Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך מדי פעם לשלוח איזה מסמך חשוב או דחוף יותר.

כזה שאני לא ממש רוצה להפקיד בידיי הדואר.

יש חברות שליחיות סטייל צ׳יטה וכו - שלא מקבלות לקוחות פרטיים מזדמנים.

Gett משלוחים יקר מאוד.

יש איזו חברה שאתם מכירים שעושה משלוחיפ מזדמנים ללקוחות פרטיים?

פורסם

שלחתי פעם דרך DHL לחור תחת במזרח אירופה. שליח מגיע ישירות אליך ומביא ישרות לנמען. מיד ליד. 

העניין שזה היה יקר, אבל מאמין שמשלוח פנימי בתוך ישראל יהיה זול יותר. 

פורסם

יש חברה פרטית שעושה את השליחויות הנ"ל (שייכת לדוד שלי , עם ותק של 40+ שנים בענף)
שלח לי בפרטי מה אתה צריך ואבדוק כיצד ניתן לעזור לך .

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 15 דקות, Nakamichi כתב:

הרצליה ראשלצ 250 שקל

אני לא חושב שDHL עושים שליחויות פנים ארציות

כמה אתה מצפה שזה כבר יעלה? אתה שולח במיוחד אדם עם כלי רכב לכיוון מסוים ובהלוך יכול להיות שהוא יחזור ריק. 
זאת שעת עבודה לפחות + הוצאות.

פורסם

לא אתה לא, אוסף את זה ממך מישהו מקו חלוקה, מעביר ל HUB, ומשם יוצא שליח לקו חלוקה אחר.

אם זה באמת היה מצב שבו אפשרי שבאים במיוחד אליך ויוצאים במיוחד עם המשלוח שלך, כל חברת משלוחים הייתה פושטת רגל מזמן

• אהבתי 1
פורסם
לפני 50 דקות, Nakamichi כתב:

הרצליה ראשלצ 250 שקל

אני לא חושב שDHL עושים שליחויות פנים ארציות

וואו. טוב שלא הגזימו בכלל. 

המשלוח שאני עשיתי עלה 220 שקל. ושוב, זה לנמען שנמצא בחור במרחק 2600 קילומטר. 

פורסם
לפני 53 דקות, Gavrik כתב:

כמה אתה מצפה שזה כבר יעלה? אתה שולח במיוחד אדם עם כלי רכב לכיוון מסוים ובהלוך יכול להיות שהוא יחזור ריק. 
זאת שעת עבודה לפחות + הוצאות.

אז זהו. שאני לא צריך את השירות הזה כמו שgett מציעים אותו.

מספיק לי טוב השיטה של לקיחה מהבית. מרכז חלוקה שלהם ואז העברה לקו הרלוונטי.

פורסם

תתפוס שליח על אופנוע,ישמח לעשות מסירות מהרצליה-ראשלצ תמורת 200 שח,ונסיעות כאלה. 

מלא שליחים עושים את זה. 

אם יש חבילה פעם בשבוע לפחות,יכל לפנות בפרטי…

עובד במשלוחים. 

אבל אם מצפה ל100 שקל משלוח לנסיעות של קרוב לשעה כל כיוון,זה לא קיים. 

הדלק והבלאי אוכלים 30-40% מהרווח. 

פורסם
לפני 3 דקות, Ido12 כתב:

תתפוס שליח על אופנוע,ישמח לעשות מסירות מהרצליה-ראשלצ תמורת 200 שח,ונסיעות כאלה. 

מלא שליחים עושים את זה. 

אם יש חבילה פעם בשבוע לפחות,יכל לפנות בפרטי…

עובד במשלוחים. 

אבל אם מצפה ל100 שקל משלוח לנסיעות של קרוב לשעה כל כיוון,זה לא קיים. 

הדלק והבלאי אוכלים 30-40% מהרווח. 

שליחים של תן ביס או וולט, נראה לי הכי טוב לבקש מהם אבל הכרתי כבר כאלה שעושים את זה בתור אשכרה עבודה צדדית ולא בתור עבודת יום שלהם

אז ממליץ לברר קודם שתהיה זמינות טובה יותר 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש קבוצות וואטסאפ של משלוחים שם אתה מעלה מאיפה לאיפה ואם מישהו מהחברים בקבוצה בדרך הוא לוקח. ע"פ רוב נסיעה כזאת יצא כ70 ש"ח.

שים לב שזה לא שליח מיוחד בשבילך, אלא זה קבוצה של אנשים שרוצים לעשות קצת כסף מנסיעה שהם עושים בכל מצב אז לוקחים משלוח.

לא יודע מה אומר החוק על זה..

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 37 דקות, המהיר הזהיר כתב:

יש קבוצות וואטסאפ של משלוחים שם אתה מעלה מאיפה לאיפה ואם מישהו מהחברים בקבוצה בדרך הוא לוקח. ע"פ רוב נסיעה כזאת יצא כ70 ש"ח.

שים לב שזה לא שליח מיוחד בשבילך, אלא זה קבוצה של אנשים שרוצים לעשות קצת כסף מנסיעה שהם עושים בכל מצב אז לוקחים משלוח.

לא יודע מה אומר החוק על זה..

אני בקבוצות האלה,70 שקל זה משלוח מראשלצ מערב לחולון. 

יש בני דודים שעושים משלוחים בכמעט חינם,לא בטוח אם המשלוח יגיע. 

יש הבדל גדול בן משלוח שצריך מהיום להיום,או מהיום לעוד שבוע מתי שמתאים לך להשאיר ליד הדלת. 

אם יש לך שבוע להשאיר ליד הדלת,מראשון להרצליה יקחו גם ב50. 

מראשלצ להרצליה המחיר הריאלי זה 200. 

שוב כי זה משלוח מזדמן. 

אם יש לקוח שקבוע פעמיים בשבוע צריך משלוח קבוע מ א ל ב,המחיר במקרה כזה יהיה גם 50 סהכ.

עובד במשלוחים על אופנוע,מכיר מחירים….

שליח בפיק אפ/גאט מקבל 150 שקל על נסיעה כזאת,בלי כאבי ראש…ומתי שנוח לו לקחת ומסדר לעצמו משלוח לחזור,או עוד משלוח לאותו כיוון,אין את האופציה הזאת. 

ממתינים איזה יומים-שלש שיצוץ עוד משלוח לאותו אזור או בדרך חזור. 

• תוכן חדש...