אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,366 נושאים בפורום הזה
-
מעבר לסיבים לאחר מעבר דירה
מאת Guest Mikelt89- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, בלית ברירה ואולי לטובה לאחר מעבר דירה התברר (לאחר ביקור של טכנאי בזק) שבדירה אליה עברתי מותקן סיב אופטי ואין כבר אפשרות לחיבור רגיל, עד כה נהנתי (יחסית) מאינטרנט 100 מגה של פרטנר בעלות של 74 ש"ח ובתכלס אין לי צורך מעבר לכך אז המטרה העיקרית שלי היא לא לשלם יותר, יש לי ראטור פרטי שיכול לספק עד 300 מגה, עכשיו השאלה שלי היא מה עליי לעשות קראתי קצת ברחבי האינטרנט והבנתי שעלי לבקש סוג של מתאם שממיר את חיבור הסיב לחיבור הרגיל שאנחנו מכירים בראוטר, האם חברות האינטרנט מספקות אותו ללקוחות? האם אני יכול לרכוש לבד? לא מתכנן לשלם על שום מוצר שלהם או של כל חברה אחרת אם לא מספקים לי מה שצריך אני לא ישתמש בשירות שלהם, משלם רק כדי לגלוש, מחר אמורים לחזור אלי מפרטנר אז רציתי לוודא מה…
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אהלן, מתכנן טיול עם אשתי לזוג חברים בערב חג של פסח. בהתחלה התכנון היה להשאר בבולגריה לכל התקופה של החופשה אך החבר שגר בעיר סנדנסקי שבבולגריה הציע שנגיע אליו וניסע מבייתו לסלוניקי, נישן שם ולאחר יום וחצי נחזור לארץ. התוכנית היא כזו: לנחות ביום רביעי בצהריים בסופיה ולהשאר שם לישון. לאחר סיורים קלים בסופיה ברביעי ובחמישי, נתפוס רכבת לסנדנסקי ונגיע לקראת הערב. נישן בסנדנסקי וביום שישי בבוקר ניסע לסלוניקי. עד יום ראשון נבלה בסלוניקי ונחזור לארץ (הם כמובן יחזרו לביתם). 1. נכון לעכשיו המחיר של הטיסות לכל כיוון הוא כ-2000 ש"ח לזוג (כ-580 דולר), דעתכם, האם ניתן למצוא יותר זול או שכדאי כבר לסגור? 2. לא אמורה להיות לי בעיה לעבור מב…
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, אני מעוניין לקנות להורים שלי שואב רובוטי לרצפה. ראיתי את השואב הבא מאמזון: https://www.amazon.com/DreameTech-Cleaner-Navigation-Suction-Runtime/dp/B08HKYVRTG מבחינת מחיר, השואב עצמו עולה 200 דולר, ומוסיפים לזה עוד 80 שקל עבור משלוח ומיסים יוצא סך הכל 280 דולר. זה שווה? או שעדיף לקנות בארץ? אני מפחד בעיקר בגלל שאין אחריות. מה יקרה אם אני מקבל מוצר פגום מהקופסה? לפח? עדיף להימנע מהזמנה מחול? אשמח לשמוע דעות, זה בשביל ההורים שלי, הם פחות מבינים בקנייה של מוצרים בחול, ואני מנסה לחסוך להם קצת כסף כשזה מתאפשר.
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
המליצו לנו לתת לילדה ריטלין במינון קטן לחודש בעקבות המלצת המחנכת (בת 25..), אני קצת חושש - יש למישהו נסיון ובעיקר מה זה עושה לילדה שהיום היא חיובית חייכנית וחברתית. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 22 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
יש לי ראיון בשבוע הבא לויזת תייר בשגרירות ארה"ב. לפי ההוראות שקיבלתי מהם אני צריך להביא סך הכל דרכון ותמונת פספורט (בפורמט מיוחד). אמנם פעם אחרונה שעשיתי את הראיון הזה הייתה לפני עשור, אבל אני זוכר שאז נדרשתי להביא המון מסמכים, מהבנק, ממקום העבודה, ועוד.. וגם הענישו אותי (נתנו ויזה לשנה בודדת) כי שכחתי להביא איזה מסמך מהרשימה. משהו השתנה? היום כבר לא דורשים את כל זה?
