Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבת שלי חוזרת משליחות בארה"ב. פנתה ליועץ שהומלץ לה שימצא לה רכב.

הוא מצא רכב והתלהב ממנו, לקח לבדיקה במכון ונתן מקדמה של 2000 שקלים. אני הוספתי את שאר הסכום ולקחתי את הרכב.

הכנסתי את הרכב למוסך לישור קו -  ואלה הממצאים :
1. מסרק ההג
2. משולשים
3. פלאגים
4. רצועת מנוע

פרט לרצועת המנוע, שאר הדברים לא התגלו על ידו וגם לא בבדיקת המכון (בבדיקה נכתב בהיגוי : זוויות היגוי (כיוון) חופש מייצב קדמי).
בנוסף, הרכב מליסינג והוא לא שם לב לכך. (המחיר עדיין משתלם).

אני התאכזבתי. 
ושאלה : מה דעתכם , האם לבקש שיקח אחריות על הדברים? בסופו של דבר הוא מצא רכב במצב טוב רק לא עלה על הבעיות שפירטתי.
ובנוסף - האם למכון הבדיקה יש אחריות? איך מתנהלים מולם?

פורסם

למעט מסרק ההגה, מדובר על רכיבים שהם בלאי טבעי שלא בהכרח עולים עליהם בבדיקה. גם לא ניתן לדעת כמה מסרק ההגה היה בלוי, והאם באמת צריך להחליפו.

זה שהיעץ לא עלה על העובדה שמדובר ברכב מליסינג, זה כבר חוסר מקצועיות.

האם היה חוזה ביניכם? מה כתוב בו?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לא ציפיתי שמכון הבדיקה יעלה על הפלאגים או הברקסים.
כן ציפיתי שהיועץ יסתכל על מצב הפלאגים.

לגבי הליסינג - לוחית הרישוי נמצאת בתוך מסגרת של AVIS. שאלתי את היועץ אם לא ראה זאת. ענה לי איזו תשובה מתחמקת

עריכה אחרונה על ידי milser
פורסם

שאלת "האם לבקש שיקח אחריות על הדברים?" האם נחתם חוזה ביניכם המגדיר מה תחולת השירות שהוא מספק?

כמה הוא לקח עבור השירות?

לפני 19 דקות, milser כתב:

לגבי הליסינג - לוחית הרישוי נמצאת בתוך מסגרת של AVIS. שאלתי את היועץ אם לא ראה זאת. ענה לי איזו תשובה מתחמקת

מסגרת לוחית הרישוי איננה הדרך לבדוק את עברו של הרכב. הדרך הנכונה לבדוק זאת היא לבקש מהבעלים להוציא תדפיס נתוני רישוי מהאיזור האישי שלו. (לכלי רכבים מ-2017  ומעלה אפשר לקבל את הנתונים האלה מהנתונים המפורסמים ע"י משרד התחבורה - יש לא מעט אפליקציות ואתרים דרכם אפשר לקבל את הנתונים בצורה נוחה וקריאה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אלו כל הבעיות שברכב, רכשתם רכב מצויין.

יתכנו גם הבדלים בין בודקים ומוסכים שונים לגבי הצורך בהחלפה. קח בחשבון שלמוסך יש אינטרס. בעייני אחד הרצועה תקינה ובעייני שני, יבשה ויש להחליפה, וכו'.                  

• רעיון טוב! 1
:turn-l:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...