אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,366 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני משמש בתפקידי כמחנך בבית ספר מתגורר באשדוד עד לפני שנה עבדתי במוסר מוכר שאינו רשמי באשדוד לפני שנה הציעו לי משרה בממלכתי בקרית גת ועברתי לשם רציתי לדעת אילו זכויות מגיעות לי ממקום העבודה הקודם פיצוים?,חופשות?,הפרשות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
זה הכפתור שסוגרים שמממלאים אמבטיה. נסגר בקלות, נפתח ממש קשה.. יש מה לעשןת עם זה? לרסס פנימה wd40?
הודעה אחרונה מאת vxlan, -
- 14 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום חברים, רציתי לקבל את חוות דעתכם לגבי העניין. בבניין בו אני מתגורר (דירה בבעלותי) אין חניות בכלל. המקום סובל ממצוקת חניות קשה ככה שהחל משעות הערב ניתן לעמוד ברחוב באדום לבן ולהוציא אותו למחרת מוקדם בבוקר ולא לחטוף דו"ח (כנראה העירייה מעלימה עין). לבניין 2 כניסות כאשר בכל כניסה דירת קרקע (ללא בעלות פרטית על הגינה). הכניסה מהרחוב ל2 כניסות הבניין היא באמצעות שביל שבין 2 הכניסות. בין החלונות של דירות הקרקע לשפת המדרכה שבשטח הבניין (לא המדרכה הציבורית שברור לי שאסור יהיה לחסום) יש בערך 5-6 מטרים. לפי הערכה שלי ניתן להכניס שם בסביבות 6-7 מכוניות (מתוך 20 דירות). האם זה אפשרי להקצות את שטח הכניסה של הבניין (שכרגע יש בו חול ושיח…
הודעה אחרונה מאת eladts, -
- 10 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
אז קרוב משפחה שלי בנה בגג בבת ים יחידת דיור לבנו וארוסתו. הבניה נקראת בניה קלה למי שמכיר. עקב הלשנה מאחד השכנים פקחי העיריה באו לבדוק וזימנו למשפט. במשפט ניתן צו הריסה, הנשפט ביקש להישפט שוב עם עו״ד. נקבע משפט חוזר לעוד חודש. האם יש איך להילחם במערכת המשפט בנושא הזה? איזה שהן פירצות בחוק? הגג הוא פרטי- עם מצוקת הדיור זה פתרון זמני עבורם לדיור. זה לא מושכר. חוק הגנת הדייר? איזה שהיא שפרות לדחות את ההריסה אפילו בשנה שנתיים? יש מישהו שנתקל בסיטואציה דומה שיכול להגיב כאן או בפרטי ולעזור? מישהו שמכיר עו״ד טוב שמתמחה בנושא ויכול לבטל את ההריסה או לדחות אותה בכמה שיותר זמן? תודה רבה רבה!
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב הארקה שלי מחוברת כיום מחתח לכיור מטבח ולצנרת ברזל שיוצאת החוצה . הבעלים הקודם החליף את הצנרת ל SP משעון המים ועד לחצר בחנייה/מחסן למטה. בחנייה/מחסן יש חיבור SP ממד המים לצנרת ברזל שנכנסת הביתה. בחנייה עשו מעקף וחיברו את הארקה שלי היכן שנגמרת הצנרת ברזל ומתחילה SP לצנרת ברזל של השכן שאינה בשימוש כלל ( הוא החליף הכל מזמן ל SP ) הצנרת נשארה במקום. שאלתי: האם במידה וכעת אני מחליף את כל הצנרת בבית ל SP אבל מדגיש לא מפרק את הצנרת ברזל היכן שהיא יוצאת החוצה מהמטבח היות והיא יצוקה בתוך קיר חיצוני של הבית. האם הארקה תישאר? כלומר מעביר צינור חדש והישן נשאר לא בשימוש. בתמונה הצינור ברזל שלי שמגיע מהבית ומתחבר לSP שמג…