הודעה אחרונה מאת Igalz, -
-
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
הפור נפל, הזמנו טיסות לפראג מהשבוע שלפני פסח ועד יום לאחר החג הראשון. סה"כ 9 ימים. הטיסות הוזמנו עם ישראייר, נקווה לטוב. ההרכב הוא זוג הורים, 3 ילדים בגילאי 8 עד 12 ותינוק בן שנה וחצי. אני מתכנן לחלק את הטיול לשניים, חלק ראשון של 4-5 ימים בעיר עצמה - פה אני אצטרך את כל הטיפים שלכם. חלק שני של 4-5 ימים במלון אקווה פאלאס שמציע את פארק המים המקורה שלו לאורחים. עכשיו השאלות: 1. אם לא יהיו עיכובים, ננחת בסביבות 16:30, יש איפה לקנות כרטיס סים בשדה? 2. באיזה איזור של פראג כדאי ללון? מלון, אייר BNB? 3. אטרקציות מיוחדות שכדאי לראות? פארקים? 4. מסעדות מומלצות שהם ידידותיות לילדים? 5. התנהלות עם כסף, האם יש מקומות שבהם חיי…
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
תוכנה כמו זום 1 2
מאת lolmit- 9 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
היי , משתמש בזום(חינמי) ומעבר לזה שהוא מוגבל ל40 דקות כל סשן של 40 דקות הוא עושה לי השהייה של 4 דקות. אשמח להמלצה לאלטרנטיבה חינמית שמתאימה גם לווינדוס וגם למק שמציעה REMOTE CONTROL ( נוח מאוד לעזור אחד לשני בתכנות)? ניסיתי SKYPE וDISCORD הם מצויינים אבל אין REMOTE CONTROL.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הזמנתי מוצר (שטיח) מאמאזון. SOLD BY SHIPPED BY AMAZON מחירו 89 דולר כולל משלוחה בד"כ. היה מבצע. יצא 50 דולר בערך כולל משלוח. אמאזון גבו מיסים 30 דולר על המוצר. מה שלא אמור להיות. אמרתי לעצמי שבסדר - הם יחזירו. הגיע לארץ. התקשרו מחברת השילוח שאשלם עוד 30 שקל עמילות מכס על מנת לשחרר. שזה מעולם לא קרה לי עם אמאזון. מישהו היה במצב הזה? מה עשיתם?
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן אחרי שעברתי לאחת החברות הגדולות ולא בדיוק קיבלתי קליטה או איכות משובחת, מחפש לחזור לאיזה ספק סלולר קטן ובזול. קו אחד. דור 5. מה הכי מומלץ? אין תמיכה בESIM
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 9 עוקבים
- 30 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
היי חברים, אני מעוניין לרכוש שואב אבק אלחוטי - מוט לא רובוטי, ומחפש משהו טוב. דברים שחשובים, - כוח שאיבה חזק - חיישן שמראה לי האם המקום נקי או מלוכלך (לא יודע עד כמה זה אמין) - סוללה נשלפת (יש בלאי טבעי, מעדיף שיהיה קל להחליף) - אמא ואבא - אחריות ושיש עם מי לדבר מתי שצריך - מברשת ללא הסתבכות שערות (הבנתי שיש כמה פטנטים של חברות כאלו ואחרות) - מסנן איכותי (שמסנן את האבק) אני רואה הרבה תגובות לרעה על אורך חיי הסוללה של הדייסונים. ערכתי השוואה קטנה (של נתונים טכניים) בין דייסון V15 (הדגם האחרון) לבין ג'ימי H10 Pro (הדגם האחרון), זו הטבלה למי שרוצה - https://prnt.sc/Oiq3mDIuOzdn נראה שהם מאוד דומים בנתונים היבשים. יש פה אנשי…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
דאטה אנליסט - האם קורס יודמי יספיק בשביל להתקבל לעבודה או שזה יצריך ממני ללמוד תואר ראשון?
