Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין אנטי וירוס או חבילת תוכנות הוליסטית כלשהי להגנה מפני וירוסים וכדומה.

תוכנה freeware או open source 

המלצות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני חושב שהאנטי-ווירוס שמגיע עם ווינדוס המובנה הוא אחלה, לא חושב שצריך להשקיע בלהתקין משהו אחר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 6

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כנ"ל. Windows defender די הוציא את כל החברות אנטי וירוסים מהשוק הפרטי.

מאז XP SP1 מייקרוסופט התחילו לקחת את נושא האבטחה ברצינות.

ככה שאם אתה לא מטומטם ולא מתקין כל סרגל כלים ולא מריץ כל דבר שהגיע לך למייל, ואתה כן מתקין עדכונים למערכת הפעלה, אתה בסדר.

• רעיון טוב! 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

יש קורולציה מדהימה וחד משמעית בין מחשבים שמותקנים עליהם אנטי וירוסים למיניהם לבין מחשבים שמכילים וירוסים.

תוודא שרק אתה משתמש במחשב ואל תתקין שום דבר חשוד ואל תלחץ על שום קישור חשוד.

וכמו שציינו - תתקין מיד כל עידכון למערכת ההפעלה (גם אם זה רץ אוטומטית, תוודא שאתה באמת מעודכן עם כיבוי מחדש מדי פעם)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני ממליץ על AVAST, הגרסא החינמית מספיקה בהחלט. לא להתייחס לאזהרות ולהצעות לשדרג לגרסא בתשלום - כי אין צורך.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אנטי וירוס זה הדבר היחיד בערך שלעולם לא אחשוב אפילו על להתקין חינמי או פרוץ...

אני עם נורטון הרבה מאד שנים, ומרוצה. 

• רעיון טוב! 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אנטיוירוס של $M אינו חינם. הוא כלול במחיר של חלונות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 דקות, sperial כתב:

אנטיוירוס של $M אינו חינם. הוא כלול במחיר של חלונות.

זו התחכמות..
גם מסך הוא לא חינם, הוא כלול במחיר של הלפטופ. עכשיו בהצלחה לרכוש לפטופ ללא מסך ולחסוך במחיר (ואל תביא לי מחשב שולחני בתור דוגמא)

יום טוב גם לך

פורסם

יש אנטיוירוסים חינמיים למיניהם. רציתי להדגיש לברווז, שחושש מהם, שהתוכנה של מיקרוסופט אינה כזו, היא נרכשת במסגרת רשיון חלונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 4.2.2023 בשעה 19:00, hans כתב:

יש קורולציה מדהימה וחד משמעית בין מחשבים שמותקנים עליהם אנטי וירוסים למיניהם לבין מחשבים שמכילים וירוסים.

תוודא שרק אתה משתמש במחשב ואל תתקין שום דבר חשוד ואל תלחץ על שום קישור חשוד.

וכמו שציינו - תתקין מיד כל עידכון למערכת ההפעלה (גם אם זה רץ אוטומטית, תוודא שאתה באמת מעודכן עם כיבוי מחדש מדי פעם)

קצת כמו תרופות שאנשים לוקחים ומחלות שיש להם?

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

יש אנטיוירוסים חינמיים למיניהם. רציתי להדגיש לברווז, שחושש מהם, שהתוכנה של מיקרוסופט אינה כזו, היא נרכשת במסגרת רשיון חלונות.

לא חושש מהם. 

רק לא משתמש בהם באופן בלעדי.

אני מכיר את נורטון משנים רבות, ויודע להעיד שהוא יעיל מאד. 

אני לא בעד להחליף סוס מנצח כל עוד הוא ממשיך לנצח. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ניקח את השרשור הזה לכיוון אחר, מחפש תוכנה שתזהיר לגבי לינקים/אתר לא טובים. יש כזה דבר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...