אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,367 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
ערב שבת שלום, בהמשך לשרשור של טיסה לקפריסין, בדקתי על השכרת רכב בפאפוס. המחירים באלבר מה שמצאתי היה סביב 240 שח ל3 ימים. בבוקינג ראיתי שהמחירים נעים סביב 180 שח כולל נהג צעיר גיל 22. האם אני יכול להיות רגוע להשכיר דרך בוקינג, או שיכול להיות בעיות? מישהו התנסה פעם? הרכב מבאדגט
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
אני מרגיש הכי בומר שיש (רק עכשיו גיליתי את האפשרות לשלם בחנויות עם גוגל דרך הטלפון במקום להוציא כרטיס אשראי). עכשיו אני עובר לשלב הבא של להתחבר לעשור השלישי של המאה ה-21: איך עובד התשלום על נסיעה באוטובוס באמצעות סריקה של הקוד QR שיש על האוטובוס? הבנתי שאפשר לעשות את זה דרך מוביט. באתר שלהם כתוב שלא צריך לרכוש חוזה נסיעה מראש ובסוף החודש הם מחשבים מה התשלום הכי משתלם. איך זה עובד? 1) האם לא צריך יותר לרכוש חופשי חודשי? ברגע שמגיעים לסכום של החופשי חודשי האפלקציה תחייב אותו בסוף החודש ולא יותר מזה? 2) ואם נוסעים באותו החודש בפחות מהסכום של החופשי חודשי, היא תחייב על נסיעות בודדות או חופשי יומי באותו היום? 3) מה עושים שמגיע פקח …
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
הפלאפון שלי ללא משדר IR - עברתי משיאומי. יש פתרונות לשלטי IR?
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, מתכנן בעז"ה חופשה קצרה בקפריסין לעוד שבוע למשך 4 ימים 3 לילות. אנחנו 3 בחורים. כמה שאלות למומחים: 1. יש חזור ברביעי בלילה או בחמישי בבוקר, רביעי בלילה יקר פי 2 במחיר.. מה אתם הייתם עושים? 2. איך מתניידים שם? השכרת רכב? תחב"צ? 3. מה המקומות המומלצים לטייל? 4. מה יותר מעניין בתקופה הזאת? לרנקה או פאפוס?
הודעה אחרונה מאת Uri82, -
אני מרגיש שבחיי יש הרבה דברים שעוצרים אותי מלגדול. לפני כשנתיים הייתי בפגישות עם קאוצ'ר. בשורה התחתונה זה עזר לי אבל לפעמים אני מרגיש שלא התגברתי על משקעים מהילדות ששם אני חושב שניטעו המעצורים מעניין אותי אם יש סוגים שונים של פסיכלוגים? זה לא משפיע רפואית אז האם קופת חולים (כללית) עוזרת בנושא? ומה העלות של פסיכולוג?
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ערב טוב. מעוניינים לבטח עצמנו בביטוח בריאות לנסיעה לחו"ל. א. יש סעיפים מיוחדים שצריך לוודא / להתעקש עליהם בביטוח (ימי הקורונה, או שכבר לא...?) ? ב. חיילים בשרות סדיר - איך לבטח (אם בכלל) ? מכוסים איכשהו ע"י הצבא (לא נראה לי שצה"ל פראיירים) או שצריך לבטחם ? תודה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברים ומכרים לא ככל ככך ידעו לעזור, וגם מקבוצות מטיילים עם ילדים למיניהם בפייסבוק לא הגיעה הישועה. אז השאלה שבככותרת, למשפחה הבת 4 נפשות. ילדים בני 7 ו--10.
הודעה אחרונה מאת משתמש שמשתמש, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כידוע לכל, תינוק עד גיל שנתיים לא מקבל מושב במטוס ומשלם מחיר מופחת. מה קורה אם התינוק חוגג שנתיים בזמן השהיה בחו"ל? כלומר פחות משנתיים בהלוך ויותר משנתיים בחזור? יש איזה נוהל קבוע? זה תלוי בחברה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, הסיפור הוא כזה: קניתי דלתות בין חדרים בחברה ישראלית גדולה ידועה ולאחר התקנתם על ידי מתקין של החברה מצאתי כמה ליקויים, שהם כתמים על המשקופים במספר דלתות שלא ניתן להורידם. פניתי מספר פעמים למנהל הסניף ולחברה הן בטלפון והן בכתב (וואטסאפ, מייל), אך קיבלתי רק סחבת ושום דבר לא התקדם. כנראה שאין לי ברירה אלא לתבוע את החברה, אך אני לא יודע לאמוד את הנזק בצורה נכונה. יש למישהו טיפ/פתרון איך לאמוד את הנזק? חשבתי על לפנות לנגר שיעריך לי את העבודה כמה יעלה לתקן/להחליף חלק מהמשקופים ,האם זה נשמע הגיוני? כמו כן כיצד לאמוד נזק על עוגמת נפש? תודה למגיבים.
