Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפמלי והפרימו (שהם דומים מאוד בבסיס שלהם - הכוונה מיכל החימום ומערכת הקירור) נחשבים ליותר אמינים.

בדגמים המזדקנים של הפרימו התקלה הרוחבית הנפוצה ביותר היא חיישן (רגש) קור. עניין של כמה עשרות שקלים ועם זוג ידיים ימניות אתה פותר את העניין בקלות.

מיכל חימום\הרתחה זה חלק שדורש החלפה אחת לכמה שנים. מחירו היום כ-250 שקל (דרך קבוצת פייסבוק "תמי4 לא משלמים לשטראוס שקל שילכו #$)%*#)$^* " - חפש בפייסבוק). בפרימו מאוד קל להחליף אותו, בפמלי זה דורש פירוק קליל של עוד 2 ברגים ולחיצה על 3 קליפסים לשיחרור המכסה העליון (בקטע הזה דווקא הפרימו יותר קל לפירוק).

על ה EDGE שומעים לא מעט בעיות בקבוצה והמון ממליצים להתרחק - גם מיתר הדגמים שמציעים הגזה של מים.
לטענת חלק מהמשתתפים בקבוצת הפייסבוק הנ"ל, המיכלים של שטראוס מוגנים בצ'יפ RFID שסופר את מספר ההגזות ובהתאם לזה מורה לך על החלפת מיכל הגז [גם אם הוא לא התרוקן לגמרי] ואין פה אפשרות למילוי "פיראטי" כי עדיין לא הצליחו לעקוף את מערכת ה RFID שלהם.

פה ושם אני קורא בקבוצה הנ"ל על בעיות כאלה ואחרות (למשל: גומיה של מיכל מים קרים, חיישן (רגש) של מיכל ההרתחה (נדיר יותר אבל עדיין קורה מידי פעם)  אך יש חבר'ה שיש להם גישה לחלקים ומוכרים במחירים שפויים לכל האנשים ש DIY הוא חלק מהם.
למי שיש לו זוג ידיים טובות ו DIY זה חלק ממנו, זה תפור עליו.
למי שלא יודע להחזיק מברג ואין לו עצבים בכלל ל DIY או שאין לו דקה זמן פנויה ביום - עדיף שיקנה חדש ב 36 תשלומים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לאדג היה בעיה רוחבית ככל שידוע לי בחיישן - רגש קור שהקפיא את המים וכתוצאה מכך לא יצא מים, הבעיה נפתרה בהחלפת רגש.

בעניין הרעש הבעיה היא במאוורר פשוט רועש ולא תואם, לאחרונה גם זה מוחלף למי שדורש.

גם במבט לאחור הייתי קונה שוב את המכשיר, סוס עבודה ופשוט יפה.

בשורה תחתונה לקחו אחריות והחליפו מכשיר מספר פעמים.

גם בתקלה האחרונה רצו להחליף שוב, פשוט אני והטכנאי היה לנו כבר לא נעים ולכן חתר לפתרון ולא להחלפה שכאמור היה מתחת לגשר (רגש קור)

פורסם

כפי שאתה רואה, רכשת פילטר לברז ואישתך לא מרוצה, זרקת כסף לחינם. אתה ממשיך לחפש דרכים להוזיל שגם אותן אישתך תיפסול לבסוף ותשלם כפול. אם שלום הבית חשוב לך, תיקנה מה שהיא רוצה. המכשירים של תמי 4 בסהכ טובים. אני לא יודע כמה הסנן המקורי טוב וכמה הסנן החליפי טוב יותר/פחות מהמקורי, אבל בתחושה הפנימית שהיא נטו פסיכולוגית שהמקורי מסנן באיכות טובה יותר.

אני בזמנו רכשתי את המכשיר בתשלום 1, הסתכלתי על זה כאל "עוד מוצר חשמלי" ואחרי שנתיים או שלוש (לא זוכר) אני משלם 70 שקל לחודש עבור קבלת 2 סננים בשנה ונורה uv אחת וזה כולל טכנאי ואחריות, כך שאני לא מודאג מתקלות. המכשיר מ2017 ועד היום עובד ללא רבב (המכשיר עם הסודה, לא זוכר את הדגם). מצידי שהמכשיר ימות ויחליפו לי אותו בחדש זה לא מעניין אותי כל עוד יש שירות מלא מהם ללא תלות בגיל המכשיר.

• רעיון טוב! 1

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
בתאריך 1.11.2022 בשעה 00:40, yaniv572 כתב:

חשוב לציין, שגם אם לוקחים מסלול של שנה/שנתיים בלבד - לאחר התקופה הזו הם דוחפים תשלום חודשי של 70 שקלים עבור שירות או שקר כלשהו.

רבתי איתם מלחמת חורמה כדי שיחזירו לי את הכסף (עד ששמתי לב שזה קורה...), בסוף סגרנו על זה שהסנן שקיבלתי יישאר אצלי וזה יהיה התשלום.

