אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,368 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, כנחנו מתכננים טיול קצרצר לאילת ל7 אנשים בעזרת ה'. אשמח להצעות איפה אפשר לרכוש כרטיסי טיסה במחירים טובים. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 9 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אהלן בדרך כלל קונה מהחנות השכונתית ומישהו מביא לי. הפעם הזמנתי באינטרנט לפני כ8 ימים עם תנאי אספקה של 'משלוחים לכל הארץ עד 4 ימי עסקים'. כמובן שלא הגיע. אי אפשר לתפוס את החנות (מגיעים למוקד הודעות, משאירים הודעה ולא חוזרים). מדובר במזון רפואי ודי יקר. מה הצעד הבא שלי? מועצה לצרכנות? ביטול עסקהה? תודה
הודעה אחרונה מאת mikyl, -
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לשוכני הפורום, כחלק מפרויקט תמ"א 38 חיזוק בניין שאני חלק בו בתור משקיע, צריך לסדר את המטבח ליתר דיוק, צריך להתכונן להחלפת המטבח או להזזתו לקיר הנגדי. כעת התחילו לעבוד על חיזוק הקומה הראשונה. מאחר ומדובר בדירה שהיא נטו לפליפ, שלא ממש בא לי להשקיע כל כך בדירה יותר ממה שצריך. עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי בעיקר שרשורים שרלוונטים לכאלה שגרים בדירה שהם משפצים, פחות כאלה שמשקיעים בה. אז כל השיח שהיה שם לא כל כך רלוונטי עבורי, לכן עלו לי כמה רעיונות ואשמח לשמוע מה אתם אומרים לגביהם או שיש לכם המלצה אחרת. בדקתי בהסכם שאני חתום עליו והקבלן/יזם לא מתעסק בהזזת המטבח עצמו ולכן אני נדרש למצוא פתרון כלשהוא (חוץ מהזזת נקודת מים של הכיור) להלן התוכ…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מנסה לעזור למישהו עם האופנוע שלו. הבחור מבקש לחווט את הפנס האחורי שלו ואת הצופר, כמובן המערכת 12 וולט. הוא מבקש לבצע רכש מרוכז של הכל בעליאקספרס: תקעים, מחברים, סופיות חוט, כלים ועוד כל מיני. השאלה היא לגבי עובי החוט וסוג, מה יתאים לו? מדובר בפנס אחורי המכיל גם אור בלם ובצופר HELLA בריא. בחנות שבה הוא מצא את הכל יש פירוט שכזה: הוא מבקש לדעת - באיזו הגדרה עליו לבחור? כמו כן יש פירוט של סוג או עובי (?): גם כאן אותה השאלה - במה לבחור? אגב - אני חשבתי שקוטר 1 מ"מ או 1.5 זה מספיק בהחלט, אבל אנחנו מעדיפים לשמוע מומחים בתחום.
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- 9 עוקבים
- 14 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
אנחנו רוצים לקנות דירה שמגיעה עם חנייה כפולה עי מכפיל. שני רכבין חובה, באיזור יש מצוקת חנייה אמיתית, אם אין חנייה על שמך, לא תהיה חנייה. עד כמה מכפיל חנייה מכני זה בעייתי? מה התחזוקה של הדבר הזה? האם זה אמין או מתקלקל כל שני וחמישי?
הודעה אחרונה מאת bobi, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אני תושב הדרום, עובד בדרום ורב הנסיעות שלי בדרום. בעיר שלי אני נפגש עם רמזור אחד בלבד בכניסה או ביציאה מהעיר והדרך שלי לעבודה היא ללא רמזורים בכלל, משמע לא יצא לי להיתקל לעיתים בתופעה הזאת שנקראת "תרבות נהיגה ישראלית" מלבד נסיעות נקודתיות לטיולים \ נופשים וכו. בשנה האחרונה אני לומד בתל אביב ונוסע לשם אחת לשבוע, מה שגרם לי להבין את חומרת המצב, האוכלוסיה פה בפורום דיי גדולה אז סטטיסטית אני מאמין שחלק מהאנשים שמתנהגים ככה נמצאים פה, עד כמה שהפורום הזה מתורבת מאוד דברים שמחרפנים לי את המח \ לא מובנים לי: 1. זגזוג בנתיבים כשהכביש פקוק, כאילו מה? כל רכב שלישי שרואה מרווח מספיק גדול בין 2 רכבים ויכול להיכנס אליו, שמקדם אותו בעוד 3 מטר בלחץ "קופץ על המ…