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בסופ"ש המברשת שלי ("בראון" בת 17...) הפסיקה לעבוד והתחילה להבהב באור אדום חזק (מה שבסרטים הוליוודים מפיע קצת לפני שהבנין מתפוצץ) כך שהבנתי שאני זקוק לחדשה. חיפוש קצר ברשת מציף בכל כך הרבה מכשירים שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל. -יש משהו חדש ששוה להסתכל עליו במברשות שינים? מה שאני מכיר הוא המברשת הזזה וזהו. -יש חשיבות לעמידות בפני מים או שזה סטנדרט? בזמנו שהתחלתי להשתמש בה במקלחת אישתי אמרה כי המברשת לא עמידה למים ותהרס, בנתיים עברו כ 15 שנה והמברשת שרדה כך שאני לא סגור אם אטימות למים היא הסטנדרט או מאפיין מיוחד. -מה המחיר ההגיוני לשלם עבור מברשת איכותית? נהיה באילת בחודש הבא ואין לי בעיה להזמין מאמזון/איביי
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום. באופנוע הישן שלי יש הזעת דלק בתפר בין שני חלקים במיכל הדלק. המיכל עשוי פלדה של פעם (לא פלסטיק או נירוסטה), כמובן שניתן לעבוד עליו עם אש גלויה וכו' - הוא נוטרל לפני הרבה זמן, עמד מאז עם מים עד גדותיו וכו' וכו'. כלומר אין צורך להסביר לי שזה מסוכן 🙂. החור הוא בעצם סדק צר וארוך או יותר נכון תפר שכניראה החליד ומשם יש נזילת דלק. אשמח לשמוע מהם התהליכים הנכונים לתיקון והכי חשוב - עם איזו משחת הלחמה להשתמש? מישהו אמר לי שהמשחה "הרגילה" שיש לכולנו, להלחמת חוטי נחושת - אינה מתאימה כאן. ברשותי: מלחם רציני מבער קטן בדיל סטנדרטי ומשחה סטנדרטית פעם הייתי לוקח מיקרה כזה למתקן רדיאטורים, רק שכיום התחום הזה קצת נעלם. אני מתכנן להוריד הצבע ולחשוף פלד…
הודעה אחרונה מאת teyal, -
-
למי שיש זיכרון טוב אולי זוכר שכבר פתחתי כזה שירשור לפני כ 10 שנים. הרבה דברים השתנו מאז לכן לדעתי יש מקום לשירשור חדש עם המלצות עדכניות. אני פונה לאנשי שטח במובן Field, לא במובן Off Road, למי שבמהלך יום עבודה שלו מסתובב בארץ וארוחת צהריים תופסת אותו בכל פעם במקום אחר. כמה קווים: האופציה להביא סנדוויצ'ים מהבית היא כמובן הטובה ביותר, אבל היא אופציה ידועה אז בבקשה לא לציין אותה😁 לא לציין מקומות שנמצאים בתוך קניונים/מרכזי קניות או במרכזי ערים וכדומה, שזה פרוייקט להכנס לשם. הכוונה למקומות שנמצאים, פחות או יותר, "בדרכים". שזה אומר גישה נוחה מצירי תנועה ראשיים וחניה ללא תשלום ליד. לא מסעדות במובן הסטנ…
הודעה אחרונה מאת RK, -
- 8 עוקבים
- 32 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
אהלן האם יכול להיות שאנדרואיד אוטו קורסת כל הזמן או שצריך להחליף כבל? במקרים רבים בנסיעה (לפעמים סביב באמפר קטן או אפילו האצה) המכשיר מפסיק לתקשר עם הרכב ולפעמים חוזר עצמאית. האם זה בעיה באנדרואיד? בכבל? באוטו? אייפון עובד יותר חלק?
