Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגידו יפה שלום לוויז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 12.1.2023 בשעה 12:24, sperial כתב:

יש מדינות בהן אין התראות על מכמונות כיוון שהדבר אסור בחוק.

אחד הדברים היפים בוייז הוא התאמה לפי המיקום - במעבר גבול השפה תותאם לשפת המקום (בשווייץ אפילו במעבר בין קנטונים), ויופיאו אפשרויות מקומיות כמו התאמה למנויים שונים לכבישים מהירים.

אתה רושם את זה כאילו זה יתרון, אבל מעולם לא הבנתי למה שאני מגיע למדינה שדוברת שפה כלשהי, למה לעזעזל בוויז חושבים שאני רוצה את הוויז שלי באיטלקית\פולנית\גרמנית...? wtf

אז כל טיסה כשיוצא עם האוטו השכור מהטרמינל ומגיע לאיזה פניה ולא יודע מה לעשות ואז הוויז מזכיר לי על הבאג המטומטם הזה, שהוא מדבר איתי בשפה המקומית.

מעדכן לאנגלית, נוסע סבבה כמה ימים. ואז חוזר לישראל - והוויז בעברית עכשיו, למה?? מה לא ברור לדבר הזה שאני רוצה אנגלית, תמיד בכל מדינה. זה כלכך אידיוטי

ולא יודע לגבי איזה מסלולים יותר מוצלחים וויז או גוגל מאפס. אבל לא היתה פעם אחת בכל שנותיי כנהג שהגעתי אחרי הזמן שהוויז נתן (כמובן חוץ ממקרים מיוחדים של פקק שנבנה תוך כדי והתארך במלא) תמיד הוא חושב שאני אזחל ואז אני מקדים בכמה דקות+.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הקפצת השפות אכן מעצבנת. לעומת זאת האפשרות לבחור איזה מנוי לכבישי אגרה יש לך היא יתרון. לא ברור לי מדוע דווקא בארץ האפשרות הזו אינה קיינמת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, liorwohl כתב:

אתה רושם את זה כאילו זה יתרון, אבל מעולם לא הבנתי למה שאני מגיע למדינה שדוברת שפה כלשהי, למה לעזעזל בוויז חושבים שאני רוצה את הוויז שלי באיטלקית\פולנית\גרמנית...? wtf

באמת לא ברור מה חשבו אלו שתכננו את החלפת השפות האוטומטיות ואפילו לא הוסיפו אפשרות לבטל אותה. למי בדיוק זה טוב? במפות גוגל יש תכונה דומה אבל היא באמת שימושית - החלפת יחידות אוטומטית בין ק"מ למיילים בהתאם לארץ. זה הגיוני כדי שתהיה התאמה בין מה שרואים באפליקציה למה שרואים בשלטים, אבל גוגל מאפשרים גם לקבע את היחידות למי שלא רוצה החלפה אוטומטית.

• תוכן חדש...