הודעה אחרונה מאת דובצע, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כנראה שהלכה לי המברשת אחרי קרוב ל10 שנים ומחפש עכשיו חלופה, על מה ממליצים? לא הבנתי למה יש מברשות של ORALB ב1000+ שקל אני מניח שאקנה ORLB כי יש לי איזה 10 ראשים חדשים שלהם
הודעה אחרונה מאת kramerica, -
קראתי כבר כמה שירשורים אך לא הייתי רוצה סתם להקפיץ. לפני כשנה אישתי התחילה להציע שנקנה תמי 4 אך אני חשבתי שעדיף לשים מסנן לברז מאשר לתקוע משהו גדול, יקר ומכוער על השיש. אז אחרי שקניתי מסנן איכותי הבייתה והרכבתי אותו היא עדיין מתעקשת על תמי 4 כדי "לההנות" (לדבריה) מהיתרונות חימום/קירור שלו... באו מים עד נפש (תרתי משמע🙂) ונכנעתי. ראיתי תמי 4 Edge באתר שלהם במחיר שנע בין 3000 ש"ח ל 4500 ש"ח (בתלות בתקופת שירות) והייתי שמח אם מישהו יוכל לייעץ איך להמשיך. מכוון שהיא בעיקר עומדת להשתמש בו אני לא מאמין שתשתמש בו הרבה מאוד לאחר שתעבור ההלהבות הראשונית. -בשלוש אלפיות מקבלים אחריות לשנתיים הכוללת שני פילטרים+נורה לשנה, מה שמביא את המחיר לכמעט 1500 ש"ח ל…
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
- 9 עוקבים
- 18 תגובות
- 4 אלף צפיות
אהלן, מגיע במרץ לגרמניה לאזור של שטוטגארט (יכול לנחות איפה שרוצה ולוקח רכב). יש לי יום-יום וחצי לטיול - מתלבט בין: 1. מוזיאונים של מרצדס ופורש בשטוטגאט 2. מוזיאון אודי באינגלשטאט + מוזיאון התחבורה במינכן. רעיונות? תודה *אני עם קולגה שלא מעוניין בנהיגה, אז מסלולים וכו' פחות רלוונטי.
הודעה אחרונה מאת Gorpi, -
שלום חברים השימוש שלי בסיסי מאוד אז חשבתי להתחיל מהפשוט 12 v בלי אימפקט עכשיו יש כמה אופציות א יד 2 איזה בוש או מקיטה ב לחפש במחסני חשמל בוש או מקיטה ג ראיתי בשרוף מברגה של קרסס ב190 לא יודע אם כולל ביטים מה מומלץ? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת zaf, -
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
היי, מסתכלים על קניית דירה בשכונת הפארק בחדרה, אנחנו זוג עם שני ילדים בני 4 וחודשיים, רואים שיש שם דירות יפות במחירים של 2.1-2.4 מליון ל4-5 חדרים, האם יש לכם איזשהי דעה על השכונה הספציפית הזו?בכללי על העיר?שנינו עובדים בהייטק (אני בתחום הQA ואשתי מנהלת חשבונות), מה קורה שם מבחינת גנים?מגורים למשפחה צעירה?אוכלוסייה?פקקים ביציאה מהשכונה/עיר? כל חוות דעת תתקבל בברכה, תודה.
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- 11 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מסיים מסלול 70שח עם תשתית הוט 500 מגה מודם חינם ,האם מישהו מכיר דיל טוב? לצערי אין עדיין חיבור לסיבים.
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 22 תגובות
- 8 אלף צפיות
בוקר טוב, קרה לי לפעמים באמזון שהזמנתי דברים בהזמנות נפרדות ואיחדו אותם למשלוח אחד. האם זה קיים גם בעלי? אני עומד להזמין משם כמה דברים שכל אחד מהם פטור ממכס (פחות מ-75$), אך יחד הם יהיו יותר. באמזון אני יודע שיש דברים שנשלחים על ידם ויש על ידי המוכר. סביר להניח שרק מה שהם שולחים יצורף יחד, אבל לא בדקתי. מישהו יודע האם עלי עושים את זה? תודה רבה והמשך יום נפלא.
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, לא יודע למה אבל כול פעם שאני מנסה להכניס את אחת מהכתובות המייל שלי באתרים, תמיד מתקבלת שגיאה שהמייל לא תקין או לא חוקי. ניסיתי כמה מיילים וכמה דפדפנים ובכולם אותה בעיה. אם אני נכנס לאותו אתר דרך המחשב הבעיה לא קיימת. מה הפתרון?
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום, בקריאה ממושכת ברשת מצאתי כתבה שעניינה אותי אודות אינסרטים (רוכב שטח אנוכי), האם מישהו מכם רוכב עם כאלו? אם כן, מה הרשמים. תודה!