הודעה אחרונה מאת mrmiki1234, -
- 9 עוקבים
- 45 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
היי, טרם יצא לי להתנסות בגוגל פיי. חוץ מהיתרון הפיסי שלא מוציאים כרטיס אשראי מהארנק, במה השירות של גוגל טוב יותר? בשבוע הבא יש לי טיול לשבוע, במסגרת העבודה. האם נהוג להשתמש בגוגל פיי בדובאי? סופ"ש נעים
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש המלצה למחשב נייד לאחי שיוצר תוכן. עד 10,000 שקלים. מיועד ל: 1.עריכת ווידאו 2.הקלטות שיחות ווידאו 3.משחקים(לא ב4k). איכותי, אמין וחזק לא כל כך חשוב המשקל של המחשב וכן חשוב מסך של 15 אינץ' לפחות. מה התמורה הכי טובה למחיר ?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השאלה בכותרת, תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, כפי שציינתי בכותרת, כרגע שהמזגן בסלון נכנס לעבודה סטרימר של שאיומי נופל לרגע ועולה (לא נכבה רק מפסיק להציג). כשאני פתוח על סלקום זה לא נורא אבל בנטפליקס זה מפסיק את הצפייה ומחזיר לתפריט וזה מטמטם אותי. קראתי על 3 אופציות: 1. קבל תקול במדחס. 2. לשים מגן ברקים על השקע של הסטרימר. 3. לשים אל פסק קטן. מבחינת עלויות כל אחד מהפתרונות הוא עד 200 שקל, אז מה הכי יועיל?
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלומות, בכמה חלונות בדירתי יש מקומות בהיקף החלון בהם מרגישים שהקור נכנס. אין סימני רטיבות. מדובר בחלון אלומיניום סטנדרטי. אבקש המלצה לחומר איטום שאוכל להשתמש בהיקף החלון שיהיה עמיד כמובן ויפתור את הבעיה. תודה.
הודעה אחרונה מאת samg, -
בגדי גברים יד2? 1 2
מאת arik100- 11 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אשמח לשמוע המלצות על חנות לקניית בגדי גברים יד 2 תא מרכז, ירושלים
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
שלום האם הודעה במייל למעסיק על סיום עבודה תקפה או שצריך גם להגיש ליד ? ( אני לא שואל על מה נכון לעשות אני שואל על דרישות החוק ) תודה מראש למשיבים.
הודעה אחרונה מאת הרקוליטו, -
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלומות, נסיעה זריזה לרומניה. מי שנוסע התענין כיצד מתנהל שם תשלום בכרטיס אשראי ויזה בינלאומי ו/או גוגל וואלט? האם האחרונים מומלצים או שכדאי לנסוע עם כמות לאי מספקת בתצורת מזומן? הנסיעה היא בעוד כשבוע וחצי למשך בערך שבוע. נסיעת עבודה אבל הבחור גם יבלה ויתייר עקב עודף זמן פנוי (רכב שכור קטן ימתין לו בשדה).
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
גודל ממזגת את וויז לתוך חטיבת המפות והמנכ"לית הולכת הביתה. האמת, מה שמפתיע זה שזה קורה רק עכשיו. https://techcrunch.com/2022/12/07/google-combines-maps-and-waze-teams-as-pressures-mount-to-cut-costs
הודעה אחרונה מאת eladts, -
על פי גוגל - poco x3 nfc תומך בחיבור esim. לא מצליח לרכוש חבילת גלישה דרך Airalo 1 2
מאת Octavia-TSI11- 5 עוקבים
- 17 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היי במסגרת ההכנות לנסיעה לאמירויות המליצו לי בעבודה על חבילות גלישה דרך Airalo. בדקתי האם המכשיר שלי poco f4 תומך בesim והסתבר שלא. כמעט וויתרתי על הרעיון עד שמישהו במשפחה אמר שיש לו poco x3 nfc שתומך בטכנולוגיית הesim. בדקתי בגוגל - ישנה אפשרות לחבר עד 5 כרטיסי esim. משום מה כשאני מנסה לרכוש חבילה דרך האפליקציה של Airalo מתקבלת הודעה שהמכשיר לא תומך. יש למישהו פתרון יצירתי? אני מעוניין בחבילת גלישה מלאה עם שיחות ושליחת תמונות /שיחות whatsup מדובאי ארצה ל6 ימים. תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קרה ויש לי בעיה שכנראה קשורה לאינסטלציה ונתנו לי לבחור מתוך הרשימה של הביטוח אשמח לקבל המלצה שלכם על שרברב מהרשימה תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אהלן, ב-9 החודשים הקרובים אני אזדקק