Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנדרואיד אוטו שקורס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, Liviur כתב:

וזה רץ חלק לגמרי

לא יודע מה יש אצלך, אבל בישראל עם 3 ניידים מודרניים, 3 רכבים שונים (כולם בני 2-3 שנים, מערכות מודרניות) ואוכלים חדא מהמערכת הזאת. גם כשמגיעים למשהו יציב יחסית זה לא מושלם.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי להיפך, הטענות צריכות להיות כלפי המוצר. 

בשני הרכבים האחרונים שלי שבאו עם אנדרואיד אוטו מובנה, אפס תקלות. עובד מושלם. 

• מעניין 1
פורסם

הקרלינקקיט נשבר מדי פעם עם עדכונים וכמו שנכתב לוקח לו דקה לעלות + 2-3 שניות לכל play/pause …

מוותר על התענוג.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא לוקח לו 2-3 שניות להגיב... התגובה כמעט לא מורגשת
גם אני הייתי מוותר על התענוג רק שלא מתחשק לי להוציא 2000 ש"ח על מערכת חדשה וביחס להשקעה אני חושב שזו תמורה טובה

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל דרך - אני לא מדבר על אינטראקצית טאץ׳ עם המסך. זה ברור - זה היה הופך לבלתי שמיש.
תנסה אבל משהו אחר - להפעיל פקודות קוליות או לדלג שירים דרך הממשק בהגה.

Then dying is forgetting

פורסם

פקודות קוליות אכן לוקח זמן. אבל בינינו לא משהו נורא בטח לא ביחס לשימוש שלי בהן

לגבי הקפצת שירים אולי שניה

זה עניין של עלות מול תועלת 

זה עובד, זה יציב (עם אפל), זה זול

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 34 דקות, סולל הדרך כתב:

זה עניין של עלות מול תועלת 

זה עובד, זה יציב (עם אפל), זה זול

אתה עובד עם אפל?

פורסם
לפני כשעה, סולל הדרך כתב:

מעניין , שניה זה לא נורא - זה לא היה הניסיון שלי - שים את הדגם שאתה משתמש בו מסקרנות.

פקודות קוליות זה קצת יותר מרגיז - כי זה גם מעקב הכנסת כתובות למפה בצורה קולית וכו (שבאנגלית עובד מעולה)

Then dying is forgetting

פורסם

מלבד הכבל שהוא המקור הבעיה בסבירות גדולה, גוגל קאר פלי בגדול לא נתמך בישראל ולא מופיע בחנות אפליקציות. לפעמים המכשיר מבצע עדכון אוטומטי של גירסאות ולפעמים לא. צריך לבדוק מה הגירסה, אםצהיא ישנה, שווה לנסות להוריד קובץ apk של גירסה חדשה ולנסות

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

קנה כבל של Anker מ ksp.

עדיף באורך עד מטר.

לפני כן עם כבל מקורי גם היה יוצא לי כל כמה דק וכל תזוזה של הכבל.

מאז שעברתי ל Anker - סלע.

פורסם

אתה מדבר על אנדרואיד ? לא מעט מכשירים שנתקלתי מגיעים עם כבלים שמוצהרים כcharging only ולא high speed data. אז להגיד כבל מקורי זה לא מספיק בימינו.

(באייפונים כבל תקין יעבוד יציב בוודאות אלא אם הוא בלוי מאוד)

Then dying is forgetting

פורסם

מהנסיון הפרטי שלי, אנדרואיד אוטו, בחמש שנים האחרונות, עובד ללא רבב , ברכבים שונים, בארצות שונות, ביבשות שונות כאשר הופעל מניידי סמסונג S8 ומעלה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...