Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נינג'ה גריל לכבוד החג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היחידה שלי עם מכשירים כאלו, זה שהם מאוד מוגבלים בכמות. עם 3 ילדים מתבגרים, שאוכלים יותר ממבוגר, ייקח לי שעות להכין ארוחה משביעה לכולם.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא קראתי את כל התגובות, אז אולי ציינו זאת מעליי. 

יש 3 דגמים לנינגה גריל

יש את הבסיסי שהציעו לך. עולה כ1000 בארץ. 

יש את דגם XL (שיש גם אצלי, אפרט בהמשך) שעולה כ 1300 בארץ. 

יש את הדגם XL PRO שאין להשיג בארץ. עולה בחול כ 1700 שח. 

התוספות של XL לעומת הרגיל: מגש יותר גדול. מבחינת חימום ופונקציות הכל זהה עד כמה שאני יודע. יש לו כפתורי טאץ שבוטלו בגרסה הבכירה יותר. 

ב XL ובדגם הפשוט יש רק חימום שמגיע מהחלק העליון של המכשיר. בדגם הכי חדיש יש גם חימום תחתון, כדי שאפשר יהיה להכין אוכל גם עם מכסה פתוח (חביתות וכאלה).

לקרובת משפחה שלי יש את הדגם XL. מבחינתה זה אכן game changer. מכינה לילדים בלילה של חזה עוף, ובמקום להכין מלא אוכל בשישי ולחמם במיקרו, הם שמים ישר מהבלילה למכשיר וזה יוצא הכי טרי שאפשר. 

בנוסף זה עוזר להכין דברים כשאתה לא צריך להיות כל הזמן ליד המכשיר. סטייקים לדוגמה. אתה מכניס מדחום לבשר, מגדיר למכשיר איך אתה רוצה שיהיה מוכן, והוא מצפצף לך לבוא לאכול. 

בהשארתה קניתי גם את המכשיר. ההבדל בינינו הוא שלה יש מטבח הרבה יותר גדול. אז הנינג’ה נכנס בול. כנ״ל גם הכיור. הנינג’ה דורשת תחזוקה, ניקוי הכלים שלהם במדיח לדוגמה (שאין אצלנו) או קרצוף ושטיפה איכותית כדי שכל הלכלוך ירד. 

כל מה שאני כותב זה על דגם ה XL, כי מבחינתי בשביל ההבדל הזה במחיר, אין אפילו מה להסתכל על הדגם הראשוני. אבטיפוס בשבילי. הוא קטן מאוד. במכשיר ה XL שהוא יותר גדול הצלחתי לדחוס כ 9 חתיכות של פרגית, או 4 סטייקים בגודל בינוני. ונינגה מציינים שהדגם שכתבתי גדול ב 50 אחוז מהקודם. 

לסיכום, לדעתי, כל עוד יש מקום במטבח ואפשרות לנקות אותו כמו שצריך, תיקנו. אתם לא תתבאסו. אחרת, תחפשו אולי מתנה אחרת שהעבודה נותנת. יש קבוצות בפייסבוק של מתכונים ואנשים שמשתמשים במכשיר שתוכלו להתרשם איך האוכל יוצא וזה. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

הבעיה היחידה שלי עם מכשירים כאלו, זה שהם מאוד מוגבלים בכמות. עם 3 ילדים מתבגרים, שאוכלים יותר ממבוגר, ייקח לי שעות להכין ארוחה משביעה לכולם.

אמת. 

נגיד אנחנו אוהבים כרעיים עוף מטוגן, נכנסים בנינג׳ה איזה 8-10 לא יותר. אם מארחים כמה אנשים צריך שתי נגלות (של 20 דק). 

דג סלמון, נכנסים 4 פילטים. 5 אם דוחסים. לזוג סבבה, למשפחה פחות. 

לגבי מתכונים, יש קבוצה בפייסבוק שאני לא זוכר את שמה. משהו בסגנון ninja grill recipes אבל עם עוד כל מיני. יש שם אחלה מתכונים, אבל גם חפירה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

זה בכוונה כדי שתקנה 2 מכשירים.

כל ההייפ הזה עשה לי חשק לקנות כזה. זה באמת חוסך את כל הלכלוך מהשמן שנוצר בטיגון רגיל? ומה לגבי גריל, זה לא ממלא את כל הבית בעשן?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 שעות, HellCat כתב:

לכבוד החג בעבודה נתנו לנו לבחור מתנות וחשבתי לבחור בנינגה גריל (מדובר על הדגם הקטן) 

אנחנו מדברים על דגם AG301 ?

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 48 דקות, SlowRide כתב:

כל ההייפ הזה עשה לי חשק לקנות כזה. זה באמת חוסך את כל הלכלוך מהשמן שנוצר בטיגון רגיל? ומה לגבי גריל, זה לא ממלא את כל הבית בעשן?