מאת DareDevil- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שאלה בכותרת יוצא מנקודת הנחה שכל המסביב - לינקדין, קורות חיים וכדומה משופצרים שאלה מתקדמת - האם זה יספיק בשביל עבודה בארה"ב/קנדה
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
פירמה מומלצת, ומה עליי לבדוק כשאני מחפש אחד חדש. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Potato, -
בעוד כמה חודשים אנחנו אמורים לעבור לדירה חדשה. חשבנו לעשות משהו שיסגור אותה, יעשה צל וגם ימנע מהחתולה לקפוץ אחרי איזו יונה מגובה של 12 קומות. מדובר במרפסות הנורמליות שנמצאות אחת מתחת לשניה ולא לשיקוץ בצורת המרפסות הקופצות שהיה נהוג פעם. לאחרונה אני נתקל הרבה בסוג חדש של סגירת מרפסות שניתן לפתוח ולסגור. יותר נורמלי מהברזנטים האטומים שהיו עד עכשיו שהיו נראים די מכוער. אבל לא הבנתי מה זה. האם זאת רשת, משהו אטום, זה שקוף? עושה צל? מגן מגשם? זה יקר? באינטרנט יש הרבה מקומות שמציעים למכור את זה, אבל אף אחד לא כותב מאיזה חומר זה עשוי ולמה זה משמש? מישהו מחכמי הפורום מכיר את זה ויכול לשפוך אור על מה זה?
הודעה אחרונה מאת bobi, -
- 8 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מישהו יודע אם יש מוניות שירות? או מקומות שאפשר לחנות בהם ולהגיע עם מוניות שירות? קאפולים של אנשים שמשתפים נסיעות?? אני קונה כרטיס טיסה ב100 שקל הלוך חזור והמונית עולה לי 150 לנסיעה של פחות מחצי שעה... זה הזוי
הודעה אחרונה מאת garicho, -
- 10 עוקבים
- 23 תגובות
- 4 אלף צפיות
אהלן, עומד לשכור חניה לשנה בערך. כמה הייתם מתעקשים על חוזה? בעל החניה אדם מבוגר ללא רכב פרטי ולא רוצה להכניס אותו לתסבוכות עם מספרי גושים וחלקה מחשש שיתקפל מהעניין. מאידך רוצה לוודא שהחניה אכן שלו במקרה שזו איזו נוכלות (סיכוי נמוך אבל מעדיף כסת"ח). האם התכתבות בוואצפ בה הוא כותב שזו חניה פרטית שלו תספיק? חוזה גנרי של עמוד אחד? אילו פרטים לדעתכם חובה שיהיו לי? חוץ ממספר ת.ז. וכתובת של המשכיר? מבחינתו תביא כסף ותחנה לא צריך כלום.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין לשים קוצב זמן לתנור של האמבטיה, כי תמיד אנחנו מפחדים שנשכח אותו דולק. יש לי בבית ניסקו סוויטש ומצאתי רק קוצבי זמן שכתוב שהם מתאימים לקופסת 3 מפסקים של גוויס. האם זה יכנס גם בקופסה של ניסקו? זה הקוצב https://helbitz.co.il/product/קוצב-זמן-120-דקות-omega/ אותו הטיימר שכתוב קופסת שלוש מקומות. https://www.google.com/shopping/product/1?q=קוצב+זמן+ניסקו&client=ms-android-xiaomi-rvo3&biw=393&bih=736&tbs=vw:l&prmd=inv&prds=num:1,of:1,eto:7890639824908739310_0,prmr:1,pid:7890639824908739310,cs:1
הודעה אחרונה מאת bobi, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלומות, מדובר בסמסונג 43NU7120. לפני כמה ימים, הופיע מן קו אנכי, בשליש התחתון של המסך. כשמתחתיו התמונה מרוחה. לא עברה שום פגיעה או משהו. המסך בן 4. מן הסתם ללא אחריות. ביקור טכנאי עולה 280 ש"ח. כאשר לדברי השירות, יכול להיות שזו בעיית פנל או העלות תיקון לא כדאית. נתון לשיקולי. ניסיתי לבצע ריסט וכ"ו. הסתדר עניין המריחות תחת הקו אך הקו לא נעלם. גרסה עדכנית. מישהו נתקל? האם כדאי בכלל לנסות לתקן?
