Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, sperial כתב:

יש אנטיוירוסים חינמיים למיניהם. רציתי להדגיש לברווז, שחושש מהם, שהתוכנה של מיקרוסופט אינה כזו, היא נרכשת במסגרת רשיון חלונות.

צודק ספיריאל.

נדרש וינדוס חוקי עם עדכונים אוט'. אני גם עם הדיפנדר המובנה כבר שנים.

במידה והוינדוס פרוץ יש מצב שלא יעשה עדכונים לפתע פתאום, כך שלמי שאין מומלץ מאד להתקין אנטי וירוס חיצוני.

בזמנו במחשב הקודם היה לי בנוסף לדיפנדר גם חבילת ESET שהיא מצויינת עד שחבר המליץ לי להשאר עם ההגנה של הוינדוס בלבד.

בכל מקרה כל הקבצים החשובים שלי מגובים תמיד.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אם תוכנת החלונות פרוצה ולא עושה עדכונים, לא יעזור אף אנטי-וירוס.

ההגנה הכי טובה כיום על המחשב היא עדכונים שוטפים של כל רכיבי התוכנה - חלונות, דפדפנים ושאר התוכנות שבשימוש (adobe, zoom, firmware וכו').

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, yossy כתב:

במידה והוינדוס פרוץ יש מצב שלא יעשה עדכונים לפתע פתאום, כך שלמי שאין מומלץ מאד להתקין אנטי וירוס חיצוני

היום לדעתי אין טעם להתעסק עם ווינדוס פרוץ.

אם זה לא הגיע עם המחשב, אתה יכול לקנות קוד אקטיבציה בפחות מ20$, או פשוט להתקין ולא לעשות אקטיבציה, עדיין תקבל את כל העדכונים.

https://www.tomshardware.com/reviews/get-windows-10-free-or-cheap,5717.html

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אל דאגה, המחשב שלי עם ווינדוס חוקי למהדרין. חוץ מעדכון גרסה ל11 שאני לא עושה, שאר העדכונים נעשו.

יש תוכנה שבודקת לינקים ומתריעה על סכנות וכו'?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 20 דקות, DareDevil כתב:

אל דאגה, המחשב שלי עם ווינדוס חוקי למהדרין. חוץ מעדכון גרסה ל11 שאני לא עושה, שאר העדכונים נעשו.

אתה.

בעניינים כאלה תחושת הבטן זה ההתרעה הכי טובה. אל תלחץ על דברים שנראים מפתים מדי, אם משהו זול בצורה מחשידה ואין לך ביקורת אמינה על זה תעשה רוורס.

קיבלת הודעה מהבנק? כנס לאתר שלהם לבד.

שום דבר לא יכול להגן עליך או על המחשב בצורה הרמטית. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

Ublock

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
בתאריך 8.2.2023 בשעה 09:26, vadim6385 כתב:

היום לדעתי אין טעם להתעסק עם ווינדוס פרוץ.

אם זה לא הגיע עם המחשב, אתה יכול לקנות קוד אקטיבציה בפחות מ20$, או פשוט להתקין ולא לעשות אקטיבציה, עדיין תקבל את כל העדכונים.

https://www.tomshardware.com/reviews/get-windows-10-free-or-cheap,5717.html

אין לי מושג מדוע ציטטת אותי, אצלי הוינדוס תמיד היה ויהיה חוקי לגמרי ואני בודק כל הזמן שאני מעודכן. מסכים לחלוטין איתך לגבי השורה ה 1 שכתבת.

עריכה אחרונה על ידי yossy
תאוט קטיב

• תוכן חדש...