בקיצור - אפשר להתייחס לזה כמכשיר שאתה קונה ללא עניין של תשלומים(אנחנו רכשנו את המכשיר עם שירות לשנה ללא תשלומים).

טוב לדעת. ד"א, החבילה הכי קצרה המופיעה אצלהם היא שנתיים. 

לפני 21 שעות, אליהו שבת כתב:

גם לגבי המדחס הבנתי שזה כבר סודר, מה שמרעיש זה המאוורר ולא המדחס, בהזדמנות אבקש להחליף את המאוורר, הבנתי שמטופל ללא ויכוח.

האם הבעייה עדיין קיימת במכשירים החדשים?

לפני 13 שעות, איציק נ. כתב:

הפמלי והפרימו (שהם דומים מאוד בבסיס שלהם - הכוונה מיכל החימום ומערכת הקירור) נחשבים ליותר אמינים.

בדגמים המזדקנים של הפרימו התקלה הרוחבית הנפוצה ביותר היא חיישן (רגש) קור. עניין של כמה עשרות שקלים ועם זוג ידיים ימניות אתה פותר את העניין בקלות.

למרבה ההפתעה, הפמלי והפרימו "אזל מהמלאי זמנית"... באופן אישי אני מעדיף לקנות את הדגם לפני האחרון כדי לא לשמש QA ליצרן.

לפני 13 שעות, איציק נ. כתב:

על ה EDGE שומעים לא מעט בעיות בקבוצה והמון ממליצים להתרחק - גם מיתר הדגמים שמציעים הגזה של מים.

אני לא עד כדי כך עשיר... 5 אש"ח להגזה? ניתן לרכוש בנוסף סודה סטרים ב 300 ש"ח🙂. ד"א, האם הבעיות ב EDGE קיימות בדגמים הלא מוגזים?

לפני 8 שעות, Opel Astra GSI כתב:

כפי שאתה רואה, רכשת פילטר לברז ואישתך לא מרוצה, זרקת כסף לחינם. לא ממש, אני משמש בו ודיי מרוצה אתה ממשיך לחפש דרכים להוזיל שגם אותן אישתך תיפסול לבסוף ותשלם כפול. אם שלום הבית חשוב לך, תיקנה מה שהיא רוצה.

כפי שכתבתי, זה מה שאני לבסוף עושה... עדיין, אם אני משלם כ"כ הרבה אז לפחות אנסה להוציא את המקסימום מזה.

כפי שאני רואה אז כנראה שארכוש את ה tami4edge בתוכנית לשנתיים ואחר כך אלוהים גדול... אולי ימאס לה לה ממנו או אולי אמשיך איתו ואתחזק לבד.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

נקנה המכשיר? איך הוא?

בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בצריכת האנרגיה של מכשירי תמי4 שונים? בהנחת שימוש סביר עד מועט? ביום חול בבוקר כוס קפה עד אחהצ, ואחהצ שימוש למים קרים וקצת קפה?

אתם מחממים מים לפסטה איתו?

ראיתי שיש מתקנים תת כיוריים, אבל חוות הדעת על המתקן של ניגא לרוב בין לא משהו לבין מזעזעות. זה גם מספר מתקנים שונים, ברז, סנן, מתקן מים חמים, מתקן מים קרים. הכל מתחת לכיור ותופס די הרבה מקום.

על פני השטי זה מרגיש כיו משהו אמין וחצי תעשייתי במובן הטוב של המילה.

אחריות רק לשנתיים ונשמע שפוטנציאל גבוה לתקלות יקרות ומשביתות לתקופה ארוכה. גם השירות לא נשמע טוב. 

בשביל 7k נראה עסקה לא טובה.

פורסם

צריך לשאול את אישתי...

לא שמעתי בנתיים תלונות כך שאני מניח כי הוא מספיק טוב בשבילה, אני לא בטוח כמה הספק הוא צורך אבל השימוש בו מועט (ליטר+ ליום?). סירבתי להוסיף את כל הקישקושיידה שבאה עם המכשיר (חיבור לרשת הפנימית של הבית? WTF?) כך שהוא כנראה מתפקד כמכשיר טיפש ותו לא.

ללא הדרישה הנחרצת של אשתי לא הייתי קונה את הקישקוש הזה, זה פשוט Over Killing ויקר ברמות ממה שנדרש. אני מרוצה מהמים מהפילטר  בכיור וזה יותר ממספיק ל 99% ממה שצריך (קנקן מים קרים במקרר וקומקום חשמלי להרתחה) כך שאני מרגיש שביבזתי סכום מכובד ללא הרבה תוחלת (למעט הפסקת התלונות שלי אשתי😀)

פורסם

מרוצה עד הגג

משתמש כבד במכשיר, לרוב לא מאכזב

תקלות קורות כל מספר חודשים ומטופלות בגדר זמן סביר

מים צלולים וטעימים וקרים/חמים בכל עת.

לא מכיר חלופה שתתן מענה למכשיר קטן ומעוצב לדעתי על השיש.

