Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאילנד טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כלל אצבע די טוב לטעמי, חוות דעת לפני הקורונה לא רלוונטית כל כך ולכן אני ממליץ להתמקד בחוות דעת אחרי הקורונה. 

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הואה אין, סתמי
פוקט, עזה, בטח האיזור של הפטונג, החופים הצפוניים יפים יותר אבל שקטים, אני אישית אהבתי את חוף קטטני/קטה, עם מפרץ יפה 
בנגקוק, בעיקר סדום ועמורה (אני לא פוסל רק מציין)
סמוי וקופיפי אווירה של אי לדעתי גם הרבה יותר יפה
קופנגן - לא הייתי
קו סמט - אי מפתיע במרחק שעתיים מבנגקוק, פחות מתוייר עם חופים יפים
קראבי - ריילי ביץ, ממש יפה שם אבל בעיקר לבטן גב
את הצפון לא אהבתי, נורא ממוסחר, את אותו הנוף בחצי כסף וכפול אותנטיות תמצא בויאטנם - החופים סביב דה-נאנג והתרבות סביב סאפה בצפון

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מיותר לילה בבנגקוק, יש אנשים שנוחתים וממשיכים לצפון.

אם הבחירה היא רק אי אחד - לא הייתי הולך לפוקט.
זה בית **** תאילנדי אחד גדול, שני לפטאיה. אולי אם אתה יוצא מהעיר המרכזית להסתובב באי תאהב יותר, וגם טיול לארבעת או 7 האיים גם נחמד
אבל אם זו הבחירה - הייתי מעדיף קוסמוי וקופנגן, קוסמוי דומה קצת לפטונג (פוקט) רק קטנה יותר, וממנה אפשר להגיע  לקופנגן לכמה ימים

לגבי הפול מון: אני נהנתי ב5 ימים לפני הפול מון, לא היה עמוס, והתחיל להתפוצץ לקראת הפול מון.

• רעיון טוב! 1
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לפני 13 שעות, ANUTKK כתב:

טס עם אל על טיסה ישירה ?

ודרך מי סגרת טיסה ?

בקרוב מאוד גם טס לתאילנד לתקופה ארוכה מאוד 

טס עם cathay pacific. עצירה של שעתיים וקצת לכל כיוון. כרטיס עלה באיזור ה 2600שח

ראיתי טיסות ישירות(די בטוח אל על), הן עלו בסביבות ה 3300שח...

פורסם

בעידן הקורונה הייתי מאוד נזהר מלעבור בסין או הונג/קונג

חלילה הם מזהים אצלך חום גוף גבוה ואתה מוצא את עצמך בבידוד
הטיסה דרך הונג-קונג מאריכה את הדרך בלפחות 7 שעות

לדעתי ה 700 ש"ח בטלות בשישים מול היתרונות של טיסה ישירה

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 4 שעות, maxcher כתב:

אם הבחירה היא רק אי אחד - לא הייתי הולך לפוקט.
זה בית **** תאילנדי אחד גדול, שני לפטאיה.

תלוי איפה אתה מתאחסן.

אנחנו התאחסנו מחוץ ל"עיר" ב graceland והיה אחלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 51 דקות, סולל הדרך כתב:

בעידן הקורונה הייתי מאוד נזהר מלעבור בסין או הונג/קונג

חלילה הם מזהים אצלך חום גוף גבוה ואתה מוצא את עצמך בבידוד
הטיסה דרך הונג-קונג מאריכה את הדרך בלפחות 7 שעות

לדעתי ה 700 ש"ח בטלות בשישים מול היתרונות של טיסה ישירה

לדעתי שווה גם יותר מ2000 שקל תוספת במחיר הכרטיס לאור המצב הנוכחי של המחאות נגד "אפס קורונה" (zero covid) שמנהיגה המפלגה הקומוניסטית והכנסה שרירותית של אנשים לתוך ערי בידוד שבנו שמה.

אפשר להוסיף גם את טיוואן להמלצה למרות ששמה אין "אפס קורונה", עדיין עדיף להשקיע בכרטיס של טיסה ישירה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

אאל״ט ההגבלות בהונג קונג חלות רק על מי ששוהה בה מעל מספר שעות או שרוצה לצאת משדה התעופה לעיר.

צריך לבדוק את זה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

טוב, קצת מאוחר מדי לשנות טיסה... נראה מה יהיה.

בנתיים, גם בתגובות כאן וגם באופן כללי אני מקבל את הרושם שפוקט זה לא רע, וקו סמוי זה אחלה. ו הוא הין זה בזבוז.

אם יש בפוקט צלילות, קייט סרפינג וכו אז זה נראה כמו יעד מתאים.

פורסם
לפני 6 שעות, Night Driver כתב:

IMG-20221201-WA0018.jpg

אז הוא מריח את הוובוס שלו?

מהתמונה זה נראה ככה, או שזה כמו מצנח רגיל ואז הוא מחובר לגב/בטן של המפעיל?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

הוא מקפץ על המיתרים ומכוון את המצנח. הוא לא קשור בכלל ולא יושב על התייר. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...