Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר לסיבים לאחר מעבר דירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בלית ברירה ואולי לטובה לאחר מעבר דירה התברר (לאחר ביקור של טכנאי בזק) שבדירה אליה עברתי מותקן סיב אופטי ואין כבר אפשרות לחיבור רגיל, עד כה נהנתי (יחסית) מאינטרנט 100 מגה של פרטנר בעלות של 74 ש"ח ובתכלס אין לי צורך מעבר לכך אז המטרה העיקרית שלי היא לא לשלם יותר, יש לי ראטור פרטי שיכול לספק עד 300 מגה, עכשיו השאלה שלי היא מה עליי לעשות קראתי קצת ברחבי האינטרנט והבנתי שעלי לבקש סוג של מתאם שממיר את חיבור הסיב לחיבור הרגיל שאנחנו מכירים בראוטר, האם חברות האינטרנט מספקות אותו ללקוחות? האם אני יכול לרכוש לבד? לא מתכנן לשלם על שום מוצר שלהם או של כל חברה אחרת אם לא מספקים לי מה שצריך אני לא ישתמש בשירות שלהם, משלם רק כדי לגלוש, מחר אמורים לחזור אלי מפרטנר אז רציתי לוודא מה כדי לי לבקש, מבזק הציעו לי מחיר שערורייתי של 119 עבור 300 מגה, לא תודה. 

פורסם

אין שום בעייה להתחבר לקו נחשת ישן, רק החברה לא מעונינת בכך. גם אתה, למען האמת.

אם אתה רוצה, תתחבר לקו טלפון פשוט ותתנתק אחרי חודש.

:turn-l:
פורסם

כתבתי בדיון אחר כאן באתר.

הצלחתי להשיג 81 שח לחודש כולל הכל ( ראוטר בהשכרה + תשתית וספק.)

ל600 מגה בפרטנר.

והאמת, אחרי שתגלוש בסיבים תבין שזה עולם אחר

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 21 דקות, yuvk כתב:

אין שום בעייה להתחבר לקו נחשת ישן, רק החברה לא מעונינת בכך. גם אתה, למען האמת.

אם אתה רוצה, תתחבר לקו טלפון פשוט ותתנתק אחרי חודש.

אין קו פשוט אין כבל, רק סיב אופטי, בכייף הייתי ממשיך בתוכנית שלי אם כך היה המצב 

לפני 6 דקות, om2 כתב:

כתבתי בדיון אחר כאן באתר.

הצלחתי להשיג 81 שח לחודש כולל הכל ( ראוטר בהשכרה + תשתית וספק.)

ל600 מגה בפרטנר.

והאמת, אחרי שתגלוש בסיבים תבין שזה עולם אחר

זה מחיר טוב, האם יש לך איזה מתאם לפני הראוטר? גם הוא נכלל בעסקה? 

פורסם

כולל הכל.

לא שילמתי על ההתקנה

וההתקנה היתה להם דווקא מאוד מסובכת 

היה להם איזה נתק נסתר שלקח להם כמה שעות (וצוותים שונים) לעלות על זה.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

סיבים זה עולם אחר,הרווחת.

אם יש לך נתב,אז אתה צריך מהם רק מתאם אופטי,עולה כ-100 ש״ח ב-ksp.

מעבר לכך 120 ש״ח נשמע לי יקר.

לפני שעזבנו לפני כמה חודשים לחו״ל היינו בחבילת שימור של פרטנר (300 מגה 69 ש״ח),לא מזמן שמעתי מחברים שעדיין בחבילה הזאת שהעלו את המחיר ב-10 שקלים.

מעבר לכך באתר של פרטנר עצמם מצוין 90 ש״ח + חודש ראשון מתנה (על מתאם אני שילמתי 5 שקלים בחודש,יש כאלה שהצליחו לקבל אותו בחינם).

אגב,אני מתגעגע למחירים האלה בארץ (גם איזו מנה טובה של שווארמה חסרה לי..) , היום משלם 84$ על 500 מגה בסיב.

פורסם (נערך)

"אני לא באמת צריך סיבים" זה משפט שכבר ל תאמר אחרי שיתקינו לך. עולם אחר, במיוחד כשתגיע למצב של 5-7 מכשירים גולשים בו זמנית.

תתחדש ותיהנה, 81₪ ל-600 נשמע מחיר מצוין.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...