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אשמח לחוכמת הפורום מתכננים טיול לארהב באוגוסט 2023 ל 3 שבועות הרכב : הורים,2 מתבגרות (14-15),חייל משוחרר אילוצים: חייבים להיות בשבוע הראשון בחוף המזרחי (ניו יורק ופילדלפיה), לשבוע הזה יש כבר פעילות מתוכננת לשבועיים הנותרים חשבתי על 2 אופציות 1. לצאת בנהיגה מפילדלפיה לכיוון מערב שהיעד בסוף הוא סאן פרנסיסקו, בדרך לעבור דרך ווגאס , כביש 66 וכו' 2. לטוס מהחוף המזרחי לדנוור, לקחת רכב שם ומשם לטייל עד סאן פרנסיסקו דרך ווגאס וכו' אני נוטה יותר לכיוון אופציה 2 כי נראה לי שזה יהיה קצת בזבוז זמן (ואולי גם יותר כסף) לסוע ברכב את כל הדרך מבחינת העדפות: לא חובבי טיולים רגליים,קמפינג וכו, כן נרצה לבקר בכמה מקומות יפים ודרכים יפות,נרטה לי כן נרצה …
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
ליד הבית של ההורים של אשתי יש אתר בניה. הקבלן ביקש מהם להתחבר לחשמל שלהם, בתמורה לכך שהוא ישלם את כל החשבון, כולל החלק שלהם, כ1000 שקל בחודש. על פניו נראה הוגן. זה משהו מקובל? יש איזו בעיה שכדאי למנוע מראש? תודה
הודעה אחרונה מאת elimalka, -
מכונת כביסה אלקטרה ב1300 שח - הארכת אחריות בשנתיים נוספות תמורת 200 שקל, שווה? 1 2
מאת davemustaine87- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לפי שרשורי עבר בנושא, ניראה שהקונצנזוס הוא לא לא להרחיב. אבל פה מדובר על סכום די נמוך, שכולל את הדברים הרגילים מלבד חלקי גומי וציריות. + ללא השתתפות עצמית בביקור טכנאי(מוגבל לפעם אחת במהלך התקופה) כרגע האחריות היא לשנה אחת. האם לאור הסכום והתמורה זה עדיין לא שווה?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 25 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
אני יודע שזה לא מומלץ לחמם הרבה זמן את הסוללה ע"מ להלחים אליה פיסה/עלה של נחושת וכו' והמלחם שלי יודע לתת מכות חום בריאות, אבל ראיתי פעם סרטון ביוטיוב שמראה שימוש עם נוזל הלחמה שנותן תוצאות מעולות, לפחות טובות יותר ממשחת ההלחמה הישנה שיש לי. לצערי לא היה בסרטון איזכור לשם או ליצרן הנוזל. מישהו מכיר את זה? יודע היכן רוכשים ברשת?
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ויש לי כמה שאלות לפורום יודע כל. (סליחה אם זה לא השרשיר הנכון, חיפשתי את השרשירפלצת של השואבים הרובוטים ולא מצאתי) אז ככה- הרובוט מגיע עם תמיסה שמספיקה רק ל2 שטיפות, האם אני חייב להשתמש בתמיסה מקורית? האם יש משהו תחליפי? האם יש איזה נוסחה מנצחת של נוזל כלים מעורבב עם אנטי פריז מעורבב עם קריסטל מת' כחול שתעלה פחות מהנוזל המקורי? האם יש טעם להפעיל רק עם מים או שזה לא יעשה כלום? האם אתם מנקים את המטלית כל שטיפה? מספר שטיפות? האם כדאי לקנות סט של מטליות חלופיות? כל כמה זמן המטלית הרב פעמית דורשת החלפה? תודה מראש לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 13 עוקבים
- 23 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
אני צריך מדי פעם לשלוח איזה מסמך חשוב או דחוף יותר. כזה שאני לא ממש רוצה להפקיד בידיי הדואר. יש חברות שליחיות סטייל צ׳יטה וכו - שלא מקבלות לקוחות פרטיים מזדמנים. Gett משלוחים יקר מאוד. יש איזו חברה שאתם מכירים שעושה משלוחיפ מזדמנים ללקוחות פרטיים?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
למי שלא מכיר את הנושא - ניב גלבוע מבקר מסעדות מזה שנים רבות. הגיע לבקר את המסעדה של אדי ונתן לה ציון נמוך לעומת שאר המסעדות להלן הביקורות להלן תגובת הבעלים https://fb.watch/hPD5dZpq5n/?mibextid=VhDh1V כשזה פומבי והרבה עיניים רואות את הביקורת, קשה לעקל את זה אבל קפיצה קטנה לגוגל ביקורות או באיזי, אפשר לראות את אותה הביקורת, רק ביקורות יותר קשוחות ממה שהוא אמר בסרטון. מרגיש יותר פתטי שבעל המסעדה מתבכיין מאשר שטוענים שניב פתטי.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
. רוצה להתנסות ברכיבה על אופניים שאוכל לעשות עם הילדים, איני מכיר את התחום ואיני יודע אם בכלל אתחבר לזה ולכן רוצה לרכוש אופניים למתחילים הכי בזול שיש, אפילו יד2 אך אין לי מושג מה לבדוק של איזה חברות איזה סוג ואיזה מחירים. כאמור הכי זול במסגרת משהו נורמלי לכמה חודשים שבכלל אראה שאני מתחבר לזה וזה זורם לי. כנל לגבי ציוד הגנה. אשמח להמלצות, תודה.
