Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנדרואיד אוטו שקורס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

האם יכול להיות שאנדרואיד אוטו קורסת כל הזמן או שצריך להחליף כבל?

במקרים רבים בנסיעה (לפעמים סביב באמפר קטן או אפילו האצה) המכשיר מפסיק לתקשר עם הרכב ולפעמים חוזר עצמאית. האם זה בעיה באנדרואיד? בכבל? באוטו?

אייפון עובד יותר חלק? 

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוב המוחלט של המקרים, הקריסה היא או כבל או עדכון שביצעת לאחרונה לנייד שלך (תוכנת יצרן).

מדהים שב2023 זה עדין לא רץ חלק

פורסם
Just now, GTאי כתב:

ברוב המוחלט של המקרים, הקריסה היא או כבל או עדכון שביצעת לאחרונה לנייד שלך (תוכנת יצרן).

הכבל הוא UGREEN למהדרין, מהטובים שאפשר לקנות. להחליף? 

מדהים אכן

פורסם

תנסה, זה ניסוי וטעיה. 

שים נייד אחר תראה אם הבעיה חוזרת/כבל אחר וכו'. UGREEN זו חברה טובה אבל יש נתון של Mbps Data Transfer שהוא משמעותי להעברת נתונים, ולא כל הכבלים אותו דבר.

ממליץ להשתמש בכבל קצר בכל מקרה (אצלי ברכב כבל 30 ס"מ פתר את הבעיה)

פורסם
לפני 8 שעות, mrmiki1234 כתב:

האם יכול להיות שאנדרואיד אוטו קורסת כל הזמן או שצריך להחליף כבל?

רוב הסיכויים זה שזה כבל.

לפני 8 שעות, mrmiki1234 כתב:

אייפון עובד יותר חלק? 

בכלליות CarPlay עובד יותר טוב - אבל גם פה עם כבל תקול זה יקפא ויתנתק (קרה לי אישית עם כבל שזייף)

לפני 8 שעות, GTאי כתב:

אין שום סיבה, אלו פרוטוקולים ממופים היטב כבר הרבה זמן. שילוב תקין לא אמור לקרוס.

יצא לי להשתמש גם וגם וזה רץ חלק לגמרי. היחידים שלא (וגם אז זה מתבטא בדיליי בעיקר) זה אלחוטיים שהם באמת עדיין מעפנים ברוב המימושים (חוץ מבערך זה של bmw ברכבים החדשים)

אפילו הheadunit הפשוט שלי (200 דולר באמזון לפני 5 שנים) במיאטה עובד חלק לחלוטין גם עם CarPlay וגם עם android auto

גם הצריכת מידע ואורך הכבל לא ממש אמורים להיות פונקציה

אבל כמו שציינת כבל ואז להחליף מכשיר לנסיעה אחת זו הדרך הכי טובה להתחיל לעשות אלימינציה.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אנדרואיד אוטו עובד מצויין במעט שילובים שהפעלתי, כמעט אפס בעיות. גם חוטית וגם עם מתאם אלחוטי. 

מה שמתאר זה בוודאות גבוהה בעיית כבל או מגעים. 

פורסם
לפני שעה, Liviur כתב:

היחידים שלא (וגם אז זה מתבטא בדיליי בעיקר) זה אלחוטיים שהם באמת עדיין מעפנים ברוב המימושים (חוץ מבערך זה של bmw ברכבים החדשים)

אני כבר יותר משנה עם CP אלחוטי דרך דונגל סיני ועובד פצצה.
הדיליי זניח והוא ב 99.9% מהפעמים מתחבר בלי בעיה והכבל משמש להטענה בלבד

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 25 דקות, סולל הדרך כתב:

אני כבר יותר משנה עם CP אלחוטי דרך דונגל סיני ועובד פצצה.
הדיליי זניח והוא ב 99.9% מהפעמים מתחבר בלי בעיה והכבל משמש להטענה בלבד

יש לך קישור/שם דגם?

איזה כבל מומלץ לרכוש מאיכות גבוהה שלא יעשה צרות?

פורסם

חפש Carlinkit 

לגבי כבל אין לי מושג 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קניתי לאחרונה את הקארלינקאיט (של הביוקר,חוטי+אלחוטי+עם מיקרופון פנימי). החוויה שלי קצת שונה מזו של סולל הדרך.

אנחנו משתמשים בשני טלפונים ONE+ NORD CE2 ושיאומי רדמי נוט פרו מהאחרונים.

1. באלחוטי זה מגמגם. פניתי למוכר, הוא שלח לי עדכון קושחה ואמר שזה אמור לפתור את הבעיה. לא הרצנו אותו עדיין, אז לא יודע אם זה פותר. זה לא עניין קריטי - אז מחברים כבל. לא אסון.

2. אי אפשר לנהל שיחות ברכב. כשמחייגים השם/מספר של המתקשר מופיע על המסך, יש כפתור - אפשר לענות, אבל לא שומעים את השיחה ברמקול. זה מעביר אותה ל"אוזן" בטלפון.