הודעה אחרונה מאת dinnnn, -
-
התנדבות בשב"כ 1 2
מאת המהיר הזהיר-
- אחראי פורום
- 18 עוקבים
- 29 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום לכולם, שאלה קצת לא רגילה.. יש לי חבר שמעוניין להתנדב בשב"כ כסוכן רדום יחסית. כלומר, לא על בסיס יום יומי אלא יותר מעקבים וכדו' על הדרך או משהו שהוא יכול להועיל תוך כדי היום יום.. לא מצאתי מידע שיכול לעזור לו. מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע על כך?
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
באופן פתאומי, ללא התרעה מופיעה ההודעה: ובביוס: מדובר בכונן NVME, הוא הוחלף בחדש, ללא שינוי בתוצאה הסופית (המצולם הוא אחרי ההחלפה) אודה לכל עזרה או כיוון. הבחור ממש צריך את המחשב שלו (נפל בול על סיום הפרויקט ב"הנדסת תכנה" בתיכון).
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברי הפורום, אני עובד על אתר אינטרנט חדש בתחומי הביטוח והייתי רוצה לבחון אם הממשק נוח ומובן. אשמח אם תרצו לעזור לי בניסוי האתר, הניסוי יתבצע דרך גוגט מיט\זום ללא מצלמה ויערוך כ-10 דקות. כל מה שצריך לעשות הוא ללחוץ על כמה כפתורים ותוך כדי לענות על שאלות ולתת פידבק.
הודעה אחרונה מאת D_D, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלומות, המכשיר הוא סמסונג ישן מסוג Galaxy S10e SM-G970F ובזמן האחרון כאשר אני מקליד הוא פותח לי מרובע נוסף על המסך, מין חלון שמתנהג כמו זכוכית מגדלת (?) ותוקע לי את כל המשך העבודה בו. בדקתי והבנתי שזה נובע מהשהייה של מה שאני מקליד, כאילו אני מקליד מהר מדי בשבילו... ראיתי שכאשר אני מקליד, לוקח לו (יחסית) הרבה זמן להמיר את ההקלדה שלי. כאן בתמונה אגב רואים את נעילת המכשיר אבל גם בהקלדה בוואטסאפ למשל, או כל הקלדה אחרת - אני נידרש להקליד כמו צב, אחרת הוא "לא עומד בקצב" וננעל. מקווה שהצלחתי להסביר. הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא להחשיך את המכשיר ושוב לפתוח אותו. ניסיתי גם להיכנס אל כל אחד משלושת הסימונים (סימנתי בצהוב), ללא הועיל. בדקתי בהגדרות המק…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
שנים שאני מסתכל בסרטונים ביוטיוב ומתכנן את השיפוץ האולטימטיבי בשתי ידיים, רק שזה אף פעם לא הגיע לידי מעשה. עד שהפכתי למובטל. אחרי ההבנה שמציאת עבודה כנראה תיקח לי קצת יותר זמן ממה שחשבתי בהתחלה, החלטתי שזה בדיוק הזמן לעשות לביתי. אחרי שהכנתי את האישה למציאות של הרבה זמן בלגאן בבית אבק ורעש של אתר בניה וקיבלתי אישור עקרוני, (ולזכותה יאמר שהיא התלהבה יותר ממני) התחיל שלב התכנון. לא התעצלתי, הלכתי לראות רצפים, בנאים, משפצי בתים וישבתי לידם במשך שעות. השלמתי את ההשכלה בעזרת יוטיוב והרגשתי את עצמי מוכן לכל פעולה. ממש מקגייוור הפולני. הוחלט ללכת על ריצוף בכל הבית באריחים דמויי פרקט קרמיקה חדשה בחדרי האמבטיה כולל ארונות. אסלות צפות ומ…
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אמ׳לק: מתברר שיש המון כלבים משובבים שפרטי הבעלים שלהם לא מעודכנים במאגר הארצי של משרד החקלאות. וכשהם הולכים לאיבוד קשה לאתר את הבעלים. יש בפייסבוק קבוצה בשם ״הסורקים - מחזירים את הכלבים הביתה״, שחבריה רכשו סורק שבבים באופן פרטי, ומגיעים לסרוק כלבים אבודים במטרה לאתר את בעליהם. לאחרונה נתקלנו בלא מעט מקרים של שבבים לא מעודכנים במאגר. לפעמים אין פרטים בכלל, לפעמים הם של בעלים קודמים, לפעמים מספר הטלפון לא מחובר. איך מוודאים? 1. נכנסים לאתר המאגר: https://www.gov.il/he/departments/general/dog-registration-database 2. מקלידים את מספר השבב (הוא מופיע על רשיון הכלב). 3. מוודאים שכל הפרטים שם ושהם נכונים. …
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
מדוע פתאום הסוללה, בגלקסי A51 שלי, נטענת רק עד 85%?