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי חברה, ירשתי זכות ציבורית על מונית ואני מעוניין למכור. אשמח לתשובות במידה ויש: 1. בכמה נמכרת זכות ציבורית על מונית בממוצע כיום? 2. אתרים לחיבור בין מוכרים לקונים, יד2? אחר? 3. בראשי פרקים, מה התהליך של מכירת זכות ציבורית 4. כספים ומיסים, האם יש מידע שאני צריך להיות מודע אליו, תשלום מס הכנסה לאחר מכירה? מע״מ? 5. המלצות על עו״ד טובים שיכולים לסייע בתהליך? 6. כמה התשלום הממוצע לעו״ד בתהליך מכירה כזה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת adidas1, -
האם מישהו עזב את חברת החשמל לפזגז חשמל? https://campaigns.pazgas.co.il/ele/mobile.html הם מציעים מסלול של 5 אחוז הנחה על החשבון ביחס לחברת החשמל. לפי האתר של חברת החשמל, הבית שלי מחובר למונה חכם וניתן לעבור לספק חשמל אחר. https://www.iec-info.co.il/location/ פזגז הם רק ספק וירטואלי לצורך תשלום החשבון על צריכת החשמל, רשת החשמל עדיין נשארת באחריות חברת החשמל וכך גם האחזקה וטיפול בתקלות. יש עוד חברות כמו סלקום ופרטנר שהתחילו לספק חשבונות חשמל, אבל הן כרגע רק לעסקים ולא לבתים פרטיים 😞 מי שעבר, האם אחרי המעבר גם לא צריך לשלם על התשלומים הקבועים לחברת החשמל? אצלנו רק התשלומים האלה מסתכמים בכ 40₪ לחודש. (הכוונה בתשלומים הקבועים בחשבון…
הודעה אחרונה מאת bobi, -
שלומות שוכני העוף(על גחלים), מפה לשם, ככה וככה, קרה שאני וחבר טסים לתאילנד(בנגקוק) שבוע הבא, ל 18 ימים. בחיים לא הייתי, ולא מכיר כלל את תאילנד. איך לנהל את הארוע נכון? מה היעדים ששווה לבקר? מבחינת הוייב: אנחנו בעד טיולי ג'יפים, ספורט ימי, חופים, שופינג, פאבים, מסעדות וכו' איך הייתם מפזרים חופשה בת 18 ימים בתאילנד ככה on the fly?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
יש לנו בבית ממיר של יס, בחנות אפליקציות של lg יש אפליקציה של יס פלוס שניתן להתקין על הטלויזיה ולצפות דרכה בתכנים של יס. חשבתי להתקין אותה על הטלויזיה בחדר במעונות כדי לצפות ביס בימים שאני נמצא בלימודים. לא הצלחתי להבין מהאתר של יס אם זה בתשלום נוסף, או שזה פתוח חינם לכל מי שיש לו מנוי של יס. אין סיכוי שאני מנסה להתקשר לשרות הלקוחות המזעזע של יס כדי לשאול, אין לי נטיות אובדניות, האם לחכמי הפורום יש נסיון עם Yes plus, ניתן לצפות בה בבית אחר מזה שבו מחוברים הממירים? פעם היה ליס משהו דומה שנקרא Yes go שהיה ממש גרוע וכל הזמן נתקע ועשה בעיות בהתחברות. האם הפעם זה עובד כמו שצריך?
