע קצת יותר, סע לדובאי.

גם לא תבין אף פעם…

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...