Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות לכל הספוקלנטים ומגידי העתידות של הפורום.

אני אמור לשלם תשלום באירו בסוף החודש.

את התשלום אני יכול להקדים לעכשיו/לאחר בכמה חודשים.

שבדקתי לי את שער האירו קצת הופתעתי לגלות שהוא מעל 3.7 ש"ח.

יש סיבה שהאירו התחזק מאוד לאחרונה? האם לדעתכם הסיבה הזאת תחלוף בקרוב? המצב יחמיר?

רב תודות.

פורסם
לפני שעתיים, Nakamichi כתב:

יש סיבה שהאירו התחזק מאוד לאחרונה?

האפיפיור הפליץ בוותיקן סיטי, תרנגולת חצתה את הכביש ברומניה, מצאו שרידים של חד-קרן בבניין של מיקרוסופט בבודפשט, ומנורה התקלקלה בשגרירות פולין.

מצד שני, כשהיורו ירד זה היה כשמצאו שרידים של חד קרן בבניין של אפל ברומניה, תרנגולת חצתה את הכביש בבודפשט, הוותיקן הפליץ במלון בפולין ומנורה התקלקלה בוותיקן סיטי. 

להסבר מפורט יותר, מצאתי סרטון מקצועי שנעשה ע"י מומחים בתחום שיודעים להסביר את זה יותר טוב ממני. 

https://www.youtube.com/watch?v=wz-PtEJEaqY

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם הפאונד שלפני לא הרבה זמן היה 3.76 עכשיו 4.25, אשמח להסבר במיוחד לאור העובדה שאנגליה בשביתת ענק והמצב שם לא מזהיר

פורסם

הסבר תיאורטי (כזה שבפועל הקשר שלו למציאות יכול להיות מקרי בהחלט).

השקל מייצג את חוזק הכלכלה של מדינת ישראל, וברגע שהכלכלה בישראל נחלשת יחסית למדינות אחרות , גם השקל נחלש.

לממשלה החדשה של ביבי עשויה בהחלט  להיות השפעה שלילית על חוזק הכלכלה של ישראל, ולכן כנראה זאת אחת הסיבות המרכזיות שבגללה השקל נחלש.

ולכן, יש לשער (בצורה תיאורטית) שככל שהממשלה של ביבי תמשיך בשלה, השקל עלול להחלש. 

פורסם

אף אחד לא יוכל לומר לך מה הכיוון של המטבע וגם להיות צודק.

כל הגאונים יסבירו לך בדיעבד למה קרה מה שקרה. 

• אהבתי 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...