Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בדרך כלל קונה מהחנות השכונתית ומישהו מביא לי. הפעם הזמנתי באינטרנט לפני כ8 ימים עם תנאי אספקה של 'משלוחים לכל הארץ עד 4 ימי עסקים'. כמובן שלא הגיע. אי אפשר לתפוס את החנות (מגיעים למוקד הודעות, משאירים הודעה ולא חוזרים). מדובר במזון רפואי ודי יקר. 

מה הצעד הבא שלי? מועצה לצרכנות? ביטול עסקהה?

תודה

פורסם (נערך)

תעדת את הפניות לחנות?

אם קנית באשראי, ומועד החיוב שלך בעשירי לחודש, מהר ופנה לשרות האשראי כדי לבטל את החיוב.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

מוזר, התחרות בתחום קשה והרוב משתדלים לתת שירות לפחות סביר.

בדוק אם יש להם דף אינטרנט, פרסם פוסט ותייג אותם. לפעמים זה מזיז עניינים.

פורסם

התחרות באמת קשה וכמעט כולם מספקים משלוח תוך יום.

אתה יכול להתקשר לחברת האשראי ולדווח על כשל תמורה ולבקש שיבטלו את התשלום.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כמו שנכתב, פרסם פוסט עצבני (אבל הצמד לעובדות מתועדות, שלא יאיימו אח'כ בדיבה) בדף הפייסבוק שלהם. יחזרו אליך במהירות הבזק ויתקנו את מה שצריך, המשלוח או זיכוי.

:turn-l:
פורסם
לפני 5 שעות, mrmiki1234 כתב:

תודה רבה לכולם. חנות חיות מומלצת באיזור המרכז? שאפשר להזמין בקלות באינטרנט ולשלוח לאיזור חולון?

רגע, לא אמרת מה נסגר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

אני שנים עם פנדה https://www.pandapets.co.il/

יש להם תוכנית מועדון שנותנת אחלה מחירים, והשירות נהדר (המלצות על מוצרים כשיש התלבטות, בירורים מול יצרנים, הצעות תחליפים לפי הצרכים כשיש בעיות אספקה...)

גם מ-Dogo הזמנתי כמה פעמים (יש להם מוצרים טבעיים שלא כולם מחזיקים)

לאורך השנים הזמנתי מלא מעט, נדיר שיש בעיות, אבל שתי חנויות שהיה לי איתם נסיון פחות טוב הן אנימלי ודיגיפט. לא שהם עשו משהו קיצוני, אבל היה חוסר הבנה והם לא הסכימו להתגמש ונצמדו לתקנון. כאמור, התחרות בתחום קשה וזה פשוט גורם לי לעבוד עם מי שמנסה ללכת לקראתי ולמצוא פתרון גם אם הוא לא חייב.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם (נערך)
בתאריך 10.2.2023 בשעה 18:19, gsi16v כתב:

רגע, לא אמרת מה נסגר

הצלחתי אוליי לעשות הכחשת כשל תמורה. מחפש כרגע חנות שאוכל לוודא בקלות מלאי ולהזמין 

המזון המבוקש הוא הילס gi biome

עריכה אחרונה על ידי mrmiki1234
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כבר שנים שאנחנו רוכשים (ליתר דיוק - עד לפני 3 חודשים) מזון ב All4Pets , גם אצלנו מדובר על מזון של הילס (k/d במקרה שלנו).

המחיר אצלם הזול ביותר ככל שראיתי, אספקה מהירה, ומעולם לא היו בעיות.

• תוכן חדש...