Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נינג'ה גריל לכבוד החג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 14.4.2022 בשעה 15:44, FlicK כתב:

9:35

השומן בכלל לא מוכן

זה שלנתח יש צבע חום לא אומר שהוא מוכן

לשומן יכול להיות טעם טעים וקריספי כשהוא מוכן

כאן השומן ממש חי ומסכן מי שיצטרך לטעום אותו

כשהוא מכין את הכנפיים רואים בדיוק את מה שאמרתי על הצריבה

הכנף מוכנה "לפי הספר" לפי הטמפרטורה הפנימית

אבל היא לא קריספית ולא מקבלת צריבה. לא כיף ולא טעים לאכול כנף ככה, אלא אם בא לכם עוף מכובס

לכן מי שרוצה חזה עוף, נקניקיה, המבורגר זוגלובק ודברים שלא צריכים תיחכום וצריבה, כנראה יהנה מזה, אחלה לילדים

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • רעיון טוב! 1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אני באופן כללי נגד גדג'טים שתופסים מקום במטבח, אבל קניתי את ה651 והו אלוקים אדירים שבשמיים רחם עלינו טאטע המכשיר הזה פצצה. 

דווקא בניגוד למה שטרנספורטר אומר, כנפיים יוצאות איתו לא פחות ממדהים. גרתי תקופה ליד המקום שעושה את כנפי הבאפאלו הכי טובות בניו יורק, ומה שיצא ממנו לדעתי נותן פייט ואפילו מנצח, ועם פחות שומן. קהל סועדים אמריקאי עף עליהן לגמרי. 

כל הנאגטס, אצבעות עוף ושאר ירקות של הילדים יוצאים ממש מהר, ופרגיות הרבה יותר טובות מבמחבת, ועם פחות מאמץ. 

הניקיון קל ממש. 

סטייקים עוד לא ניסיתי. 

עריכה אחרונה על ידי nitch
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל מה שאמור להיות מטוגן וקריספי יוצא פצצה. פרייד צ'יקן יוצא יותר טוב מאשר בשמן I SHIT YOU NOT ובלי טיפה של קמח או בלילה. צ'יפס קצת פחות טעים מאשר בשמן, אבל בשביל הערך הבריאותי והבדל של 700 קלוריות למנה זה לגמרי שווה את זה. 

כל מה שגריל גם יוצא פצצה. ממש גריל גז קטן בבית. 

אפייה וצלייה טרם השתמשתי ולא ראיתי צורך כי יש לי תנור ולרוב הכמויות גדולות ממה שהנינג'ה יודע להכיל.

הבנתי שגם האופציה של סיר לחץ מצוינת ומביאה תוצאות טובות. במכשיר שלי אין.

ייבוש זה מעולה למי שמכין תבלינים לעצמו (אבקת שום\פטריות\עגבניות) האמ-אמא של האומאמי. תנסו. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם כבר העלית את הנושא של ייבוש, מישהו הכין ג'רקי? 

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפני שעתיים, nitch כתב:

אני באופן כללי נגד גדג'טים שתופסים מקום במטבח, אבל קניתי את ה651 והו אלוקים אדירים שבשמיים רחם עלינו טאטע המכשיר הזה פצצה. 

דווקא בניגוד למה שטרנספורטר אומר, כנפיים יוצאות איתו לא פחות ממדהים. גרתי תקופה ליד המקום שעושה את כנפי הבאפאלו הכי טובות בניו יורק, ומה שיצא ממנו לדעתי נותן פייט ואפילו מנצח, ועם פחות שומן. קהל סועדים אמריקאי עף עליהן לגמרי. 

כל הנאגטס, אצבעות עוף ושאר ירקות של הילדים יוצאים ממש מהר, ופרגיות הרבה יותר טובות מבמחבת, ועם פחות מאמץ. 

הניקיון קל ממש. 

סטייקים עוד לא ניסיתי. 

אפרופו כנפיים, תביא מתכון!!

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני 8 דקות, Jeka88 כתב:

אפרופו כנפיים, תביא מתכון!!