3. לפעמים לא בא לו להתעורר טוב. המסך נשאר שחור באופן מלא/בחלק של הווייז/לא מתחבר בכלל (ממשיך להראות את האייקון המסתובב/לא שומעים סאונד). ניתוק וחיבור של הדונגל מהמערכת פותר את זה תמיד.

4. הוייז נשאר לפעמים על הלבן הבוהק גם בלילה. מאד מפריע, ואם אתה כבר בנסיעה כשהוא מחליט לסנוור אותך צריך לעצור בצד כדי לסדר את זה.

אז נראה לי שלפחות באנדרואיד זה פחות אפוי. 

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק קנית ומה הוא אמור לעשות.

המערכת ברכב אמורה לתמוך במקור ב-אנדרואיד אוטו, יש המון שתומכות.

להפוך לאלחוטי יש מוצרים כמו AAWirless (משתמש) ו- Motorola MA1 שגם מדווחים שעובד טוב.

פורסם

שים לב שחלק מהכבלים מוגדרים כ-usb 2 (קצב של 480Mbps) בלבד ולא usb 3, למרות חיבור ה-usb-c שלהם.

לדוגמא:

https://www.ugreen.com/collections/usb-a-to-usb-c-cables/products/usb-c-to-a-quick-charging-cable?variant=39915667259454

אולי זה חלק מהבעיה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, Nemesis כתב:

לא הבנתי מה בדיוק קנית ומה הוא אמור לעשות.

המערכת ברכב אמורה לתמוך במקור ב-אנדרואיד אוטו, יש המון שתומכות.

להפוך לאלחוטי יש מוצרים כמו AAWirless (משתמש) ו- Motorola MA1 שגם מדווחים שעובד טוב.

מה שנקנה הוא דונגל של CARLINKIT שפותח אפשרות של אנדרואיד אוטו במערכות מצ'וקמקות שלא תומכות בכלל באנדרואיד אוטו/קארפליי (זה הספציפי שבקישור הוא למערכות אפטר מרקט, יש להם גם למקוריות).

כמו שאפשר לראות בקישור יש כמה "רמות" למוצר, כשהאפשרות האלחוטית היא "שדרוג", ואופציה אלחוטית גם באפל וגם ברנדרואיד היא "שדרוג לשדרוג"...

אני חוזר ואומר - אין לי טענות (ככל הנראה) לדונגל עצמו, שברוב המקרים עושה מה שמצופה ממנו. בכל זאת - יש לי עכשיו אנדרואיד אוטו במערכת אנדרואיד גו ישנה מאד, שכבר בקושי תפקדה, ועכשיו, תמורת פחות מ-200 ש' (נקנה ב"מבצע" ביום הרווקים) אפשר לשמוע ספוטיפיי, פודקאסטים ולנווט בצורה טובה יחסית.

אני פשוט מגיע לאט למסקנה (בין השאר גם מעיון בפורומים וקבוצות פייסבוק של אנדרואיד אוטו) שהפיצ'ר אצלם לא ממש אפוי ויש לו המון גליצ'ים. 

מעניין איך זה באפל. בטח הרבה יותר סליק.

עריכה אחרונה על ידי natco

פורסם
לפני שעה, natco כתב:

קניתי לאחרונה את הקארלינקאיט (של הביוקר,חוטי+אלחוטי+עם מיקרופון פנימי). החוויה שלי קצת שונה מזו של סולל הדרך.

אנחנו משתמשים בשני טלפונים ONE+ NORD CE2 ושיאומי רדמי נוט פרו מהאחרונים.

אצלי זה עובד על אפל קאר פלי
הוא מצומד לטלפונים שלי ושל אישתי ומתחבר לטלפון האחרון שהיה מחובר אם שנינו נכנסים לרכב.
החיסרון הוא שעד שהמערכת עולה (לא קשור לחוטי או אלחוטי) לוקח מעל לדקה (לא מעט בגלל מערכת האנדרואיד המיושנת שלי)
אחת הטענות העיקריות היא שעדכוני קושחה גורמים לסטיק להפוך לבריק. לכן ממליץ להימנע ככל שניתן

אני עדכנתי פעם אחת (ללא סיבה) ולא עושה זאת יותר.
עובד... לא נוגע!

• אהבתי 1
פורסם

בול הגישה שלי...

זה עובד חוטית? תודה רבה. 

אצלי זה מתחיל לעבוד די מהר.

דווקא לפני זה, כשעבדתי עם המערכת עצמה, לפעמים הייתי מגיע ליעד לפני שהיא היתה מתאפסת על עצמה ומתחילה לעבוד😁.

שוב- אין טענות לדונגל. 

יש טענות לגוגל. 

בקבוצות שאני חבר בהן, אומרים שהגרסה שנקראת coolwalk היא עולם אחר.

מעניין אם ה-oneplus יקבל את זה מתי שהוא

• תוכן חדש...