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלומות, לצורך חיווט של כבל בקוטר של בערך 6-8 מ"מ, אני מחפש קליפס שיצליח להחזיק אותו, ובצד השני הקליפס יהיה תפוס לפח בעובי של כ- 4 מ"מ. צירפתי תמונה להמחשה. בעלי אקספרס יש מלא, אבל הם או מיועדים ל- 2 כבלים ומעלה, או/ו לא יודעים לתת נתון של עובי הפח אליו הקליפס ייתפס. למישהו יש רעיון? אולי אפילו כאן בארץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שבוע טוב מקרר 4 דלתות של סמסונג, עם מערכת סינון וקירור מי שתיה. ביום מן הימים בלחיצה על ידית מילוי השתיה התחיל להשפריץ מים בחלקו התחתון, פירוק המגן התחתון הראה שיש סדק בצינור כניסה לדלת איפה שמסומן באחת תמונות.. הבעיה שהסדק ממש בכניסה לדלת, למשוך לא ניתן, או שהצינור קצר מדי ובנוי במידות שלו בדיוק כדי להגיע לנחיר הספקה או שיש לו עוד צינור "עודף" אבל הוא תפוס באזיקונים, בעיה הנוספת היא שכדי להבין מה קורה צריך לפרק את המכסה פלסטיק של כל הדלת, בניסיון לעשות את זה ולמצוא פשוט קליפסים נראה שמכסה הזה תפוס ע"י דבק בלבד, ולא בא לי לפרק ואז להסתבך עם להרכיב חזרה. הקוטר הפנימי של הצינור הוא 0.21 ס"מ, חשבתי אולי לחבר בחלק הקרוע צינור שיכנס בלחץ או משהו בסגנון (א…
הודעה אחרונה מאת CartMan2oo5, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי אז המכסחת החשמלית שלי מתה (של בוש מהחזקות) לאחר 7 שנים של שימוש, האמת לא הייתי מרוצה מהיום הראשון עם הכבל המסורבל ותכלס היה נראה לי שהכיסוח לוקח הרבה זמן. גודל הדשא בערך 150 מטר, אבל השטח לא מפולס מליון דולר ומדובר על קוקויה שלא עושה חיים קלים, האופציות מכסחת נטענת (40V) של איקרה 850 ש"ח היתרונות קלת משקל וללא כבל, חסרונות נראה לי שתהיה קצת "חלשה" מכסחת בנזין - מחיר באיזור ה 1800 ש"ח לפשוטות, כבדה מאוד (סחיבה למחסן וכו'), צריך לקנות בנזין ושמן, ומצריכה תחזוקה שוטפת, אבל כיסוח עוצמתי ובגדול תענוג, לקחתי משכן לפני שבועיים מכסחת מקצועית (עלתה לו 2700 ש"ח) וואלה רבע זמן כיסוח פשוט חיה. אשמח לתובנות מהמכסחים, הזאת על סוללות תספיק (לא איכפת לי עוד 10ד' אבל כן…
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום וברכה, במסגרת השיפוצים הגענו לשלב שצריך להזמין אבטיונים ומקלחונים (יענו דלתות הזכוכית האלו. יש לזה שם אחר?!) החנות בה קנינו את כל הריצוף וסניטרים טוען שיש לו ניסיון טוב עם סבאח, אלא אם כן רוצים להתפנק ולקנות מיטראני. אז כן, רוצים להתפנק. אבל התקציב צפוף... הסבאח עשויים מזכוכית בעובי 6 מ"מ. לטענתו זה מספיק ואין תועלת בעבה יותר חוץ ממשקל הדלת. יש למישהו ניסיון איתם? האם הפירזול מחליד? הזכוכית מתמלאת אבנית? משהו אחר? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
מבקש המלצה על תיק איכותי שלא ייקרע אחרי 2 דקות. לגבי התכולה אני די סגור על עצמי, אבל בהחלט אשמח לשמוע טיפים מעניינים אם יש. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי דלת כניסה של רב ריח שנרכשה לפני 15 שנה. מטבע הדברים יש מעט קילופי צבע שהייתי שמח לתקן. כן... אני אפנה לר בריח אבל סקפטי. אם למישהו מחכמי הפורום רעיון למקום בו ניתן להתאים ולרכוש צבע?
