Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב שבת שלום,

בהמשך לשרשור של טיסה לקפריסין, בדקתי על השכרת רכב בפאפוס.

המחירים באלבר מה שמצאתי היה סביב 240 שח ל3 ימים.

בבוקינג ראיתי שהמחירים נעים סביב 180 שח כולל נהג צעיר גיל 22.

האם אני יכול להיות רגוע להשכיר דרך בוקינג, או שיכול להיות בעיות?

מישהו התנסה פעם?

הרכב מבאדגט

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם (נערך)

בדקת מה כולל המחיר? יתכן שאתה משווה תפוזים למלפפונים, בעיקר מבחינת כיסויי ביטוח.

לגבי בוקינג - שכרתי בעבר סרך רנטאלקארס, שהיא זרוע של בוקינג. שירות מצויין, פתרו לי יפה בעיה בתחנת ההשכרה. אבל זה היה לפני כמה שנים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כולל ביטוח כמובן.

נהג גיל 22

לא הצלחתי להוסיף ביטול השתתפות, אבל בכל מצב אני עושה את זה דרך הביטוח נסיעות.

אנסה גם בדלפק.

השאלה שלי אם שאני יגיע לבאדגט לא יגידו לי שצריך להוסיף כסף וכדו

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

תנסה באתרים הישראליים של החברות הבינלאומיות (הרץ, אוויס, יורופקאר וכו'). בדרך כלל יתנו את ההצעות הטובות ביותר.

לגבי ביטול השתתפות עצמית - שים לב להבדל בינו (בחברת ההשכרה) לבין החזר השתתפות עצמית (בחברת ביטוח או אצל מתווך השכרה כמו בוקינג/רנטאלקארס. יש על כך הרבה מידע בפורום.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני שכרתי ישירות ב payless וכמובן לקחתי את כל ההרחבות. "שודרגתי" לאיזה פוקוס עתיקה, אבל בסך הכל הרכב היה בסדר.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

על מה אנחנו מדברים על הפרש של 60 שקלים בין חברה גדולה לחתול בשק?

מה בכלל השאלה?

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה שמשמעותי זה הכיסוי הביטוחי, וזה מצריך בדיקה.

השלב הבא יהיה דיון על עמלת ההמרה בכ"א, ההפרש כנראה יסתכם ב-20 ש"ח.

פורסם

גם בפי שלושה מההפרש הזה הייתי בוחר בחברה ישראלית מוכרת, עם נציג שמדבר איתי עברית לפני שבכלל המראתי, וידבר איתי בהגינות גם אחרי שאנחת, אם יהיו בעיות, חלילה.

אבל כבר קיימנו את הדיון הזה, בשרשור שאני עצמי פתחתי בנושא דומה.

שם ההפרש היה מאות רבות של יורו.

אנחנו מדור אחר, ספיראל...

אגב- אז מישהו שענה שם הציע לי לבדוק במועדוני צרכנות. 

אז ב"אשמורת" של זוגתי, המחיר כבר די מתקרב למציאות מהרשת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אנחנו מאותו דור ואותה גישה. שכחתי לשים את הקריצה.

לאור ניסיון מר הכיסוי הביטוחי הוא, מבחינתי, רכיב קריטי, ואני מוכן לשלם תמורתו.

השכירויות האחרונות שלי (לפני הקורונה) היו באמצעות האתר הישראלי של אוויס, אבל נראה שהמתחרים נותנים תנאים דומים, ואז מה שחשוב הוא בחירת הרכב (משפחתית ל-2-3 מבוגרים, סטיישן או מיניואן מרווח ל-4-5), וכמובן המחיר, כאשר שאר שאר התנאים דומים.

אחרי שעברתי בחו"ל תאונה ופריצה לרכב תוך שבוע אחד הבנתי כמה חשוב הביטוח המורחב, הרכבים הוחלפו מפתח במפתח בלי שום תשלום נוסף. ואם מזמינים דרך חברה/אתר ישראלי חל החוק הישראלי ואם יש צורך מדיינים בבית המשפט בישראל, לא בג'נבה או רומא.

• אהבתי 1

פורסם

לבדוק באופרן

פעם קודמת היו מחירים משוגעים

הפעם היה לי הפרש של 80 יורו (הם היו זולים ב 80 יורו כולל ביטוח ביטול לעומת כל חיפוש אחר ללא ביטוח ביטול)

• תוכן חדש...