Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, קורן בן אשר כתב:

בונוס למי שמזהה היכן צולם 😁 .)

פארק עורבים ליד צומת וואסט.

• אהבתי 2

• אחראי פורום
פורסם

על אותו שולחן בדיוק, עם יואב ורומן באיזה בוקר מוקדם.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

האמת ? כבר אין את המקומות האותנטיים שאהבתי פעם (פעם...לפני 25 שנה - הרבה אחרי תקופת ספריאל).

אלו אותם המקומות הקטנים באיזורי התעשיה, שיש להם כמה שולחנות עגולים וכיסאות בחוץ, ואתה יכול לשבת ומפנקים אותך בחצי לחם שחור שתוכנו רוקן ועבר מילוי מחדש בשקשוקה טעימה וכדורי פלאפל עם קצת טחינה מעל.

היום כולם הפכו להיות "מסעדות בוטיק".

באיזור תעשיה מסויימים עדיין אפשר לראות פה ושם בפינות הרחובות איזה דוכן מעניין, אבל אין לי ניסיון ספציפי עם אחד מהם (מה גם שהם סופר מעטים ובעיקר באיזור תעשיה וותיקים ולא מהחדשים\מודרניים).
בכפר סבא היה לפני 10 שנים ליד המכון רישוי, על פינת הרחוב, שניצל מעולה. כבר לא קיים כמה שנים טובות (נדמה לי שעבר מקום) והיום יש שמה איזה מגרש של חברת השכרה\ליסינג.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני כשעה, itaysamurai כתב:

על אותו שולחן בדיוק, עם יואב ורומן באיזה בוקר מוקדם.

20180908_073232.jpg

• אהבתי 4

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

Derishהפטנט שלך מצויין - באירופה. בהרבה סופרים פינה שבה אפשר לקנות אוכל טרי, ובגדולים פינת ישיבה עם מזון מהיר.

אמת, וצודק בוקי כשמזכיר את עניין המזגן, אבל יצא לי לעשות את זה גם בצרכניות קטנות של עיירות ספר וחנויות של תחנות דלק כשעבדתי על קו כפ"ס-יגור-קיבוץ יזרעאל. אוכל מוכן של סופר צרפתי או אפילו וולמארט אמריקני זה מותרות, הפרקטיקה שלי כוללת הרבה יותר 'לחמניה ושוקו' שאפשר לקנות בכל מכולת ולקבל באיכות צפויה ואחידה.

למי שכן בקטע של אוכל 'ביתי' מהסופר, למיטב זכרוני גם ביוחננוף וטיב טעם יש מחלקות כאלה, אבל מזמן לא בדקתי את ההיצע בישראל אז אני לא מתחייב על זה. בשורה התחתונה, הכי טוב לבחור לקוחות איכותיים שנמצאים בקיבוצים עשירים עם חדר אוכל. 😉

פורסם
לפני 9 דקות, Derish כתב:

למי שכן בקטע של אוכל 'ביתי' מהסופר, למיטב זכרוני גם ביוחננוף וטיב טעם יש מחלקות כאלה

אולי בבית שלך זה אוכל ביתי.

מעדיף סמדוויץ מהילו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
בתאריך 13.1.2023 בשעה 17:29, Night Driver כתב:

מחזיק בוטנים מצופיים באוטו וזה מה שאני אוכל בחוץ

שילוב נדיר של לא בריא ולא טעים.

יותר גרוע מזה זה רק לאכול אבנים ולשתות מים משלולית בצ׳רנוביל (או משקאות דיאט/זירו למיניהם).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פורסם
לפני 3 דקות, vadim6385 כתב:

יותר גרוע מזה זה רק לאכול אבנים ולשתות מים משלולית בצ׳רנוביל.

נו באמת. בחודש הראשון בטירונות אתה מגלה בערך עשרים דברים יותר גרועים מהבוטנים האלה.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 6 דקות, קורן בן אשר כתב:

נו באמת. בחודש הראשון בטירונות אתה מגלה בערך עשרים דברים יותר גרועים מהבוטנים האלה.

הוא מהדור שלא ראה בולי ביף.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורסם

אין לך מושג כמה מזל יש לך.

זה נראה ומריח כאילו מישהו אכל את זה פעם.

פורסם

תחנות דלק "דור אלון" בכביש 6. 

יש בית קפה בשם "Si". 

אני מזמין בד"כ כריך שנקרא "בלקני".  

הכריך משביע וטעים, עולה בערך 35 ש"ח. 

אם אתה בחיפה ואתה סבבה עם אוכל לא כשר, אז "סנדוויץ' ברכה" בהדר, כריך משביע וטעים מאוד. 

פורסם
לפני 27 דקות, חולה רכב#1 כתב:

אני מזמין בד"כ כריך שנקרא "בלקני".  

הבשריים שלהם לא רעים. לפעמים כשאני ממהר לוקח שניצלונים וממשיך בנסיעה.

• תוכן חדש...