פורסם

7k להפסקת תלונות זה די זול.

בתאריך 2.11.2022 בשעה 02:54, Opel Astra GSI כתב:

כפי שאתה רואה, רכשת פילטר לברז ואישתך לא מרוצה, זרקת כסף לחינם. אתה ממשיך לחפש דרכים להוזיל שגם אותן אישתך תיפסול לבסוף ותשלם כפול.

תגובה רלוונטית גם אחרי חצי שנה... צריך לדעת איפה להרים ידיים (למזלי התירוץ של אין מקום על השיש עדיין תופס אצלנו, אחרת הייתי נקלע בדיוק לאותה סירה אם אשתי. אני שותה מי ברז...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 16 דקות, hans כתב:

7k זה למכשיר תת כיורי של ניגא של insinkerator שמיוצר כנראה באיטליה בכלל. 

זה יחידת מטהר שלב אחד נדמה של אקווהפיור, יחידת חימום נפרדת, יחידת קירור נפרדת וכל זה מתחת לשיש.

התגובות לא משהו, השירות עפ התגובות לא משהו, ויש קילקולים תכופים. אחריות רק לשנתיים ולא נראה לי שמציעים הארכת אחריות במחיר סביר.

לפני 4 שעות, אליהו שבת כתב:

מרוצה עד הגג

משתמש כבד במכשיר, לרוב לא מאכזב

תקלות קורות כל מספר חודשים ומטופלות בגדר זמן סביר

מים צלולים וטעימים וקרים/חמים בכל עת.

לא מכיר חלופה שתתן מענה למכשיר קטן ומעוצב לדעתי על השיש.

תקלות כל מספר חודשים?? תגדיר תקלה. משביתה? מצבנת? אקווריום בבית?

פורסם

תמי הוא המכשיר היחיד (בזמנו כשאני בדקתי) שיש לו מפסק לביטול ההרתחה. אצלנו הוא במצב כבוי קבוע למעט כשרוצים מים חמים לפסטה/בישולים. גם חוסך חשמל ורעש של רתיחה באמצע הלילה וגם בטיחותי לילדים. 

פורסם
לפני 11 שעות, hans כתב:

תגובה רלוונטית גם אחרי חצי שנה... צריך לדעת איפה להרים ידיים (למזלי התירוץ של אין מקום על השיש עדיין תופס אצלנו, אחרת הייתי נקלע בדיוק לאותה סירה אם אשתי. אני שותה מי ברז...)

רק(...) 3 אש"ח.

את הפילטר לברז רכשתי כי טעם המים היה איום מפעם לפעם, בכל מקרה הייתי רוכש משהו דומה כי לא נוח/נעים לי להשתמש בתמי. בכל מקרה אם היא רוצה צעצוע משלה אז אין לי בעייה עם זה ושתהנה, פשוט אני מרגיש כי הטיעונים בעד המכשיר הזה הם דיי מאולצים...

שוב, אני שותה מעט מי ברז, כמעט ולא מים קרים והמון מים מורתחים. לטעמי, פילטר איכותי + קומקום עדיף בהרבה מהמערכת היקרה והמפלצתית הזו:

-פחות כסף ושטח שיש לאותם ביצועים.

-ספיקה של קומקום חשמלי גדולה בהרבה מהזירזוף של המים ה"רותחים" שהתמי מוציא, כשאני מכין תה או זקוק לסיר מלא מים רותחים זה מורגש.

-גמישות רבה יותר.

*ימציאו מחר פילטר סינון נאנו-מיקרוני? אני יכול לפרק את הנוכחי ולהרכיב את החדש.

*כל המשפוחה נפלה לביקור בהפתעה? יש מספיק קרח מבוסס מים מזוקקים (קרח שקוף כמו בסרטים.פרסומות) במקפיא שניתן להוסיף למים המסוננים ולקבל מים קרים תוך דקות.

*אני צריך הרבה מים רותחים בזמן נתון? אני מוציא את הקומקום החשמלי הנוסף מהמחסן.

אני לא מתחתן עם משהו שעונה רק על צורך בסיסי ותו לא.

פורסם (נערך)

רכשתי את הbubble לפני שנה וחודש. מרוצה מאוד.

ממש אוהב את הסודה שלו, הרבה יותר טעימה לי מסודה בבקבוקים.

פה ושם היתה תקלה עם בלון גז, לא משהו רציני.

כפתור ההרתחה כבוי למעט כשרוצים להרתיח.

וכתבתי כאן כבר לא פעם..

אני משתדל לא לקנות מוצרים בתשלומים. אבל כשהבנתי שכאן משך השירות הכלול (כולל תקלות ואספקת מסננים ומנורות) נמדד לפי מספר התשלומים, עשיתי עיסקה של 48 תשלומים. ככה מובטח לי שירות במשך 4 שנים.

כשיחלפו 4 שנים, בתקלה הראשונה אזמין מכשיר חדש ב48 תשלומים, אם האופציה עדיין תהיה קיימת.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...