אני חותך את הכנפיים לשניים, מה שמכונה Drumstick וWing, בלי החלק שבקצה ואין עליו בשר בכל מקרה. 

מערבב את הכנפיים בתוך קערה עם תערובת נדיבה של מלח סלרי, בצל מיובש, שום מיובש ופטרוזיליה או מרג'ורם מיובשים. 

זורק הכל על אייר פרייר 200 מעלות לחצי שעה. אם הסל עמוס במיוחד תוסיף זמן. כל חמש עד 7 דקות לערך לתת ערבוב שיצא אחיד. עשר דקות לפני הסוף כשהן כבר גי שחומות ורואים את הפריכות מתחילה, מוציא אותן לקערה ומערבב עם שכבה ראשונה של רוטב כנפיים חריף (Frank's), חמש דקות חזרה בנינג'ה ולחזור על השלב הזה עם עוד שכבה. עוד חמש דקות ויאללה לאכול. 

אם אין בארץ רוטב ייעודי לכנפיים, לחפש מתכונים ברשת לרוטב buffalo. 

• אהבתי 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם (נערך)

אגב אמא של זוגתי הרבה פעמים עושה עוף בתנור בארוחת שישי וא אנחנו לוקחים קופסאות איתנו. כשבא לנו אותו שמים ל-15-20 דקות באייפריי והוא יוצא פריך מאוד מאוד. הזמן יחסית קצר כי העוף כבר מוכן. אילה ניצול לשאריות. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מעדכן - נרכש מכשיר AG301 בשימוש כבר קרוב לחודשיים , ומרוצה ממנו מאוד ! כמובן לא כתחליף לכל המטבח אבל מאוד שימושי וחוסך זמן (אם כי יש קצת התעסקות בניקיון שלו) .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 29.5.2022 בשעה 17:55, nitch כתב:

סטייקים עוד לא ניסיתי. 

ובכן, אם כי רימיתי. בגלל שמדובר בנתח עבה למדי, מרחתי קייג'ן, עשיתי ריברס סיר וסיימתי אותו בנינג'ה. השומן בהחלט נמס ומידת העשיה יצאה מדוייקת.

הריברס סיר חשוב בנתחים כאלו כי אחרת הנינג'ה ייבש לגמרי את השכבה החיצונית לפני שהחום יגיע לפנימית.

IMG_20220711_202228234.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם (נערך)

אתמול ראיתי דיל על נינג'ה עם איזה 11 אפשרויות בישול ב-957 ש"ח עד הבית. 

https://reutbuyitforme.com/index/סיר-בישול-ninja-דגם-ol550-כולל-בישול-בלחץ/

יש בLAST PRICE את הדגם עם 6 תכניות הבישול (אבל קיבולת 6 לעומת 3 ליטר) ב-770 ש"ח. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 12.4.2022 בשעה 21:44, Derish כתב:

בסה"כ מדובר בגרסה קצת יותר מתוחכמת וסולידית של ה-FlavorWave ההיסטורי, מלהיטי ערוץ הקניות של פעם. אני משתמש בגרסאות הסיניות שלו מזה עשור ומכיר היטב את הטכנולוגיות הקיימות בתחום, כולל סירי הטיגון ללא שמן של טפאל ופיליפס וכל מה שבאמצע. יתכן ויש לנינג'ה דגם אחד או שניים שלא פועלים על אותו עקרון של הסעת אוויר מאולצת (תכלס - תנור טורבו ביתי ממוזער), אבל בגדול החידוש היחידי שלו הוא בשיווק יותר מוצלח של טכנולוגיית נישה ותיקה.

האם אדוני @Derish מוכן לעדכן אותנו האם היו שינויים בסנטימנט שלו ואם היה נוסע עד בית חנניה עבור אחד?

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

סעמק אתכם, קפיטליסטים ארורים.

