Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון צבע לדלת כניסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דלת כניסה של רב ריח שנרכשה לפני 15 שנה. מטבע הדברים יש מעט קילופי צבע שהייתי שמח לתקן.

כן... אני אפנה לר בריח אבל סקפטי.

אם למישהו מחכמי הפורום רעיון למקום בו ניתן להתאים ולרכוש צבע?

97D2C21F-645B-4C5A-ABBD-C381B02B5647.jpeg

62231EAB-55F2-4341-8205-5F07E3D83CA2.jpeg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

רב בריח משפצים דלתות. לא יודע לגבי הדגם שלך ולגבי העלות. בשלב ראשון קח את מספר הדגם ופנה אליהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

רב בריח, כמו רוב החברות האחרות שעוסקות במתכת צבועה, משתמשת בגוונים מתוך מניפת ral.

לפי התמונות במקרה שלך זה נראה לי גוון 7009, אבל זה כמובן חוסר אחריות לקבוע מתמונה באתר אינטרנט.

אתה צריך לשאול מניפה של "צבע אמיתי" (בטמבוריה הקרובה ישמחו להשאיל לך תמורת ערבון שתחזיר).

אתה צריך לחפש בעמוד של משפחת האפורים-ירקרקים צבע שכשתניח את המניפה על הדלת, זה יהיה זהה (כמעט זהה, גם מניפות "צבע אמיתי" קצת מזייפות, כי זה על נייר, ומבריק, וכו').

אחרי זה, אתה תוכל לרכוש צבע לפי המספר, באיזו תצורה שתחפוץ (מיכל ספריי, מיכל לצביעה ברולר/מברשת, או מיכל למילוי פיסטולט.

תוכל גם לרכוש צבע שלא דורש הכנה מוקדמת (שכבת יסוד וכו').

עריכה אחרונה על ידי natco
  • אהבתי 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

להמשיך את דברי נתקו - הייתי מחפש את ההזמנה או קבלת הקניה של הדלת. הפרטים הטכניים אמורים להופיע בה. יתכן שצטרך לפנות לחברה עם מספר הדגם או הצבע.

מספר ב

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה.

אין קבלה של הדלת מלפני 15 שנה.

אני אנסה את המניפה ואפעל בהתאם 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דווקא הייתי מנסה לפנות לרב בריח ולקבל מהם את המניפה, כמובן שאם אתה הולך לטמבוריה, אתה צריך לקחת בחשבון שהמניפות הללו לפעמים מוחזקות שנה או יותר והצבע שאתה רואה במניפה יכול להיות בהיר יותר ממה שבתכלס תקבל. קח לתשומת לבך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש היום אפליקציות לטלפון שמזהות את גוון הRAL באופן די מדוייק.

קח בחשבון שכל תיקון שתעשה יראו אותו אלא אם אתה מפרק את הדלת, מכין כמו שצריך וצובע את כולה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא מתכוון לצבוע את כל הדלת, רק תיקון צבע על הקנט שהתקלף

גם אם יהיו הבדלים זה עדיין עדיף מהשחור המכוער של הקילוף

לגבי האפליקציה... אבדוק

• תוכן חדש...