Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנה כמו זום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

משתמש בזום(חינמי) ומעבר לזה שהוא מוגבל ל40 דקות כל סשן של 40 דקות הוא עושה לי השהייה של 4 דקות.

אשמח להמלצה לאלטרנטיבה חינמית שמתאימה גם לווינדוס וגם למק שמציעה REMOTE CONTROL ( נוח מאוד לעזור אחד לשני בתכנות)?

ניסיתי SKYPE וDISCORD הם מצויינים אבל אין REMOTE CONTROL.

פורסם (נערך)

לא בדקתי בעצמי אבל נתקלתי בזה לאחרונה:

https://www.coscreen.co/download

לכאורה יש פה גם שיתוף של קוד באמצעות copy-paste וכו'. 

עריכה:

אם אתה ממש עושה שימוש יומיומי בתוכנה, למה לא לשלם 150 דולר לשנה? כן, זה יקר, אבל אם אתה משתמש בזה לעסק זה כדאי וגם נראה מקצועי יותר, בלי משחקי דקות ובזבוז זמן.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

teams של מייקרוספט הוא חינמי ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לפני 35 דקות, amir74 כתב:

teams של מייקרוספט הוא חינמי ?

הוא חינמי אבל די כושל חייב לציין

לפני כשעה, hans כתב:

עריכה:

אם אתה ממש עושה שימוש יומיומי בתוכנה, למה לא לשלם 150 דולר לשנה? כן, זה יקר, אבל אם אתה משתמש בזה לעסק זה כדאי וגם נראה מקצועי יותר, בלי משחקי דקות ובזבוז זמן.

אני סטודנט שכרגע בסוף הסמסמטר של מבוא לפייתון ככה שאין באמת צורך לרכוש את הזום

לפני 52 דקות, om2 כתב:

נסה את גוגל מייט

ממה שהבנתי בגוגל מייט אין REMOTE CONTROL תקן אותי אם אני טועה?

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, lolmit כתב:

בIDE השונים של Jetbrains (לדוגמה pycharm, clion,intellij) יש אפשרות שנקראת Code With Me לפיתוח שיתופי על אותו פרויקט, עובד בדומה לקובץ משותף בגוגל docs.

בגרסה החינמית זה מוגבל ל30 דקות אבל אם אתה סטודנט תירשם עם לjetbrains חשבון סטודנט ואז אין הגבלה.

יש אפילו אפילו אפשרות לשיחת וידאו/קול מובנת בסביבת הפיתוח, מעולם לא ניסיתי אז לא יודע לומר עד כמה השיחה איכותית או שעדיף שירות אחר (discord האהוב עלי).

גם בVSCODE יש אופציה דומה.

עריכה אחרונה על ידי Michaelr
פורסם
לפני כשעה, lolmit כתב:

במכללה שלנו בשנתיים הקודמות היית יכול להתחבר לזום עם המייל של המכללה ולקבל חשבון "פרימיום". בשנה האחרונה ביטלו את זה.

נסה לבדוק מול המוסד שאתה לומד בו אם יש את האפשרות הזו.

אני גם סטודנט במצב שלך שמחפש זום נורמלי. חסר לנו מאוד הפיצ'ר של קשקוש על המסך המשותף וכמובן שליטה מרחוק. בינתיים אנחנו מסתדרים עם המיט אבל רק כי אנחנו לקראת סוף התואר, לא חושב שהיינו מסתדרים עם המחסור של הפיצ'רים. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 14 שעות, om2 כתב:

נסה את גוגל מייט

גוגל מיט בפני עצמו לא תומך בששליטה מרחוק, אבל אין לו הגבלת זמן

לפני 12 שעות, roiei כתב:

לדעתי יש בכרום תוסף של REMOTE DESKTOP

אפשר לשלב בין גוגל מיט וזה

https://www.helpwire.app/blog/google-meet-remote-control/

בגדול יש גם את Microsoft teams, אבל לא יודע אם זה זמין למשתמשים פרטיים, וגם אם כן, עדיין חייב רישיון לאופיס בשביל זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה זה כל התוכנות הלא קשורות האלה...?
אתה רוצה שליטה מרחוק? תשתמש בanydesk או בגרסא החינמית של teamviewer וסלאמתק.

פורסם
לפני 13 שעות, Mikelt89 כתב:

anydesk זה חרא של דבר אם כבר teamviewer 

למה? מאיזו בחינה?

עבדתי איתו לא מעט, מהמחשב האישי להשתלט על מחשב עבודה ולעשות תכן בסוליד כשאני במקום עם אינטרנט מקרטע, הוא היה מאוד נוח ועבד סביר++ בהתחשב בתשתית.

פורסם
בתאריך 31.1.2023 בשעה 17:15, hans כתב:

עריכה:

חייב להגיד שהתוכנה COSCREEN מצוינת אבל היא דורשת חיבור אינטרנט חזק מאוד לעומת זום שדי סלחנית .

איפה נתקלת בה? מוזר לי מאוד שאני לא....

בתאריך 1.2.2023 בשעה 14:54, YoJ כתב:

מה זה כל התוכנות הלא קשורות האלה...?
אתה רוצה שליטה מרחוק? תשתמש בanydesk או בגרסא החינמית של teamviewer וסלאמתק.

בTEAMVIEWER אי אפשר לעשות שיחה תוך כדי השליטה וזה בתאכלס מה שהפריע לי.

פורסם
לפני 15 שעות, Transporter כתב:

סתם שאלה 

אם יש תוכנה שכל כך נחוצה לך ולא עולה מליונים, למה לא לשלם עליה וזהו ?

שאם אני צריך אותה בדיוק לסמסטר (שעומד להיגמר אוטוטו) אין שום סיבה לשלם עליה.

• תוכן חדש...