Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 שעות, Night Driver כתב:

מחזיק בוטנים מצופיים באוטו וזה מה שאני אוכל בחוץ. בדרך חזרה עוצר בכביש 6 ולוקח איזה סנדוויץ בשרי.

הבוטנים האלה זה אחד הדברים הלא הטעימים ולא בריאים.

לפני 20 שעות, vadim6385 כתב:

פלאפל בריבוע ביילו צומת רופין.

באופן מפתיע, טרי וטעים, במיוחד ביחס לאוכל של תחנות דלק.

עובדים שם כמה חבר'ה אתיופים, שנותנים שירות מעולה. אני חושב שהם סטודנטים ברופין.

חיסרון - לדעתי קצת יקר (25 ש"ח למנה, תחליטו לבד אם זה שווה את הכסף).

אני תמיד עוצר שם אם אני בדרך ללימודים ולא אכלתי צהריים.

יקר מאוד.

אני אדלג על ארוחת צהריים ולא אקנה במחיר הזה. 

פורסם
לפני 32 דקות, arik100 כתב:

הבוטנים האלה זה אחד הדברים הלא הטעימים ולא בריאים

זה לא אמור להיות טעים או בריא. זה אמור לסתום לי את התיאבון עד שאצליח לעצור לאכול.

זה לא על בסיס יומי. אני יוצא פעם פעמיים בחודש ליום בחוץ אבל אלה ימים שמתחילים ב 4 בבוקר ונגמרים בסביבות 6-7 בערב באיזה חור ואחרי 700-800 קילומטר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא נהג משאית, מהנדס.  סבב לקוחות ואתרים בשטח.

לא אוהב לאכול תוך כדי נהיגה וזמן לעצור לאכול כמו בן אדם בדרך כלל אין.

פורסם

עוד שני מקומות שנזכרתי בהם:

"השמורה 215" בכניסה לשמורת פורה על כביש 6 לכיוון דרום.

"Drive Cafe" במחלף שורש - מצויין למי שמחפש לעצור לרגע בבוקר ולקחת סנדביץ' וקפה לדרך, אבל יש גם מקום לשבת. הם פתוחים ממאוד מוקדם (5:00 לפי גוגל. בחמישי עברתי ליד ב-5:30 וכבר היה פתוח).

באופן כללי אני מעדיף לעצור בעגלות קפה ומקומות פרטיים (גם אם לפעמים המחיר גבוה יותר) על פני רשתות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 34 דקות, Night Driver כתב:

לא נהג משאית, מהנדס. סבב לקוחות ואתרים בשטח.

במהלך השנים בהן עשיתי תפקיד דומה, הגעתי למסקנה שהכי נוח והגיוני לי למצוא סופרמרקט גדול, לקנות שם אוכל נורמלי במחיר שפוי, ואז לאכול אותו בשקט בחניה עם קצת יוטיוב או תו"כ התעדכנות במיילים.

סנדוויצ'ים/אוכל מהבית לא תמיד יש זמן או אפשרות להכין מראש, אבל מסעדות דרכים זה יותר מדי רולטה רוסית בשבילי, אפילו אם המעסיק סופג את העלויות.

פורסם
לפני שעה, arik100 כתב:

הבוטנים האלה זה אחד הדברים הלא הטעימים ולא בריאים.

יקר מאוד.

אני אדלג על ארוחת צהריים ולא אקנה במחיר הזה. 

אתמול אכלתי בהרצל 2 פלאפל בפיתה. 28 שקל אבל שווה כל אגורה. מלא סלטים חופשי ואווירה כייפית.

לפני 52 דקות, arik100 כתב:

אתה נהג משאית?

תכין לעצמך ארוחות לדרך, פרי, דברים יותר אכילים ובריאים

חלק מהעניין זה האוכל החם, שינוי אווירה ולראות אנשים. בייחוד אם לא מדובר בעבודה חד פעמית.

פורסם
לפני 3 שעות, Derish כתב:

במהלך השנים בהן עשיתי תפקיד דומה, הגעתי למסקנה שהכי נוח והגיוני לי למצוא סופרמרקט גדול, לקנות שם אוכל נורמלי במחיר שפוי, ואז לאכול אותו בשקט בחניה עם קצת יוטיוב או תו"כ התעדכנות במיילים.

אתה יודע כמה פעמים השתמשתי ב"פטנט" הזה?

תפוס איזה מקום עם נוף יפה ואוכל ככה באוטו תוך כדי קראית כתבה או סרטון בטלפון.

אבל זה ככה כשיש מצב רוח.

אחרי הכל אתה רוצה מדי פעם לשבת ליד שולחן כמו בן אדם, לרחוץ ידיים כמו בן אדם ולא למרוח חומוס על ידית הילוכים ובלם יד ועל הכסא...