לקורקינט או אופניים חשמליים. אין לי בעיה עם יד 2 אבל יכול גם לקנות חדש ולמכור אחרי. המסלול הוא: רכיבה של 5 דקות, נסיעה ברכבת, רכיבה של 10 דקות. ההפך בחזור. טוטאל 30 דק' ביום. יש שביל אופניים / מדרכה שאף אחד לא באמת הולך בה (כביש בין עירוני). לא אכפת לי מהירות (25 קמ"ש זה מספיק). אין בעיה להטעין בכל ערב בבית. שיהיה אמין, שיצליח לסחוב בטיפה עליה (לא מאוד גדולה, אבל עליונת). זהו בערך. 1. מבחינה בטיחותית חשבתי שעדיף אופניים, אבל אמרו לי שזה סרט ברכבת ועדיף קורקינט. מה דעתכם? אני נוסע בשעות די מתות אבל בכל זאת לא רוצה סחבת גדולה מדי. 2. מה מומלץ כדי למנוע גניבות? 3. דגמים ספציפיים מומלצים? …
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן צריך להעביר חבילה מקרית שמונה למרכז. בעבר הייתי משתמש הרבה בשירותי YELLOWBOX שעבדו מצוין ולא היו יקרים. מאוד קל להפקיד חבילה ולקחת אותה מהצד השני של הארץ. מבדיקה באתר פז ראיתי שהאפשרות לא זמינה. פספסתי משהו? יש חלופה עדכנית? תודה
הודעה אחרונה מאת guya72, -
ערב טוב חברים יקרים , ביצעתי פה חיפוש בפורום ומוזר שלא מצאתי מלא תוצאות בנושא אף על פי שחשבתי שיהיו המון לכבוד החג בעבודה נתנו לנו לבחור מתנות וחשבתי לבחור בנינגה גריל (מדובר על הדגם הקטן) וכאן אתם באים לעזרתי - מי מכם שיש לו ניסיון עם המכשיר הנ"ל . איך הוא? האם הוא באמת שימושי? או שזה מהדברים האלה במטבח שמשתמשים פעם אחת ויאלה לארון האם באמת יש מבחר של מזון שאפשר להכין בתוכו בשיטת "שגר ושכח" ? תודה
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אצל הורי התקינו סטרימרים של הוט. השלט שלהם כולל רק לחצן הדלקה אחד השולט רק על הסטרימר. המתקין אמר להורי שעליהם להשתמש בשלט של הטלויזיה בכדי להדליקה ואז לעבור לשלט של הסטרימר בכדי להדליקו.. בחדרים, נפתרה הבעיה, עם הפעלת HDMI CEC. מה שיתר את השלט של הטלויזיה וההדלקה והכיבוי של הכל מתבצע משלט הסטרימר בלבד. בסלון, ישנו רסיבר שהסטרימר חובר אליו ואז יוצא כבל HDMI יחיד מהרסיבר לטלויזיה. שם העסק לא עובד. האם ישנה דרך לגרום לזה לעבוד בסלון גם כן? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת daniel.asu, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 20 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
התקלה שבכותרת, קורית רק בסרטים באורך מלא. סדרות - תצפה בכיף. ספיישל סטנדאפ של איזה הודי מקרי- תפאדל. שים סרט מתח טוב- אחרי 20 שניות מופיעה שקופית התקלה. זה ספציפית בסטרימר אחד (כל הסטרימרים בבית מסוג שיאומי מיבוקס). בכל מיבורס אחר בבית/טלוויזיה חכמה/ מהלפטופ/מהטלפון- אפשר להמשיך לצפות בסרט מהנקודה בה הוא נתקע. עברנו על הפתרונות שנטפליקס מציעים לתקלה, עברנו על מה שמציעים ברדיט. (שינוי הדגרות תמונה וסאונד בעיקר). עקבנו אחרי כמה סרטונים ביוטיוב. יוק. *הדבר היחיד שלא נוסה זה החלפת כבל hdmi. כמו שאמרתי, התקלה היא ספציפית בסרטים, הנטפליקס עובד, ודרך אפליקציות אחרות גם הכל עובד באופן תקין. ההחלפה פשוט זה חתיכת סיפו…
הודעה אחרונה מאת teyal, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כפתור הכיבוי-הפעלה של המכונה הפסיק לעבוד. אשמח לעזרה בתיקון המכונה. מצורפת תמונה של הלוח של המכונה. (כפתור ההפעלה מסומן באדום) יש fluke. אשמח להכוונה מכם.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כשסוגרים את דלת הכניסה לדירה, היא לא נצמדת לחלוטין למשקוף. משחק עם הידית מאפשר מרווח של כ-1 מ"מ ביניהם, והפעלת לחץ לפעמים תצמיד אותם. יש אפשרות כיוון שם או שהמתקין פשוט פישל? זה קשור אולי לכיוון הפחית שבתמונה (לא ברור לי איך היא משפיעה בכלל). איך בכלל הולך הכיוון שם של הצמדת הדלת למשקוף? תודה. תיקון: נראה שאני צריך למשוך את הפחית יותר החוצה לצורך הצמדה, כפי שכבר ניסיתי בעבר. נראה אם זה יעבוד.
