Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מדויק.

התמי עולה כ 3000 ש"ח בעסקה לשנתיים וקרוב ל 4000 ש"ח בעיסקה ל 3 שנים. ההפרש של אלף ש"ח לשנה נשמע לי מחיר הזוי להחלפת פילטרים/מנורה. לפי מה שראיתי עלות החלפים היא מאות בודדות לשנה ואין צורך בטכנאי שיחליף אותם, התשלום עבור "אחריות" נוספת לשנה השלישית מוזגם כאשר עלותת טכנאי היא גם מאות בודדות (ואומר משהו על האמון של היצרן באיכות המוצר אם לאחר שנתיים יש לחדש אחריות...)

לסבר את האוזן, אני לא בטוח שאני מגיע לאלפייה לשנה בתחזוקת הרכב בנזין שלי (מרצדס 3.5 ליטר)...

פורסם

לקחתי את הbubble x, המחיר הכולל היה זהה במזומן, 24, 36 או 48 תשלומים. אולי בדגם שאתה קנית זה היה שונה.

אני יודע חשבון..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 6 שעות, Haim_gds כתב:

לא מדויק.

התמי עולה כ 3000 ש"ח בעסקה לשנתיים וקרוב ל 4000 ש"ח בעיסקה ל 3 שנים. ההפרש של אלף ש"ח לשנה נשמע לי מחיר הזוי להחלפת פילטרים/מנורה. לפי מה שראיתי עלות החלפים היא מאות בודדות לשנה ואין צורך בטכנאי שיחליף אותם, התשלום עבור "אחריות" נוספת לשנה השלישית מוזגם כאשר עלותת טכנאי היא גם מאות בודדות (ואומר משהו על האמון של היצרן באיכות המוצר אם לאחר שנתיים יש לחדש אחריות...)

לסבר את האוזן, אני לא בטוח שאני מגיע לאלפייה לשנה בתחזוקת הרכב בנזין שלי (מרצדס 3.5 ליטר)...

הבעיה לא בסנן והמנורה

שם העלויות ממש קטנות וניתן לעשות לבד על ידי מעקף/תחליפי

נעניין שיש אחריות מלאה לאורך כל התקופה על המכשיר

הוחלף אצלי בשנה וחצי האחרונים כבר 4 מכשירים! וגם הנוכחי עם תקלה (בדיוק מזמין טכנאי)

למרות הכל אוהב את המוצר ואפילו את השירות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מקפיץ ברשותכם, מעוניין גם כן להצטרף לתמי 4. אחרי כמה שנים עם בר מים מהום סנטר שהתפגר אני מעדיף לעבור לתמי 4 לראש שקט.

מעוניין בדגם הפשוט - פרימו, הבנתי הפמלי לא במלאי כבר תקופה.

עניין התשלום קצת לא ברור לי,כלומר מתמטית זה מאוד ברור אבל מבחינת כדאיות אני לא יודע מה ווב עבורי, הם מציעים חלוקה לשנתיים,3 ו4.

עכשיו אין לי בעיה לשלם 90 בחודש או 120 בחודש. השאלה היא האם מבחינת העלות הכוללת של פילטרים ומנורות ותקלות פוטנצליות עדיף להיצמד ל4 שנים או ללכת על שנתיים ולאחר מכן לטפל עצמאית באמצעות פורומים כאלה ואחרים (ידיים טובות יש).

אין לי רצון ללכת לחיפושי מכשיר משומש, א׳ כי אני לא באמת יודע מה מצבו וב׳ כי כמו שחלק מהכותבים פה ציינו גם אני מצוי בלחץ מצד האישה 😀

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תקנה ב48 תשלומים תקבל חלפים ושירות ל4 שנים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כשאני בדקתי (לפני כשלושה חודשים) אז המחיר הכולל הזול ביותר שולם ע"י החבילה הקצרה ביותר, בכל מקרה אני מעדיף לא להיות תלוי בהם. תחזוקה עצמית אפשרית ולא ממש מסובכת, עלות חלפים זולה בהרבה מאשר התשלום לתחזוקה וגם אם תחליט להחליף את המכשיר (או את האישה😏) תוכל לבצע זאת ללא מגבלות.

הדבר שאני לא בטוח בו הוא האם האחריות מכוסה אך ורק בזמן השירות או לפי תקופת זמן.

• תוכן חדש...