Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נינג'ה גריל לכבוד החג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי זה פתר את המחסור במנגל והוא עובד כל שבוע לפחות. המבורגרים, סטייקים, שיפודים, חצילים, אנטיפסטי ואפילו אפיתי בו פעמיים. ממש מעט שמן (כף) ובבשר ללא שמן בכלל

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

סרטון מעניין וקצת פילוסופי בעניין האייר-פראיירים שכבשו את העולם בשנות הפנדמיה:

מצד אחד אפשר לצפות בסרטון ולהגיד 'וואלה צודק', מצד שני כשהולכים לטוקבקים אז מגלים שם די הרבה אנשים שזה שינה להם את הרגלי התזונה רק לטובה וגם הפך את החיים להרבה יותר יעילים. כפי שכתב אחד המגיבים: 'האייר-פראייר הוא המיקרוגל של הדור שלנו'.

פורסם (נערך)

גם אם זה לא באמת יותר בריא, אייר פראייר דורש הרבה פחות התעסקות מאשר לפתוח מנגל, תנור אפיה או לטגן בשמן עמוק.

עכשיו עשית לי חשק לקנות אחד כזה באמת.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

טוב, קניתי AG551EU.

למי שמתעניין, עולה 799 באושר עד. ה651 עולה 999 שם.

טיפים כלשהם? המלצות למתכונים?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תצטרף בפייסבוק 

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 14 שעות, vadim6385 כתב:

טוב, קניתי AG551EU.

למי שמתעניין, עולה 799 באושר עד. ה651 עולה 999 שם.

טיפים כלשהם? המלצות למתכונים?

אני גם מתלבט בין 551 ל651 .

פורסם
לפני שעתיים, shimta כתב:

אני גם מתלבט בין 551 ל651 .

יש לי את ה- 551, אם הייתי צריך לקנות עכשיו בלי התלבטות בגלל קונה את 651. הם שיפרו הרבה דברים קטנים שטיפה מציקים והופכים את חוויית השימוש לנעימה יותר.

פורסם
בתאריך 23.12.2022 בשעה 14:11, Derish כתב:

מצד אחד אפשר לצפות בסרטון ולהגיד 'וואלה צודק', מצד שני כשהולכים לטוקבקים אז מגלים שם די הרבה אנשים שזה שינה להם את הרגלי התזונה רק לטובה וגם הפך את החיים להרבה יותר יעילים. כפי שכתב אחד המגיבים: 'האייר-פראייר הוא המיקרוגל של הדור שלנו'.

לאייר פריירים יש יתרון אחד עצום - זה לא משפריץ שמן.

בניגוד לטיגון על מחבת, הכל תחום בתוך סיר אחד, ואתה לא צריך לנקות חצי מטבח אחר טיגון קציצות.

וגם פחות שמן. בריא או לא, אוכל מלא שמן זה לא טעים.

פורסם
בתאריך 23.12.2022 בשעה 14:11, Derish כתב:

הוא בהחלט צודק, אבל אני גם נמנה על המגיבים שהדבר הזה שינה להם את הרגלי התזונה. במקרה שלי זה לא שאני אוכל בריא יותר מקודם- זה פשוט שלהכין את האוכל הבריא שאני מכין הפך להרבה יותר קל כי לא צריך להדליק תנור, לחכות שיתחמם, ולהתעסק תוך כדי על מנת שיצא אחיד.

די משעשע אותי שאת האייר פרייר שלי קיבלתי מזוג חברים שטענו "אין לנו מה לעשות עם הדבר הזה"

אני אומר להם תודה שקטה בלב בכל יום מחדש. אפילו דגים אפשר לאפות בדבר הזה עם כמעט אפס שמן.

כדי להכין אוכל פחות בריא/מזיק באותה מידה במכשירים כאלו צריך לכוון ספציפית לתוצאה כזו, אני מאמין שאת האימפקט נתחיל לראות בעוד כמה שנים, אוכלוסיה לא נהיית בריאה יותר "בבת אחת"

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 שעות, Pika007 כתב:

כדי להכין אוכל פחות בריא/מזיק באותה מידה במכשירים כאלו צריך לכוון ספציפית לתוצאה כזו, אני מאמין שאת האימפקט נתחיל לראות בעוד כמה שנים, אוכלוסיה לא נהיית בריאה יותר "בבת אחת"

נכון לעכשיו יש לי יותר מוטיבציה לבשל בבית ולא להזמין אוכל מבחוץ, אז הוא כבר מתחיל לעשות את העבודה שלו.

מקווה שזה ימשיך כך.

עכשיו נשאר להבין איך להכין לזניה בזה, בכלל יהיה מושלם

פורסם

גם סחבק נפל ל-ninja grill 653, תענוג של מכשיר , הייתי מאוד סקפטי בהתחלה ליכולות אבל במבחן התוצאה מאוד מרוצים.

כבר הספקתי לשרוף עליו חיות ,לא בדיוק מנגל אפילו רחוק, אבל הנוחות שווה הכל.

פורסם (נערך)
בתאריך 7.1.2023 בשעה 17:09, vadim6385 כתב:

נכון לעכשיו יש לי יותר מוטיבציה לבשל בבית ולא להזמין אוכל מבחוץ, אז הוא כבר מתחיל לעשות את העבודה שלו.

מקווה שזה ימשיך כך.

עכשיו נשאר להבין איך להכין לזניה בזה, בכלל יהיה מושלם

תגגל air fryer lasagna, יש משוגעים לדבר שפיתחו דרכים להכין כל מנה על הפלנטה במכשיר הזה. אני לא אתפלא אם איזה מטורלל הצליח להבין איך מכינים בזה גלידה.

https://recipethis.com/air-fryer-lasagna/

להזמין מבחוץ? שכחתי מה זה. המחירים בחוץ נהיו מטורללים. להכין לבד דואג שהאוכל יהיה חם וטרי, 100% מהטעם ברגע שזה עולה לך על הצלחת, והרבה דברים הם כבר לא התעסקות מרגע שיש את המכשור המתאים במטבח. עם מחירי המנות בחוץ, להכין בבית לבד עולה בין שליש לחמישית. אגב, זו הסיבה שאני לא מקבל את טענות המסעדנים לגבי עליית מחירי חומרי הגלם וכו' וכו', אני מכין אוכל לבד בבית לא מעט זמן כבר, ומעולם לא זכור לי מצב שבו היחס בין בבית לבחוץ הגיע ל 1:5. זה בלעדית בשנתיים האחרונות.

אגב מכשירי מטבח- כל מי שעדיין אין לו מחבת ברזל יצוק+מחבת נירוסטה 5 שכבות, לרוץ לקנות עכשיו. את הרומן עם נון-סטיק חוץ מבשביל להכין חביתה סיימתי.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • תוכן חדש...