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יש לי 2 נקודות מים קרים במטבח: 1. תמי 4 שמחובר שם צינור גמיש שחור ישירות לתמי 4 (במקור זו נקודת מים למקרר ונמצאת מאחוריו). בפועל יש שם ניל שמוברג עליו מעין מתאם שמקטין את היציאה שלו לקוטר של הצינור של התמי 4. 2. נקודה שניה מפוצלת לברז כיור + מדיח כלים. הנקודה #1 של התמי 4 חוטפת הלם מים (מרגישים סוג של פריקת לחץ והצינור רועד ועושה רעש) באחד משני המצבים הבאים: 1. התמי4 מסיים למזוג כוס ומפסיק למשוך מים 2. סוגרים את הברז של הכיור במהירות (מזכיר שזו לא אותה נקודת מים בקיר) יכול להיות שהנקודה של התמי4 לא מבוטנת ברצפה/בקיר כמו שצריך? אם אני אנתק את הניל של התמי4 ואדחוף לשם המון חומר (סופר7/סיליקון) זה יכול לעזור? תודה!
הודעה אחרונה מאת Amired, -
-
- 9 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
עם כל הניסיון של כ-8 שנים שיש לי באספקה טכנית, אני לא מצליח לאתר את הדרעק הקטן שאני מחפש. באחד הימים, כאשר המרצה שאני מאד מעריך לימד אותנו על מקדחים, נפלט לו שהוא מאד מעוניין באחד הכלים שהוא הראה במצגת (שנלקחה מספר, שאין לי מושג מהו). אני רוצה להפתיע אותו עם מתנה לאות הערכה. הבעייה- שם הכלי מוגדר רק בעברית, כך שמאד מאד קשה לנחש מה המונח המקצועי עבורו. מדובר על כלי שבלונה-תדמית לזויות מקדח, כולל שחרור, ראש ושפה חותכת. מעלה תמונה. חרשתי את הרשת לאורכה, רוחבה ועומקה. הגעתי לקטלוגים עתיקי יומין של יצרני ציוד לעיבוד שבבי. מצאתי פריטי וינטג' שונים ומשונים. פטנטים כאלו ואחרים. חיפשתי כל מונח חיפוש שיכלתי לחשוב עליו. לא מצליח למצוא את המניי…
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
ערב שבת שלום, בהמשך לשרשור של טיסה לקפריסין, בדקתי על השכרת רכב בפאפוס. המחירים באלבר מה שמצאתי היה סביב 240 שח ל3 ימים. בבוקינג ראיתי שהמחירים נעים סביב 180 שח כולל נהג צעיר גיל 22. האם אני יכול להיות רגוע להשכיר דרך בוקינג, או שיכול להיות בעיות? מישהו התנסה פעם? הרכב מבאדגט
הודעה אחרונה מאת phpclub,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,653 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- EliC25
- sperial
- elibaba
- SlowRide
- discoTD5
- IsraCar
- RedLabel
- 3n
- Ragnar
- א.ד.מ.
- RK
- natco