Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למי שלא מכיר את הנושא - ניב גלבוע מבקר מסעדות מזה שנים רבות. הגיע לבקר את המסעדה של אדי ונתן לה ציון נמוך לעומת שאר המסעדות

להלן הביקורות 

להלן תגובת הבעלים

https://fb.watch/hPD5dZpq5n/?mibextid=VhDh1V

כשזה פומבי והרבה עיניים רואות את הביקורת, קשה לעקל את זה אבל קפיצה קטנה לגוגל ביקורות או באיזי,  אפשר לראות את אותה הביקורת, רק ביקורות יותר קשוחות ממה שהוא אמר בסרטון.  

מרגיש יותר פתטי שבעל המסעדה מתבכיין מאשר שטוענים שניב פתטי.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

הביקורת של ניב אמנם לא הייתה כל כך מזלזלת אבל היו קטעים שהיה יכול להסתפק בלהגיד שזה לא לטעמו או לא טעים.

האמת שמאוד אהבתי את התגובה של אשלי, עניינית, מכבדת ולא מזלזלת.

ותנסה להסתכל תמיד על שני הצדדים, מבחוץ זה אולי לא נראה כל כך נורא אבל בעיני אשלי שמספרים על טרגדיה כלשהיא (פצע פתוח כפי שניסח את זה) זה כואב שזה נחשף בפומבי.

ועוד משהו קטן, בתור אחד שרואה את הצד השני (בעלי העסקים שלפעמים מקבלים ביקורות לא סימפטיות), זה לא התבכיינות וזה לא פטתי בכלל, זאת תגובה עניינית לביקורת פחות עניינית וכשזה פתוח לעיני כמות גדולה של אנשים זה פוגע בעסקים ופוגע בהכנסות.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם

ראיתי את הביקורת.

אמר על מנה אחת שהיא גרועה ותהה בקשר לרטבים.

לא קשה לפספס שהוא לא אהב,אבל הקטילה לא נוראית.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שמכיר את הביקורות שלו יודע להתייחס בהתאם, מספיק לקרוא את התגובות ("הסטייק היה מעולה אבל לא הייתה מלחיה על השולחן, 3 מתוך 10" )

פורסם

דווקא התגובה לביקורת מאוד עניינית.

תעביר ביקורת על האוכל, תגיד מה לא לטעמך ותעיר אפילו על העיצוב של המקום ועל המלצר אבל מה הקשר לשריפה של המסעדה למשל?

סטייק הוואי לא הייתי מזמין בשום מקום כי אני מעדיף את הקינוח בנפרד מהעיקרית אז להזמין דבר שאתה לא אוהב ולבוא בטענות שזה לא לטעמך זה במקרה העדין מטומטם.

ועם כל הכבוד שזה הסגנון של ניב, כשאתה בא למישהו הביתה בלי שהזמין אותך ומעביר ביקורת כזו אל תצפה שיגיד אמן.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• אחראי פורום
פורסם

כהרגלו של ניב גלבוע, חמוץ ושמח לאיד. יש דרכים הרבה יותר אלגנטיות להעביר מסר שלילי. הוא בחר בהכי נאסטית.

גם בעיניי זה תפריט מיושן ולא שם אוציא את הכסף שלי אבל לגמרי יש מקום למסעדות כאלה בישראל.

הפינגווין הכינו את אותו שניצל משנות ה-40, ברכה עושה את אותו סנדוויץ' 50 שנה, מישהו בא אליהם בטענות?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 25 דקות, Night Driver כתב:

להזמין דבר שאתה לא אוהב ולבוא בטענות שזה לא לטעמך זה במקרה העדין מטומטם

הוא ביקש המלצה על מנה וקיבל את זו. כמו כל בנאדם שמגיע למסעדה ומבקש המלצה.

לפני 29 דקות, Night Driver כתב:

מה הקשר לשריפה של המסעדה למשל?

המיקום החדש של המסעדה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, itaysamurai כתב:

כהרגלו של ניב גלבוע, חמוץ ושמח לאיד. יש דרכים הרבה יותר אלגנטיות להעביר מסר שלילי. הוא בחר בהכי נאסטית.

גם בעיניי זה תפריט מיושן ולא שם אוציא את הכסף שלי אבל לגמרי יש מקום למסעדות כאלה בישראל.

הפינגווין הכינו את אותו שניצל משנות ה-40, ברכה עושה את אותו סנדוויץ' 50 שנה, מישהו בא אליהם בטענות?

דווקא הוא אוהב אוכל קלאסי, ומפרגן מאוד למקומות הנאמנים למקור שלהם (להלן הביקורת האחרונה שלו, על מעיין הבירה בחיפה עם כבד קצוץ ואיקרה ושטויות). 

צריך להפריד בין סגנון ותוכן. 

הסגנון שלו מציק, אבל זה מה שמביא לו רייטינג. הוא לא מקלל, הוא לא משפיל, בסך הכל מדבר בצורה קצת בוטה וידוע בקשיחות שלו וחיבתו לחו"ל. תביא לו מנה מחו"ל והוא יספר לך כמה זה מדהים. פלצן אחושרמוטה. 

