Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי 

במסגרת ההכנות לנסיעה לאמירויות 

המליצו לי בעבודה על חבילות גלישה דרך Airalo. 

בדקתי האם המכשיר שלי poco f4 תומך בesim והסתבר שלא. כמעט וויתרתי על הרעיון עד שמישהו במשפחה אמר שיש לו poco x3 nfc שתומך בטכנולוגיית הesim. 

בדקתי בגוגל - ישנה אפשרות לחבר עד 5 כרטיסי esim. 

משום מה כשאני מנסה לרכוש חבילה דרך האפליקציה של Airalo 

מתקבלת הודעה שהמכשיר לא תומך. 

יש למישהו פתרון יצירתי? 

אני מעוניין בחבילת גלישה מלאה עם שיחות ושליחת תמונות /שיחות whatsup מדובאי ארצה ל6 ימים. 

תודה למגיבים 

פורסם

אתה בטוח שהמכשיר שלך תומך? 

לא מצאתי שום מפרט טכני שמציג תמיכה במכשיר poco f4. 

נסה להתקין Esim support checker ותבדוק אם נתמך. 

פורסם

הדרך הכי קלה לבדוק היא להכנס להגדרות - חיבוריות / קישוריות / משהו בסגנון - ולראות אם יש שם איפשהו כפתור של הוסף esim. אם יש כפתור כזה, המכשיר תומך. אם אין (וחיפשת טוב בכל ההגדרות) אז לא.

כי esim יכול להגיע גם דרך ברקוד שמקבלים מהספקית, לאו דווקא דרך אפליקציה שמתקינה לך אותו.

פורסם

ב-gsmarena לא מצויינת קישוריות eSIM בדגם הזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תלוי במספר הנסיעות, ביעדים ובשימוש - אני מעדיף את גלובאל סים של פלאפון (בין השאר בגלל המספר הישראלי שמאפשר "עקוב אחרי מהמספר הקבוע). יש עוד כמה מוצרים דומים, למשל של הדואר (חלקם מבוסס על מספר זר), סים מקומי במדינת היעד (בדוק כאן),  וכמובן החבילות היקרות של הספקים הישראליים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחיר מצויין. דומני שהחיסרון היחיד הוא שהמספר זר,   אבל נראה שגם לזה יש פתרון.

פורסם

למה הכוונה שהמספר זר? 

אם אבין למה הכוונה, אחפש פתרון. 

אין לי כוונה להוציא או לקבל שיחות דרך הנייד 

לשם כך יש whatsup /Imo /וייבר.

החבילה תשמש בעיקר לשליחת תמונות, ניווט, קצת חדשות מהארץ ותקשורת דרך קבוצת וואטסאפ ייעודית של העבודה שנפתחה לצורך הטיול הנוכחי. 

ברור לי שלשימושים אלה אפשר להשתמש בwifi. 

אני מחפש מקסימום זמינות ונוחות ולכן הwifi הוא פתרון חלקי. 

פורסם

החשיבות של מספר ישראלי היא שאפשר לבצע "עקוב אחרי" מהמספר הקבוע שלך ולקבל שיחות נכנסות במסגרת החבילה, ולא ה-20 ש"ח לדקה של החברות הישראליות. נראה שזה אפשרי בסים הזה, עם איזו טרדה קטנה.  

• מעניין 1

פורסם (נערך)

בנחיתה בדובאי, לפחות כשאני נחתתי שם במאי, אצל שוטר ההגירה מקבלים סים עם 1GB גלישה בחינם ל24 שעות. (אם הוא לא נותן לבד אז לבקש).

אחריה אפשר לטעון בעוד גלישה. אני בטוח שזה יותר זול מכל שירות סים ישראלי, ובסבירות מאד גבוהה גם מesim. לא בדקתי כי הייתי בדובאי רק לכמה שעות, אז לא היה לי צורך לטעון עוד.

עריכה: אני רואה באינטרנט מסרים סותרים אם אפשר לטעון עוד גלישה באינטרנט או שחייבים להגיע לדוכן של חברת הסלולר. בכל מקרה יש דוכנים כאלה גם בשדה וגם בכל קניון, ושם ישמחו למכור לך סים תייר עם גלישה. העובדים בדובאי יודעים אנגלית וקל יחסית להסתדר עם זה. כנראה שיבקשו לראות דרכון, תופעה נפוצה בהרבה מדינות כשקונים סים.

ובכל מקרה סים מקומי תמיד היה וכרגע גם נשאר הפתרון הכי זול. esim זה יותר נוח, ושירות ישראלי יאפשר ''עקוב אחרי'' ככה שתוכל לקבל שיחות ממי שמתקשר למספר הישראלי שלך. אם אלה לא נחוצים, סים פיזי מקומי הוא הפתרון הכי משתלם.

כמובן שוואטסאפ נשאר עם המספר הרגיל שלך, הוא לא משתנה עם החלפת סים.

עריכה אחרונה על ידי DubelBoom
פורסם

המכשיר שלך חד משמעי לא תומך Esim ואין לי מושג מאיפה הגעת למידע שכן.

המכשיר הראשון מבית שיומי שתומך Esim הוא Xiaomi 12T שהושק ממש לאחרונה.

כפי שאמרו, ניתן לרכוש SIM שמתפקד כESIM למכשירים שלא תומכים, אישית במקומך פשוט הייתי רוכש סים מקומי פשוט כי אני לא רואה הצדקה לשלם על כרטיס SIM שיתפקד כESIM כשממילא המכשיר הבא שלי כנראה יכיל ESIM ואזרוק את הכרטיס הזה לפח.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...