הודעה אחרונה מאת DubelBoom, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום ובקר טוב לחבר הנאמנים בספטמבר טסנו, זוגתי ואני, לטיבאת אשר במונטנגרו.ישראייר הייתה החברה היחידה שטסה ישירות ליעד הזה. לאחר שהתייצבנו במועד וסיימנו את תהליך הצ'ק אין, החלה הסאגה. בתחילה אחור של שעה, אחר כך עוד שעה ועוד ועוד. נגשתי לדלפק המודיעין ובקשתי לברר אם יש נציגות ישראייר בשדה. התשובה הייתה שלילית.בינתיים קבלתי לטלפון שלי הודעה מישראייר על מה שמגיע לנו כנוסעים שטיסתם מאחרת. במסר נרשם מזון, שתייה ושרותי תקשורת(בחוק רשום פקס...). סיכומו של דבר, הטיסה המריאה באיחור של 4 שעות ו 50 דקות.בחזרה היה איחור של "רק" 4 שעות. עם חזרתנו, כתבתי לישראייר מכתב תלונה ובו דרישה לפיצוי של כ 2000 שקלים. זאת עבור זלזול בנוסעים, אי מתן מזון ושת…
הודעה אחרונה מאת wa11a, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכם. אני מעוניין לרכוש מטען נייד לרכב יונדאי קונה. נתקלתי במוצר: ₪ 333.02 45%OFF | feyree 11KW 16A EV Portable Charger Type2 EVSE Charging Box Electric Car Charger CEE Plug IEC62196-2 Electric Vehicle Charger https://a.aliexpress.com/_EvjsRNR האם ישנה תקנה כלשהי או מגבלה שתיצור בעיה בהזמנת המכשיר. האם ניתן למצוא בארץ במחיר דומה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת PinkDolphin, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי אנשים טובים. מחפש לרכוש מטען נייד לרכב חשמלי. Hyundai Kona בעבודה אצלי ישנן נקודות תלת פאזי חיצוניות המאפשרות חיבור. האם אפשרי לרכוש בחו"ל (בערך חצי מחיר) או שישנו מגבלות תקן כלשהן. או שיש למישהו המלצה לרכישה בארץ. תודה רבה לכם
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
לאחרונה יש דיבורים של הממשלה לסגור את תאגיד השידור, כאן 11. שלא תבינו לא נכון - לדעתי זה הערוץ עם התכנים הכי טוב בפער, אבל מה העניין שערוץ 12 ו13 נותנים כל כך הרבה זמן מסך בשביל להסביר שאסור לסגור אותו? זה לא אינטרס שלהם שיהיה כמה שפחות ערוצים? בכל זאת מדובר בערוצים מסחריים. מה העניין שפספסתי?
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
-
- 14 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
במקוטם לקנות מצית חדש (מצית שמדליק להבה קטנה כדי להצית כיריים לבישול) - קניתי היום ב 5 שח מילוי לנוזל מציתים (300 מיליליטר) , ומילאתי את המצית. התהליך למלא מצית לכיריים : רוקן את שארית הגז במצית עי לחיצה על הנקבובית שבתחתית עם משהו צר(השתמשתי במברג אלן דק) - כשלוחצים עליה משתחרר הגז מהמצית. הצמד את ראש מיכל המילוי לנקבובית ולחץ (כשלוחצים הנקבובית מאפשרת כניסה(או יציאה) של נוזל המילוי. מהחלונית השקופה שבצד המצית רואים שהמצית התמלא השתמש במצית להנאתך
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן מישהו יודע איפה אני מוצא חוות דעת על המקרר הנ'ל? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,187 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורון שנער
- Benor
- itzik123
- פריג'י
- לב טוב
- DRcarLEd
- shlomiko
- hwgeek
- קובי מאקו
- davemustaine87
- fishmanl
- Alberrto