Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

מדובר בסמסונג 43NU7120. לפני כמה ימים, הופיע מן קו אנכי, בשליש התחתון של המסך. כשמתחתיו התמונה מרוחה. לא עברה שום פגיעה או משהו.

המסך בן 4. מן הסתם ללא אחריות.

ביקור טכנאי עולה 280 ש"ח.

כאשר לדברי השירות, יכול להיות שזו בעיית פנל או העלות תיקון לא כדאית. נתון לשיקולי.

ניסיתי לבצע ריסט וכ"ו. הסתדר עניין המריחות תחת הקו אך הקו לא נעלם.

גרסה עדכנית.

מישהו נתקל? האם כדאי בכלל לנסות לתקן?

פורסם

תתחיל בלשלוח תמנה, זה יעזור להבין יותר
ע"פ נשמע פנל - משמע אל מלא רחמים + גרירה לצפרדע הירוק
סדרה 7 גם ככה היא מאוד בסיסית לא הייתי משקיע.
אורך החיים של המכשירים האלו הוא יחסית קצר. היו לי פנלים של סמסונג ששרדו שנתים וחצי, ככה שארבע שנים זה סביר
בסוני זה שרד לי כמעט 6... 
תפנק את עצמך המכשיר חדש ותקפיד על אחריות מלאה של 3 שנים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש את השיטה הזו שיכולה אולי לעזור לך, 

בטלויזיה שלי זה פתר את  הבעיה, 

כמובן זה מצריך ממך לפרק את גב הטלויזיה. 

פורסם

אני הייתי מנסה לפתוח את המסך, לראות מה כתוב על הכרטיס (אמור להיות לו מק"ט איפה שהוא), לראות כמה עולה כרטיס חלופי באמאזון\איביי\עלי ולבדוק אם שווה מבחינת עלות לקחת צ'אנס להחליף אותו או להחליף את הטלויזיה בחדשה ולגמור עם זה. מניח שכרטיס יעלה סד"ג 200-400 ש"ח (הנחה, לא מבוססת על בדיקה). לא יודע כמה עלתה הטלויזיה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם זה בשביל הכיף שלך אתה מוזמן לפתוח,

אבל כל עוד אנחנו במציאות כלכלית של טלוויזיות 55 אינץ' שנמכרות ב-899₪ בכניסה לסופר ממוצע, סמוך לשקי תפוחי אדמה... עזוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מסך בסיסי של היום לא יפול ממסך בן 4 שהיה טוב לזמנו והם עולים היום גרושים.

תתחדש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רוב הסיכויים שאכן מדובר בפאנל (ולמעשה בבקר שצמוד אליו). סיכוי נמוך שמדובר בכבל ה LVDS שמחבר אותו לכרטיס הלוגי. שווה לפרק ולנסות לשחק בכבלים. *לא* משתלם לנסות לתקן (לא בהחלפת כרטיס ולא בתשלום למעבדה).

:turn-l:
פורסם
לפני 11 שעות, Night Driver כתב:

מסך בסיסי של היום לא יפול ממסך בן 4 שהיה טוב לזמנו והם עולים היום גרושים.

אני לא בטוח...

לא מזמן קניתי להורים טלוויזיה לחדר שני, של LG. סדרה בסיסית. הסמסונג בת הכמה שנים מסדרת ביניים, שיש להם בחדר טלוויזיה, יותר טובה באופן די מובחן.

האמת, על פני ה-LG הזו אני מעדיף את הפלזמה העתיקה שלי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כי קנית lg. בפעם הבאה רק לינגלונג כי טלויזיה ב 700 שקל לא משנה איזו תמונה תהיה לה עדיין תהיה שווה את המחיר שלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, samg כתב:

לכל מומחי המסכים. לאור הצילום שהעליתי מעלה. מה דעתכם?

לי נשמע כמו הפאנל עצמו, אבל עדיף לחכות לחוות דעת נוספת

בכל מקרה, ה280 שקל של ביקור טכנאי עדיף שילכו למטרה אחרת.(כמו תוספת תקציב לטלוויזיה חדשה למשל)

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...