לא תכננתי להצטרף לכת שלכם, אבל בגלל שפריים-דיי נפל בדיוק על מעבר דירה והיה בונוס נחמד מהעבודה, הוחלט (ברגע של חולשה) לרכוש את ה-651 / XL PRO. אני לא יכול לומר שזה עשה הבדל של שמיים וארץ לעומת כל מה שהכרתי לפני כן, אבל זה עשה את כל מה שהמכשירים האחרים ידעו לעשות, קצת מהר וטוב וטעים יותר.

עכשיו עם כחודשיים של קילומטרז' בשימוש יומיומי, אני מחזק את הטענה שללא גוף חימום תחתון אין באמת הבדל משמעותי בין זה לבין תנור הלוגן ממוצע שעולה כרבע או חמישית. אני משתמש בעיקר במצב 'גריל', וכשניסיתי את 'צלייה' ו'טיגון אוויר' זה לא הרשים במיוחד לעומת המכשירים הישנים שלי. שמישותם של מצב פלנצ'ה, יבוש וכו' נראית לי מוגבלת למדי, אבל רק לשם גוף החימום הנוסף עדיין הייתי משקיע ב-PRO.

החסרון המשמעותי ביותר הוא לטעמי בניקוי. בעוד שמשטחי הצלייה קלים למדי לתחזוקה, כל החלל העליון עם משטחי הנירוסטה שלו דרשו להביור כדי להסיר את המשקעים אחרי פחות מחודש. כלומר אם לא מנקים את האזור הזה לפחות פעם בעשרה טיגונים זה עלול להסתיים לא טוב, וזה קצת יותר מאמץ ממה שאני מצפה להשקיע בתחזוקה של מכשיר מטבח. כחלק מאותו סיפור, הוא גם נוטה לטפטף שמן על השיש כשהמכסה פתוח אחרי סשן טיגון, ואם אני לא מרוקן את האגן הקדמי פעם ביומיים-שלושה אז כל השמן שמתנקז לשם מתחיל להישרף ולמלא את המטבח בעשן כל פעם שהמכשיר מתחמם לדרגת מדיום ומעלה. אה, והפרוב של הטמפטורה חסר תועלת על כל נתח שעוביו מתחת לשלושה סנטימטרים.

בקיצור, מכשיר נחמד ובהחלט שדרוג משמעותי למטבח הפרטי שלי, אבל הייתי שמח אם אפשר היה להוריד ממנו כמה גימיקים ולתמחר ב-30% פחות. ואולי גם לשים רינגטונים אחרים, כי הצפצופים שלו מעצבנים למדי.

NJ.jpg

• אהבתי 3
פורסם

לא יודע כמה עלה לך, אבל סביר להניח שהמחיר כבר ירד ב 30% כפי שביקשת :)

כבר עכשיו יש פרסומים על הגריל הזה ב KSP אם אני לא טועה ב 1100 (יבוא מקביל דגם 651).

אני קניתי את הגריל XL (553) במחיר של כ1300 שח קצת לפני שהפוסט שלך נפתח, והיום כבר אני רואה פרסומים מאושר עד ב 800.

במחירים כאלו לדעתי אין מה להשוות וחובה לנסות למי שיש מקום במטבח. לצערי אצלנו אין אז זה רוב הזמן יושב לו בקרטון בלי שימוש.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

יש לי המלצה על המתחרה :

Rocco XL של חברת Food Appeal. 

נכנסים ליד 2,  ויש שם לא מעט מודעות של הגריל הזה במצב חדש באריזה, ומבקשים עליו כ 700₪ ( לפני משא ומתן ), אולי אפילו פחות מזה..

הסיבה למחיר הזה ( עולה בחנויות 900₪ +), זה שארגון שלם קיבלת את המכשיר בתור מתנת חג, ללא אפשרות החלפה.  ומי שלא מעוניין להשתמש במכשיר המדובר, מוכר בלוח יד 2.

מניסיון של כמה חברים של כחודשיים, מדובר במכשיר מדהים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

יש לי המלצה על המתחרה :

Rocco XL של חברת Food Appeal. 

Rocco (2016) - IMDb

• מצחיק 3

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...