Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

המכשיר הוא סמסונג ישן מסוג  

Galaxy S10e

SM-G970F

ובזמן האחרון כאשר אני מקליד הוא פותח לי מרובע נוסף על המסך, מין חלון שמתנהג כמו זכוכית מגדלת (?) ותוקע לי את כל המשך העבודה בו.
בדקתי והבנתי שזה נובע מהשהייה של מה שאני מקליד, כאילו אני מקליד מהר מדי בשבילו... ראיתי שכאשר אני מקליד, לוקח לו (יחסית) הרבה זמן להמיר את ההקלדה שלי.
כאן בתמונה אגב רואים את נעילת המכשיר אבל גם בהקלדה בוואטסאפ למשל, או כל הקלדה אחרת - אני נידרש להקליד כמו צב, אחרת הוא "לא עומד בקצב" וננעל.
מקווה שהצלחתי להסביר. הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא להחשיך את המכשיר ושוב לפתוח אותו. ניסיתי גם להיכנס אל כל אחד משלושת הסימונים (סימנתי בצהוב), ללא הועיל.
בדקתי בהגדרות המקלדת והגדרות המכשיר ולא הצלחתי להבין לאן יש לגשת ואת מה לשנות.

אודה לכל עזרה.

Screenshot_20230201_130624_One UI Home.jpg

פורסם

אם ההודעות מעלה עזרו, מצויין- עדיין לא יזיק לעשות כמה דברים:

-העפת דברים ישנים שאין בהם צורך ומעמיסים על כל המכשיר.

-כיבוי למשך כדקה והפעלה מחדש.

-לא יזיק גם להעיף תמונות, קבצי קול וקבצי וידאו בארכיון של וואטסאפ (הכי נוח דרך חיבור בכבל למחשב, למצוא את התיקייה של WA ולהיכנס פנימה לראות את התיקיות של כל הקבצים האלו). זה מתמלא בשיט שלא צריך יותר מהשנייה הראשונה שבה ראית אותם וזהו. 

הלכתי לעשות כיבוי והפעלה מחדש בעצמי, מזמן לא עשיתי לגלקסי S8 שלי...הזכרת לי. :D

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 8 דקות, ברווז כתב:

הלכתי לעשות כיבוי והפעלה מחדש בעצמי, מזמן לא עשיתי לגלקסי S8 שלי...הזכרת לי.

מכשיר כזה לא הייתי מעז לכבות. זה כמו לנתק צמח בן 100 ממכונת ההנשמה כדי להחליף צינורית ולקוות שוה ימשיך לחיות כשתחבר אותה חזרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם הוא מתוחזק היטב, אין בעייה. 

ותהליך הכיבוי והפעלה מחדש נעשה בתדירות סבירה אצלי (לרוב...). 

כבר בוצע. 

מה לעשות שאני לא קופץ להחליף מכשיר כל חודש כשיוצאת שטות חדשה עם 2 פיקסל תוספת למצלמה ו-2 אפסים למחיר :shock::roll:

כל עוד עובד, הכל טוב.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...