נכון ונכון

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

מה לגבי גריל, זה לא ממלא את כל הבית בעשן?

שוב, זה כמו תנור רגיל עם טורבו, פשוט יעיל יותר משום שהוא מחמם נפח הרבה יותר קטן. וכמו בתנור רגיל - תקבל מכת עשן/אדים כשתפתח את המכסה, אבל לא במהלך ההפעלה. אם תמתין כמה דקות מרגע הסיום, גם המכה הראשונית האת תהיה פחות מורגשת כי חלק מהאדים כבר יתעבו בפנים.

קח בחשבון שלתוצאה אופטימלית צריך לחמם את הגריל קודם ולהביאו לטמפ' עבודה, אח"כ להכניס את המזון. למיטב זכרוני הנינג'ה אפילו כולל את החימום הזה בתכניות שלו ואז מצפצף כשהוא מוכן לפעולה.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, Derish כתב:

וכמו בתנור רגיל - תקבל מכת עשן/אדים כשתפתח את המכסה, אבל לא במהלך ההפעלה. 

אתה טועה כי אתה לא מדבר מניסיון, אין אדים ועשן בנינג'ה

עריכה: אני אחדד: הסגירה לא כמעט הרמטית כמו בתנור, לכן נפלטים אדים בזמן הבישול אבל לא בכמות שמרגישים אותם. מבחינת עשן, הוא נוצר בעיקר במגע של שומן עם גוף החימום, בנינג'ה יש רשת שנועדה למנוע את זה ולכן אין עשן בכלל. כמובן שריח של בישול יש.

עריכה אחרונה על ידי BarryG
פורסם

מכשיר מצויין, מצטרף לכל מה שנאמר. 

שני חיסרונות, אני מדבר על הדגם הקטן. 

1.מגיע עם שני מגשים שבגלל תכנון לא מוצלח, במצב אכסון אי אפשר להכניס את שניהם לתוך המכשיר ולסגור אותו, מגש אחד נשאר בחוץ ותופס מקום. 

2. אחרי כל בישול או מקסימום אחד לכמה בישולים צריך לנקות את פילטר הרשת, השומן השרוף נדבק אליו והניקוי חייב להתבצע עם חומר לניקוי תנורים + מברשת, זה קצת מעצבן. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 34 דקות, Buki כתב:

2. אחרי כל בישול או מקסימום אחד לכמה בישולים צריך לנקות את פילטר הרשת, השומן השרוף נדבק אליו והניקוי חייב להתבצע עם חומר לניקוי תנורים + מברשת, זה קצת מעצבן. 

יש לזה פתרון, אנשים מספרים שלוקחים שקית אטומה, מרססים את הרשת בחומר ניקוי תנורים ומשאירים את השקית סגורה לחצי שעה. יוצא חדש

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 58 דקות, BarryG כתב:

אתה טועה כי אתה לא מדבר מניסיון, אין אדים ועשן בנינג'ה. 

השתמשתי בו מספר פעמים אצל קרובי משפחה וזה מה שראיתי, למרות שהנוזלים אכן התנקזו למגש התחתון. יתכן שהם לא קראו היטב את הוראות ההפעלה או שגוף החימום היה מלוכלך, אך נוכחות מורגשת של אדים ועשן בפתיחה זכורה לי היטב (בדומה לפתיחת מדיח כלים או תנור בסיום ההפעלה). 

פורסם
לפני 7 דקות, Derish כתב:

השתמשתי בו מספר פעמים אצל קרובי משפחה וזה מה שראיתי, למרות שהנוזלים אכן התנקזו למגש התחתון. יתכן שהם לא קראו היטב את הוראות ההפעלה או שגוף החימום היה מלוכלך, אך נוכחות מורגשת של אדים ועשן בפתיחה זכורה לי היטב (בדומה לפתיחת מדיח כלים או תנור בסיום ההפעלה). 

מוזר, לא אמור לקרות. אולי באמת לא מנקים את הרשת מדי מספר שימושים...

פורסם

קנינו לנו כזה, אמנם אני לא יכול להגיד שאנחנו משתמשים בו לכל דבר אבל בהחלט יכול להגיד שאופצייה הגריל שלו מאוד שימושית בשביל סטייקים ופרגיות, צ'יפס בלי שמן עשינו באייר פריי...לא אומר לך שזה GAME CHANGER אבל זה בהחלט מוצר בכלל לא רע במיוחד אם אתה רוצה לעשות סטייקים ואין לך גריל בגינה.

• רעיון טוב! 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)

אני אוסיף עוד משהו- אחד היתרונות לעומת מחבת הוא השליטה האלקטרונית- במקום לעמוד ליד המחבת ולשים לב שלא נשרף, פשוט מכניס לנינג'ה, נותן זמן וזהו, לא צריך להישאר לעמוד ליד המכשיר, כשהוא יסיים הוא יכבה.

עריכה אחרונה על ידי BarryG
  • תוכן חדש...