תוכן: מאה אחוז צודק בהרבה מקרים. הוא מדויק, הוא שופט אוכל בצורה חכמה ונכונה, הוא מסתכל על דברים שהרבה אנשים חובבי אוכל מסתכלים גם (שהם הקהל אליו הוא פונה). גם במקרה הזה, סליחה, אבל אכלתי במחבוא של אדי כשהייתי באילת, ועם יש על הלב זו אחת המסעדות הגרועות שהייתי בהן. זה הפתיע אותי לאור הציון הגבוה בגוגל והמלצות שקיבלתי. אז מבחינת הדעה שלו אני מסכים איתו הרבה פעמים. הבחור שהתגונן יכול להיות נחמד וקוהרנטי מאוד וזה נהדר וכל הכבוד לו על כך, אבל וואלה האוכל במסעדה הזו לא טעים בקטע מבאס. לא כמו שהלכת לאכול משהו והיה "ככה ככה", אלא לא טעים ברמה שאתה לא יכול לסיים מנות וערב התחרבן לך, כי יוצאות לך מנות גרועות אחת אחרי השנייה. באמת. סליחה אם מישהו פה חבר של הבעלים, אבל זו הייתה התרשמותי. 

כמו שהרבה שנים היללו פה מסעדת בשרים מסויימת כי הבעלים הוא חבר פורום. אכלתי שם לא מזמן, זה במקרה הכי טוב, מסעדת בשרים מקום 20 שאכלתי (וגם זה אולי). אני יכול למנות 15-16 יותר טובות רק בשלוף מהראש. אז וואלה גם ביקורת על ביקורת היא לא תמיד אובייקטיבית. כל עוד היא אובייקטיבית, אפשר כמובן להתווכח על הסגנון וזכותו של כל אחת, אבל אם אין מחלוקת על התוכן אני לא רואה בעיתיות בביקורת אובייקטיבית

סליחה שציטטתי אותך. רוב התגובה שלי כללית למעט ההתחלה. 

• רעיון טוב! 4

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא אכלתי שם, אבל התפריט באמת נראה שלקוח מאיזה קפסולת זמן.

לחמם עוגה במיקרו....

הגשה ושירות חובבניים במקרה הטוב.

מ-350 ש''ח לסועד הייתי מצפה ליותר.

לא מגיבים לביקורת(שהייתה יכולה להיות עדינה יותר), שאני מאמין שהיא אותנטית, עם וידאו התבכיינות כמו של הבעלים.

זה לא מועיל ולא מחזיר כבוד אבוד. סתם, מטופש, וגורם לעוד אנשים לראות ביקורת רעה על העסק שלך.

פורסם
לפני שעה, DareDevil כתב:

הוא ביקש המלצה על מנה וקיבל את זו. כמו כל בנאדם שמגיע למסעדה ומבקש המלצה.

כשאתה מבקש המלצה אתה בודק אם זה מתאים לטעם שלך.

אם אבקש המלצה למנה שתגיע עם גמבה (אני אלרגי) אין לי את מי להאשים אלא את עצמי ואם הוא לא אוהב מתוק על הבשר אז כמבקר מסעדות אתה אמור לדעת שאננס ותפוחים על בשר זה מתוק ואפילו מתוק מאוד.

• רעיון טוב! 1

פורסם

מה לא מתוק באננס ותפוח מקורמלים?

בלי להוסיף להם גרם סוכר הם כבר מתוקים מידי.

• רעיון טוב! 1

פורסם

הבעיה של ניב גלבוע זה שיש לו דיבור של ילד *** לפעמים.

יש לו גישה של "הפסטה הזאת לא דומה ב-100 אחוז לפסטה שאכלתי אצל סבתא איטלקית בדרום איטליה שאיבדה יד במלחמה העולם השנייה ומכינה עם הרגל אז מבחינתי הציון 2", אבל אם מנטרלים את זה יש לו ידע וניסיון.

לפעמים אתה רוצה להגיד לו באמאשך תשב תאכל המבורגר תגיד אם סבבה להעביר ארוחה באמצע יום עבודה.

פורסם

הכל סביר, חוץ מהרכילות הצהובה על שריפת המקום. מיותר ולא מוסיף כבוד

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

כמו שהרבה שנים היללו פה מסעדת בשרים מסויימת כי הבעלים הוא חבר פורום. אכלתי שם לא מזמן, זה במקרה הכי טוב, מסעדת בשרים מקום 20 שאכלתי (וגם זה אולי). אני יכול למנות 15-16 יותר טובות רק בשלוף מהראש.

49794b71d163ca5dcd3aa0e628645c55.jpeg

שמע, פעם אחרונה שרשמתי משהו דומה על המסעדה הנ"ל הייתי מנודה איזה שנתיים מהאוף. לשמחתי קנה המידה לבשר טוב השתנה עם הזמן (היום נוסעים בשבילו עד בית חנניה), אבל כמה מהמודרטורים עדיין זוכרים לי את זה.

• מצחיק 4
  • מבאס 1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...