Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שיש זיכרון טוב אולי זוכר שכבר פתחתי כזה שירשור לפני כ 10 שנים. הרבה דברים השתנו מאז לכן לדעתי יש מקום לשירשור חדש עם המלצות עדכניות.

אני פונה לאנשי שטח במובן Field, לא במובן Off Road, למי שבמהלך יום עבודה שלו מסתובב בארץ וארוחת צהריים תופסת אותו בכל פעם במקום אחר. 

כמה קווים:

האופציה להביא סנדוויצ'ים מהבית היא כמובן הטובה ביותר, אבל היא אופציה ידועה אז בבקשה לא לציין אותה😁

לא לציין מקומות שנמצאים בתוך קניונים/מרכזי קניות או במרכזי ערים וכדומה, שזה פרוייקט להכנס לשם.

הכוונה למקומות שנמצאים, פחות או יותר, "בדרכים".

שזה אומר גישה נוחה מצירי תנועה ראשיים וחניה ללא תשלום ליד. 

לא מסעדות במובן הסטנדרטי אלא מסעדות פועלים, דוכני פלאפל, "פיתה-חומוס-צ'יפס סלט" או משהו עממי כזה או אחר במחיר שהגיוני לשלם כמה פעמים בשבוע. 

אז איפה אתם מעדיפים לאכול?

גבולות גזרה - מדינת ישראל.

קדימה, אני רעב...

פורסם (נערך)

אם אתה באיזור בית העלמין קרית שאול בת״א, יש ממש בכניסה (כן, מיקום מוזר) שניצליה קטנה. לא ניסיתי בעצמי אז אין לי חוות דעת על האיכות, ואין לי מושג מה המחיר.

גישה קלה מגלילות והכפר הירוק.

חניה בשפע בחינם, אלא אם נפלת על הלוויה גדולה.

לא רחוק משם, לכיוון היציאה לצומת הפיל, יש מתחם מסחרי קטן שיש בו סניף של חומוס אליהו. גם שם החניה בחינם.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

דורי על הדרך - כניסה ליער בן שמן

הפלאפל בכניסה למבוא מודיעין

לפני 57 דקות, Buki כתב:

במחיר שהגיוני לשלם כמה פעמים בשבוע. 

לא חושב שמקומות כאלו עוד קיימים. לצערי.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Buki כתב:

כמה קווים:

האופציה להביא סנדוויצ'ים מהבית היא כמובן הטובה ביותר, אבל היא אופציה ידועה אז בבקשה לא לציין אותה😁

שיט הרסת לספריאל מורקי"ם על שימורים במבצע וכו' וכד'

ולגופו של עניין

על כביש 38 יש תחנת דלק סונול עם גישה מהירה, ויש שם חומוסיה סבירה וגם ארומה

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

כמה שזה ישמע מוזר אני דווקא אוהב לעצור בדרך לאכול באיקאה...

חניה בשפע

מחירים עממיים.

לדוגמא: לחמניה נקניק + צ'יפס + שתיה ב15 ש"ח.

ואפשר גם לקנח בגלידה בעוד 2 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי המהיר הזהיר
  • אהבתי 2

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

אני יכול לאכול הרבה דברים, אבל את ההמבורגר או הנקניקיה של איקאה לא. היינו עם הילדים לפני כמה חודשים, לאכול נסורת היה יותר טעים. לא זכור לי שהיה כזה גרוע בהתחלה. 

פורסם

פלאפל בריבוע ביילו צומת רופין.

באופן מפתיע, טרי וטעים, במיוחד ביחס לאוכל של תחנות דלק.

עובדים שם כמה חבר'ה אתיופים, שנותנים שירות מעולה. אני חושב שהם סטודנטים ברופין.

חיסרון - לדעתי קצת יקר (25 ש"ח למנה, תחליטו לבד אם זה שווה את הכסף).

אני תמיד עוצר שם אם אני בדרך ללימודים ולא אכלתי צהריים.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 3 שעות, avargel כתב:

שיט הרסת לספריאל מורקי"ם על שימורים במבצע וכו' וכד'

לוף ופלחי בצומת המים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מחזיק בוטנים מצופיים באוטו וזה מה שאני אוכל בחוץ. בדרך חזרה עוצר בכביש 6 ולוקח איזה סנדוויץ בשרי.

מעבר לזה מירושלים שווארמה באבו גוש, אילת פיתה עם לאבנה אצל הבדואים לפני מכתש רמון, המבורגר בצומת מחניים כשיורדים מהרמה וכל פעם מה שפוגש בדרך כשיש זמן לעצור.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, המהיר הזהיר כתב:

מוזר...

באיזה סניף היית?

הפלאפל באמת לא משהו ואת המבורגר לא בדקתי.

אבל הנקניק דווקא סבבה ואני נמצא שם ממוצע של פעמיים בשבוע

סניף ראשון. 

פורסם

"בר בשר" בצומת גומא

"המעדניה 90" בכניסה לצוקים בערבה

"הכנעניה" במכללת שדה בוקר (לשים לב לשעות הפתיחה, היא נסגרת מוקדם)

"אוסול" בראש פינה וצומת יסוד המעלה

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...