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים, אשמח לקבל המלצה על שואב אבק רטוב/יבש שנותן תמורה למחיר. היה לי בעבר Karcher WD3 שהיה מעולה, הסתכלתי על Karcher WD5 שנראה חזק יותר ואהבתי את הקטע עם הניקוי פילטר. חשוב לי שיהיה לשואב חלקי חילוף זמינים (פילטרים, שקיות וכו') והפלוס הגדול שתהיה ידית לשאיבת נוזלים (Extractor) מה שיש בוודאות לקרשר. לפי הערוץ יוטיוב, Vacuum Wars, שעושה המון ניסויים עם שואבי אבק (לא מתייחס בכלל לרשום באתרים אלא בודק בעצמו הכל ומשקלל ציונים), השואב שניצח הוא של Craftsman עם 5 כ"ס. את השואב ניתן להשיג באמאזון והוא מיוצר במקסיקו, הוא לא מיובא לארץ. (הוא 110V אז פחות רלוונטי) קישור לסרטון - https://www.youtube.com/watch?v=zMj9kLq8LMU …
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ידידה מהעבודה, תוך כדי שהייתה בפלאפאון, קיבלה מעין פופ-אפ שלא נותן לצאת ממנו עד שלא לוחצים על לחצנים בפופ אפ עצמו. הפופ אפ דרש ממנה כופר או שכול היסטורית הוואטסאפ תימחק לה. היא סירבה, ואכן כול ההיסטוריה נמחקה לה. אני מניח שיש עוד השלכות מעבר לזה , השאלה עד כמה הם חמורות ומה אפשר לעשות? הטלפון הוא רדמי נוט 8 מ-2020, שלא עבר רוט או משהו כזה. היא לא מורידה אפליקציות מחוץ לחנות של גוגל. לא לוחצת על לינקים חשודים בדפדפן אבל מצד שני הילדים שלה מדי פעם משחקים בפלאפון ואין לה מושג לאן הם נכנסים שם.
הודעה אחרונה מאת online, -
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חבר'ה, ברשותי XS Max ולארונה אני מרגיש שהסוללה לא מחזיקה לי מספיק. מסך בריאות הסוללה מראה שהיא הגיעה ל80% מתפוקתה ואני גם מרגיש ירידה בביצועים. אני מעוניין להחליף את הסוללה, אבל לא בא לי להיכנס לחנות מפוקפקת ולקוות שהתיקון יהיה בסדר. יש לי קצת דרישות: 1. אני צריך שהתיקון יתבצע במקום. לא אכפת לי לחכות במקום שעתיים, אבל אני לא מוסר את הטלפון והולך. 2. אני רוצה לשמור על האטימות למים ככל האפשר. אני יודע שזה לעולם לא יהיה אותו דבר, אבל לפחות רוצה לתקן אצל מקום שמחזיר את האטימה (לפחות מנסה...) 3. סוללה מקורית 4. לא מוסר סיסמה לטלפון. למישהו יש המלצה מה האופציות שעומדות בפניי? תודה!
הודעה אחרונה מאת Shay_u, -
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
נרשמתי לדיסקורד אבל עדיין אין אפשרות להשתמש. גם באתרים אחרים. למה זה מסובך? מישהו מכיר אתר שמאפשר את זה?
הודעה אחרונה מאת D_D, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איך ממחזרים? או שולחים לסקראפ?
הודעה אחרונה מאת Muzic4Ever, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, מחפש להתחדש בטלוויזיה חדשה לחדר שינה. לצערי יש מגבלות גודל - 113X86 ס''מ במקסימום. מחפש את הטלוויזיה האיכותית והגדולה ביותר שתכנס בתקציב, בתקווה שתחזיק כמה שנים טובות. התקציב המקסימלי הינו 5,000 ש''ח.
הודעה אחרונה מאת sagibd95, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אני רוצה להתקין אנטי וירוס או חבילת תוכנות הוליסטית כלשהי להגנה מפני וירוסים וכדומה. תוכנה freeware או open source המלצות?
הודעה אחרונה מאת yossy, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב, אז לא באמת שיניים, סתם קליק בייט 😆 אבל כן זהב. יש למישהו המלצות על איך ולמי למכור תכשיטים ישנים? אמורים להיות מזהב ברמות שונות (14,18) מהמעט שהצלחתי לברר באתרים התמורה צריכה להיות סביב 6000 ש"ח לכמות שיש לי. אבל חיפוש גנרי בגוגל מראה אתרים שגורמים לי להרגשה קצת כמו מלכודות, אז אני תוהה האם מישהו פעם עשה משהו כזה ויכול לשתף על ניסיונו. תודה
הודעה אחרונה מאת natco, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 879 צפיות
שמו Jeff Arcury. בחור שאותי קורע כל פעם מחדש. ממליץ לעקוב אחריו ביוטיוב / פיסבוק / אינסטגרם. העבודה שלו עם הקהל טובה מאוד. מניח שהוא יגדל ויצליח בהמשך. אחד נוסף שלא חביב עליי כמו ג׳ף, אבל הוא הבא בתור, בחור בשם Michael Blaustein. שניהם יודעים לאלתר עם הקהל בצורה ממש מצחיקה. אין קרינג׳, אין בדיחות גרועות ואין משחק מוגזם על הבמה. פשוט זורם קליל וקורע. ממליץ לעקוב אחריו גם.
הודעה אחרונה מאת Smiro,