Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז התחדשתי בbraava jet m6 שוטף רובוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ויש לי כמה שאלות לפורום יודע כל.

(סליחה אם זה לא השרשיר הנכון, חיפשתי את השרשירפלצת של השואבים הרובוטים ולא מצאתי)

אז ככה- הרובוט מגיע עם תמיסה שמספיקה רק ל2 שטיפות, האם אני חייב להשתמש בתמיסה מקורית? האם יש משהו תחליפי? האם יש איזה נוסחה מנצחת של נוזל כלים מעורבב עם אנטי פריז מעורבב עם קריסטל מת' כחול שתעלה פחות מהנוזל המקורי?

האם יש טעם להפעיל רק עם מים או שזה לא יעשה כלום?

האם אתם מנקים את המטלית כל שטיפה? מספר שטיפות? האם כדאי לקנות סט של מטליות חלופיות? כל כמה זמן המטלית הרב פעמית דורשת החלפה?

תודה מראש לכל העונים!

פורסם

אני לא יודע איך זה הולך השואב שלך.

יש לי שואב רובורוק שבו המטלית רק נגררת על הרצפה. אפשר לשים כל דבר.

שמתי נוזל רצפות/אקונמיקה/רק מים.

הכל היה בסדר.

לעומת זאת. יש לי בובוט דיפ לא רובוטי עם מברשת מסתובבת ואם שמים בו חומר אחר מאשר החומר שלו זה מתחיל להקציף בלי סוף.

תנסה ותראה

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדכון: מסתבר שיש מעט מאוד נוזלים שמתאימים לבראווה ורובם גם מבטלים את האחריות למוצר וגם לא בהכרח זולים יותר, אז קניתי נוזל מהאתר הרשמי בארץ 🤷‍♂️

• תוכן חדש...