הודעה אחרונה מאת samg, -
אח... איך שהזמן עובר. שהקטנה הייתה קטנה אז הבילוי יום ההולדת המועדף עליה היה יציאה משפחתית לפיצריה, אבל ככל שהתבגרה הטעם שלה הלך והתעדן כך שהיום היא רוצה הרבה בשר ומאוד הייתה רוצה לנסות בייקון (בחו"ל אף פעם לא הצלחנו כי אישתי מעדיפה לא להכנס למקומות שכאלה). בפעם האחרונה שהלכנו למסעדת בשר לפני מספר שנים ישבנו ב"מו -מו" ברחבות ומאוד נהננו. הייתי שמח להמלצה למסעדת בשר איכותית באיזור המרכז (רצוי לא בתל אביב עצמה, קצת סולד מהעיר הזו) שמגישה בייקון איכותי במחיר שפוי. חשבתי על עד 400 ש"ח לשניים (בלי יין! היא עוד לא בת 18).
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 878 צפיות
אשמח להמלצתכם (רצוי מנסיון ,כמובן) למלון בוינה במחצית השניה של החודש (ינואר). תודה.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מגדל 3 מרכיבות עדשות מגע יומיות עם צילינדר ומספרים לא נמוכים וזה מגיע לסכומים של סביבות אלפיה לחודשמהצד הגבוה של האלפייה. מאיפה קונים עדשות איכותיות במחיר יותר נורמלי?
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלומות, להפקה של כאן דרוש רכב קטן/בינוני עם סאנרוף ליום צילומים יחיד ב12.01.2022. תשלום סביר, ההפקה מבוטחת ותשמור על הרכב מכל משמר. במאית אחת הטובות בארץ אם לא ה. לפנות באימייל ל: [email protected] שאו ברכה.
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום רב, אני פונה אל חוכמת ההמונים בשני נושאים שונים עבור אימי היקרה, הראשון הוא השקעה של ירושה שהיא קיבלה לפני מספר חודשים, סכום לא מבוטל של כ200 אלף יורו. הכסף כרגע נמצא בחשבון יורו בבנק, הכסף עתיד לשמש אותה חלקית לפנסיה וחלקית לסיוע אולי לאחי בעתיד ולכן הסיכון צריך להיות מינימלי. מצד אחד, פיקדון במט"ח דרך הבנק מניב תשואה של כאחוז, מאידך אין סיכונים. במידה וכן הולכים ופונים לבית השקעות, מה האופציות שיניבו אולי תשואה נמוכה אבל גם חשיפה נמוכה לסיכונים? אשמח לעצות וטיפים, הכיוון הוא לא להמיר כרגע לשקלים בכל אופן. הנושא השני והמסורבל יותר, הוא עבודה. אימי כיום עובדת כמטפלת בקשישים מזה למעלה מעשור ובלשון המעטה לא כלכך מרוצה מעבודתה. בע…
הודעה אחרונה מאת vxlan, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלומות לכל הספוקלנטים ומגידי העתידות של הפורום. אני אמור לשלם תשלום באירו בסוף החודש. את התשלום אני יכול להקדים לעכשיו/לאחר בכמה חודשים. שבדקתי לי את שער האירו קצת הופתעתי לגלות שהוא מעל 3.7 ש"ח. יש סיבה שהאירו התחזק מאוד לאחרונה? האם לדעתכם הסיבה הזאת תחלוף בקרוב? המצב יחמיר? רב תודות.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היי חברים, הוזמן מהדוד עלי סופיות לאגזוז, אך מה? כבר מעל לשבוע בסטאטוס "הפריט צפוי לעבור שחרור מכסי פרטני" מה עכשיו? מחכים לגזר הדין? יש מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת guya72, -
היי, הסיפור בקצרה הוא ככה: כ 20 דיירים בנו מרפסות. 11 מתוכם בנו בחזית הבניין, דבר שגרם לחברת הגז להוציא את הצובר בגלל שהוא קרוב מדי לקו הבניין ולא תקני כעת. ההצעה שלהם הוא בניית חדר גז תקני מתחת לבניין. חשבתי שמי שאמור לשלם על כך מתוך הגיון בריא הם אלה שבנו בחזית, שבעקבות כך פורק הצובר. אלא מה, שחלקם לא רוצים לשלם לבד, אלא שכל הדיירים בבניין (38) ישתתפו בעלויות, וחלקם טוענים שכל מי שבנה ישלם. גם אלה שבנו בכיוונים אחרים ואין להם קשר לעמודים שנבנו בחזית. מבחינה חוקית מי נראה שצודק בטענותיו, ואיך עלינו לפעול. כנראה שבטוב זה לא יילך... תודה.
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 13 עוקבים
- 28 תגובות
- 17.2 אלף צפיות
צריך מזרן 160/200 נתקלתי בסוהם, לא צריך לבזבז זמן בין חנויות אפשר לנסות ל100 לילות ניסיון ואם לא מבסוטים להחזיר, לא מוצא ביקורות שלא ישירות באתר שלהם. מישהו מכיר? https://soham.co.il/products/hybrid-mattress
הודעה אחרונה מאת S^M,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,574 אורחים (הצג רשימה מלאה)