Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Google pay בכלל ובאמירויות בפרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, sperial כתב:

תחנוות דלק בישראל לא מקבלות NFC.

לא היו אמורים כבר להכריח אותם לעבור לזה? יש את זה כבר במכולת הכי עלובה, רק כבודם מפעילי תחנות דלק בוכים שיקר להם להתקין מכשירי סליקה על המשאבות.

יותר מזה - אני רואה תחנות דלק חדשות שקמו אחרי שכל העסקים כבר עברו לסליקה עם NFC, וגם באותן תחנות דלק חדשות אין קוראי NFC.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

היה אמור לקרות ב-1.1.23. כנראה קיבלו עוד דחיה 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעה, sperial כתב:

יש כרטיסים שלא ניתן לחבר - למשל של שופרסל.

נסה מתוך האפליקציה של חברת האשראי.

הצלחתי 

תודה 

אם הבנתי נכון את הקונספט 

מעתה והלאה, כל פעם שאקרב את הנייד למכשיר סליקה מתאים, תבוצע עסקת אשראי וכל זאת ללא צורך להיכנס לאפליקציית הwallet? 

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

לשם כך אתה צריך להיכנס להגדרות תשלום בטלפון ולבחור את ה-Wallet כאפליקציית ברירת המחדל, כי גם אפליקציות חברות האשראי יכולות לשמש לתשלום. אני סימנתי גם "תשלום באפליקציה הפתוחה" כי, למשל, אם אני רוצה לשלם באפליקציה של שופרסל אני צריך את אלפיקציית paybox של דיסקונט.

יש לי כמה כרטיסי אשראי, ואחד היתרונות של Google Wallet הוא האפשרות לבחור בקלות (על ידי דפדוף) את כרטיס האשראי המבוקש, כמו גם להגדיר אחד מהם ככרטיס ברירת מחדל.

• רעיון טוב! 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, vadim6385 כתב:

לא היו אמורים כבר להכריח אותם לעבור לזה? יש את זה כבר במכולת הכי עלובה, רק כבודם מפעילי תחנות דלק בוכים שיקר להם להתקין מכשירי סליקה על המשאבות.

יותר מזה - אני רואה תחנות דלק חדשות שקמו אחרי שכל העסקים כבר עברו לסליקה עם NFC, וגם באותן תחנות דלק חדשות אין קוראי NFC.

יש עניין שצריך לפתור כדי להתקין את זה בתחנות דלק, לפי מה שזוכר עניין בטיחותי.

התשלום המאובטח בכרטיסי אשראי בתחנות דלק יידחה בשלוש שנים (calcalist.co.il)

"אלא שהטכנולוגיה הזו היא גם התשתית לכניסת תחרות בשוק התשלומים מצד שחקנים בינלאומיים כמו אפל פיי וגוגל פיי. כניסת התקן החדש תצא לפועל בינואר הקרוב והייתה אמורה לחול על כל העסקים הגדולים במשק, תוך שניתנה ארכה של שנה ביישום לעסקים קטנים. כעת מתווספת הארכה לתחנות הדלק בשל המורכבות של החלפת מסופי התשלום בתחנות הדלק שכרוך בהחלפת משאבות התדלוק. דחייה דומה ניתנה בארה"ב שגם מיישמת את הטכנולוגיה."

אמנם ישן, אבל כנראה שעדיין לא מצאו פתרון. גם בארה"ב נתנו דחייה לזה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

זו ידיעה מסביבות 2018. הרבה דלק זרם מאז במנפקות ועדיין צריך להעביר כרטיס ולהקיש ת.ז.

ובעניין הבטיחות - אם בפינלנד הסתבכתי ב-2014 כי הכרטיס שלי לא תמך EMV, ואחרי שהחלפתי לכרטיסים תומכים השתמשתי ב-EMV בתחנות ברחבי העולם,  כלומר ענייני הבטיחות הוסדרו מזמן, אני לא מבין מה הבעיה בישראל, חוץ מאי רצון של חברות הדלק להתעדכן. אז מילא, תחנות ותיקות, אבל למה בתחנות חדשות או משופצות נשארים תקועים בעבר?

פורסם

@יובל .מ., הכל טוב, אבל הכתבה מ2018.

הדחייה שניתנה אמורה הייתה להסתיים ב2021. בינתיים אני רואה תחנות דלק חדשות שקמות, עם משאבות חדשות, והן עדיין בלי NFC.

מצד שני לפז לא הייתה שום בעיה להתקין המשאבות שלהן מסכי טאצ׳ ולאפשר תשלום באפליקציה המסריחה שלהם ששולחת לך פרסומות כל שניה. אז כנראה שאין (לפחות מבחינת פז) בעיה בטיחותית להשתמש בטלפון בזמן תדלוק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רשמתי שזה ישן, ההנחה שלי הייתה שעדיין לא פתרו.

לא יודע מה עם המסכי טאץ החדשים בפז או מה קורה בפינלנד, יכול להיות שיש לובי חזק לתחנות דלק ויכול להיות שזה באמת לא נפתר.

פורסם

חד משמעית הלובי. אם אין בעיה בפינלנד או קנדה אז למה פתאום יש בישראל?

בכלל, כל עיכוב כניסת ה-EMV לישראל היה בושה גדולה, והלובי של הסוחרים דחה אותה כל הזמן בתירוצים של"הישראלים יסתבכו עם המספר הסודי". שטויות. היו תקופות בהן ישראל הובילה את העולם טכנולוגית. למשל בתחום הסלולר (אחוזי שימוש בשנות ה-90, פרישת דור 3, כניס מאסיבית של השימוש בסמארטפונים), אז למה בפורטוגל הדי מפגרת היה EMV כבר ב-2007, ואצלנו היה צריך לחכות עד שהקורונה תגרום חשש ממגע בכרטיס המגנטי?.

פורסם
לפני 19 שעות, natco כתב:

רק צריך לזכור להפעיל נעילת מסך בטלפון (אם עוד יש בכלל מישהו שאין לו).

לא יתן לך להתקין את ה-wallet אם אין לך נעילה. 

• אהבתי 1
פורסם

ואם יש לך שעון חכם תומך תוכל להשתמש גם בו לאותה מטרה.

פורסם (נערך)

האמת שישראל מפגרת בעוד תחומים: פריסת סיבים אופטיים, טלויזיה ב 4k והכי גדול זה תחבורה ציבורית.

קראתי פעם שתחנות הדלק לא עוברות לתשלום nfc כי זה יעלה להם הרבה כסף לשדרג את המערך הקיים

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

אבל למה תחנות חדשות/מתחדשות לא מצטיידות בטכנולוגיה הגדכנית? כדי להשקחע שוב בעוד שנה? 

לגבי הסיבים - כנראה שהפער הולך נסגר במהירות.

לגבי תחב"צ - אוי. אבל יש על זה דיון ארוך בשרשור הפוליטי.

פורסם (נערך)

הארנק הדיגיטלי טוב גם לביטוח נסיעות לחו"ל. החברות ביטוח נותנות כרטיס אשראי וירטואלי שמשופעל מרחוק בעת פציעה.  אין כרטיס פיזי אצלך. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • מעניין 1
פורסם

באיזה חברה ישראלית זה קיים על ה-wallet?

• תוכן חדש...