Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בגדי גברים יד2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

אז זהו, שלא.

יש לי מגוון טישרטים ו"חולצות סיניות" מעלי - האיכות טובה יותר מהסחורה הזולה בארץ.

איפה שהוא באמצע מבחינת דירוג, עוקף בדרך כל מיני "מותגים מקומיים עלאק".

אפשר לינק למוכר עם סחורה סבירה ? 

פורסם
לפני שעתיים, yohai71 כתב:

מה שכן- זה הימור, כי הגזרות משתנות ממוכר למוכר, שלא לדבר על הניסיון לזהות את המידה הנכונה (למשל) במכנסים. ופה בעצם אתה "משלם" על הזול.

ההערה שלך מאוד נכונה לגבי מכנסיים. במכנסיים אני באמת מעדיף להיצמד לסחורה מוכרת ולהזמנות חוזרות מאמזון.

לפני שעתיים, vxlan כתב:

אפשר לינק למוכר עם סחורה סבירה ? 

הייתי עוזר לך בשמחה אבל מזמן לא ביצעתי הזמנה ומאז החנויות השתנו/התחלפו. תעשה מה שאני עושה - לא מסתכל בכלל על משהו שאין לו מאות ביקורות מצולמות, ובודק ביקורות אחת-אחת.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 שעות, Night Driver כתב:

הגבר הממוצע לא צריך יותר משני ג'ינסים, 2 טי שירטים ושני זוגות גרביים ל5 שנים.

אם הוא חי לבד.

אם הוא עם אישה, הוא יכול לשכוח מזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

אם הוא חי לבד.

אם הוא חי עם האישה מספיק זוג אחד כי ממילא לא ישאירו לו שום מקום בארון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל מה יש את הדבר הזה עם 2 מגירות ליד המיטה? למעלה שמים חולצות, למטה מכנסיים, ומעל זה מטעינים את הטלפון.

ארון זה רק לאישה.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

אם הוא חי לבד.

הפוך, גוטה.

נשוי לא משקיע בעצמו.

רווק צריך לצוד, ולפי כן- צריך להשקיע לפחות את המינימום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא הבנת, נשוי לא מחליט מה הוא לובש. לפני שיוצא מהבית צריך לעבור מסדר כמו של משטרה צבאית.

אלא אם הוא נשוי לגבר...

פורסם

חנות יד שנייה, ברח' לבונטין 5 ת"א. יש מציאות. 

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
בתאריך 15.1.2023 בשעה 08:56, yohai71 כתב:

YGWUPF

עשיתי גוגל וזה מוביל אותי לספטומים לחלקי הגוף..

בתאריך 15.1.2023 בשעה 01:40, arik100 כתב:

1. אבל אז זה לא יד 2 אלא סתם חיסול מלאי

2. הגעה למקסים האלה מוציאה כל רצון לרכישה כלשהי.

3. אמריקה זה המעצמה של הבזבוז רק אומר 

1. כן, זה הקטע של מקס סטוק, להביא סטוקים. מעט מאוד מהסטוקים מחודשים לסחורה חדשה לאורך כל השנה.

2. תלוי איפה - אם יש חנייה חינם לשעה שעתיים, אני לא רואה בעיה להגיע אליהם לעשות סיבוב פעם בחודשיים ככה, להגיע לאזור הביגוד ולבדוק אם יש משהו רלוונטי. לרוב הביקור מסתכם ברבע שעה עבורי וגם זה על הדרך שלי אז לא בעיה עבורי.

3. גם ישראל אבל בלי חנויות יד שנייה וחבל..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...