אני גם לא אוהב לשבת ברכב מונע (בשביל המזגן) יותר מידי זמן, מרגיש לי "לא נכון". 

ככה שזה יותר מתאים לעונת החורף כשלא צריך מזגן.

אז רק שתדע שאין לך בלעדיות על הפטנט הזה 😁

תודה רבה לכל מי שהגיב, סימנתי לעצמי כמה מקומות.

• אהבתי 3

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

לא נהג משאית, מהנדס.  סבב לקוחות ואתרים בשטח.

לא אוהב לאכול תוך כדי נהיגה וזמן לעצור לאכול כמו בן אדם בדרך כלל אין.

אם אין זמן לאכול בדרך כלל (אני לא מדבר על פעם ב... שאז אתה משלים או יוצא יותר מוקדם )  אז אתה לא נמצא בעבודה הנכונה, או שאתה לא יודע לעמוד על שלך.

ארוחת צהריים זה בסיסי ביותר 

פורסם

@Derishהפטנט שלך מצויין - באירופה. בהרבה סופרים פינה שבה אפשר לקנות אוכל טרי, ובגדולים פינת ישיבה עם מזון מהיר, בדרך כלל יותר איכותי ממזון מהיר קלאסי (סלטים, מאפים וגם מגוון קטן של בשרים). בארץ זה לא מקובל, אני יכול לחשוב על סטופמרקט חץיגור, וגם זה לא מעודכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

סלטים, מאפים וגם מגוון קטן של בשרים

יש בכל סופר כמעט אריזות אישיות של חומוס, סלט כרוב ועוד כל מיני, אריזות אישות של פסטרמה, מאפים וכו'. הבעיה זה פינות ישיבה שאין.

פורסם (נערך)

אז אני הולך צעד אחד קדימה, קונה מראש את כל הפרודוקטים, שם בבוקר בצידנית שב"חים כחולה, + מיכל מים + ערכת קפה גם ככה קבוע באוטו, וקדימה לדרך. ככה אתה חוסך לעצמך גם את החיפוש אחרי איזה סופר או מכולת.

מצד אחד, יש טרנד מבורך של עגלות אוכל בכל רחבי הארץ, במיוחד לאחר הקורונה. מצד שני, בגלל עליות מחירים בכל מקום, גם בפריפריה הרחוקה + אחוז גבוה של "נפילות" + רצון להיות גמיש בלו"ז ולא להיות תלוי באחרים, אני משתדל לצמצם אכילה מזדמנת על הדרך, בפרט במקומות לא מוכרים.

(בונוס למי שמזהה היכן צולם 😁 .)

WhatsApp Image 2023-01-10 at 14.54.41.jpeg

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

@Buki אני מדבר על תפזורת, אתה מרכיב לעצמך ארוחה לפי כפות או יחידות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מכיר היטב, עושה את זה באופן תדיר בנסיעות חו"ל. כפי שכתבת, לא נפוץ, יש בסטופמרקט, נתקלתי גם בסופר קטן בזכרון יעקב (Ten to Ten), מניח שיש פה ושם.

עוד משהו שהייתי עושה פה ושם - נכנס לאכול בתשלום בחדרי אוכל של קיבוצים. כמעט ונעלם כי כמעט אין חדרי אוכל של קיבוצים, ואלה שנשארו עברו הפרטה, מיתגו את עצמם כמסעדה וגובים מחירים בהתאם.

אני זוכר שפעם לפני שנים היו לא מעט כל מיני מסעדות בופה לאכילה על הדרך - היה ביד מרדכי, לא יודע אם עדיין קיים, והייתה כפריית שוקת שנסגרה מזמן. היה אפשר לאכול שם טוב במחיר שווה לכל נפש.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
לפני 40 דקות, arik100 כתב:

אם אין זמן לאכול בדרך כלל (אני לא מדבר על פעם ב... שאז אתה משלים או יוצא יותר מוקדם )  אז אתה לא נמצא בעבודה הנכונה, או שאתה לא יודע לעמוד על שלך.

ארוחת צהריים זה בסיסי ביותר 

אני הבעלים של העסק (מפעל מתכת שמתמחה במגופים, שסתומים וציוד למכוני טיהור).

לרוב אני במפעל ויוצא רק לדברים מורכבים במיוחד או לדברים שאי אפשר לעשות טלפונית אבל אם כבריצאתי אז מנצל את זה לסיבוב אצל כמה שיותר.

אז יש ימים שאני יכול להתחיל בחיפה, לעלות לרמה, לעצור בכרמיאל ולהמשיך לאיזה חור אחר חיש ימים שאני מתחיל באילת, נובר בירוחם, דרך באר שבע, לערד, בית שמש וחזרה הביתה לאשקלון.

• תוכן חדש...