Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Google pay בכלל ובאמירויות בפרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

וסביר גם בהראל  (הידועה בתור פספורטכארד) . גם David shield.  התשלום הרפואי מתבצע ע"י הצמדת הטלפון . .

אני משער שהשאר יצטרפו בקרוב.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

פספורטקארד, נכון ללפני חודש, לא הציעו לי את זה, רק הזכירו לי לקחת את הכרטיס הותיק. גם לכ ראיתי כלום באתר, מה שהייתי מצפה מחברה שמתגאה בטכנולוגיה שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, vadim6385 כתב:

מצד שני לפז לא הייתה שום בעיה להתקין המשאבות שלהן מסכי טאצ׳ ולאפשר תשלום באפליקציה המסריחה שלהם ששולחת לך פרסומות כל שניה. אז כנראה שאין (לפחות מבחינת פז) בעיה בטיחותית להשתמש בטלפון בזמן תדלוק.

וזו התשובה האמיתית.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

הדבר הראשון שצריך לצרף לגוגל פיי בארץ הוא הרב קו. בדקתי את רשימת חברות התחבורה הציבורית שמופיעות בו - כולן, חוץ משתיים, הן בארה"ב. אבל כנראה  שבשביל הטנגו הזה צריך שניים.

אני מחכה לכך שאוכל לטעון את כרטיס העובד שלי (בשביל שעון הנוכחות).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

אני מחכה לכך שאוכל לטעון את כרטיס העובד שלי (בשביל שעון הנוכחות).

אצלנו היה מכשיר נוכחות שקרא את כרטיס העובד.

החליפו אותו במכשיר שקורא את הnfc של הטלפון, אבל רק בהפעלת אפליקציה של חילן. כבר עדיף הכרטיס.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ואצלי יש אפליקציה כלשהי שמאפשרת דיווח נוכחות סלולרי, בלי NFC. התנאי השימוש מצויין בפירוש שלא יהיה שום מעקב אחר הטלפון (כמובן, ךמעט הדיווח עצמו). 

חוץ מזה - מה אכפת לך אם זה ה-NFC של הכרטיס או הטלפון? המידע מגיע לחילן כך או כך, ואני מאמין שלא נעשה בו שימוש לרעה.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

חוץ מזה - מה אכפת לך אם זה ה-NFC של הכרטיס או הטלפון? המידע מגיע לחילן כך או כך, ואני מאמין שלא נעשה בו שימוש לרעה.

לא מפחד על המידע. זה פשוט יותר מסורבל.

במקום להצמיד את הכרטיס שגם ככה תלוי לי עם חוט קפיצי, כי הוא משמש גם לפתיחת דלתות, צריך לשלוף את הטלפון, לפתוח את האפליקציה (שלפעמים עפה בהפעלה הראשונה), לקרב את הטלפון לקורא, ולחכות כמה שניות (בכרטיס זה מיידי).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אז תשתמש בכרטיס.

אצלי זה להפך - אני יוצא מהרכב עם הטלפון ביד, אבל הכרטיס קבור בתיק ולא בא לי שכל מיני חפצים ייפלו כשאני שולף אותו.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, sperial כתב:

אז תשתמש בכרטיס.

אין אופציה כזו. הורידו את השעון נוכחות שקרא כרטיסים.

יש אופציה לעדכן שעות ידנית, מהמחשב.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

עצרו שניה , 
לפי מה שאני הבנתי יש גוגל pay ו גוגל wallet , זה לא אותו הדבר .

או שאני טועה ? 

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...