Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מגיע במרץ לגרמניה לאזור של שטוטגארט (יכול לנחות איפה שרוצה ולוקח רכב).

יש לי יום-יום וחצי  לטיול - מתלבט בין:

1. מוזיאונים של מרצדס ופורש בשטוטגאט

2. מוזיאון אודי באינגלשטאט + מוזיאון התחבורה במינכן.

רעיונות? 

תודה

*אני עם קולגה שלא מעוניין בנהיגה, אז מסלולים וכו' פחות רלוונטי.

פורסם

הייתי הולך על מרצדס ופורש+מנסה לבדוק כבר מהיום אם יש מקום פנוי לסיבוב באחד המפעלים שלהם. (עשיתי את הסיבוב הזה לפני 15 שנים)

• אהבתי 1

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

לא הבנתי איך אופציה 2 רלוונטית אם אתה נוחת בשטוטגארט ויש לך יום. במוזיאון של פורשה הייתי, נחמד מאוד לחובבי המותג. במרצדס לא יצא לי.

פורסם

אם אתה בשטוטגרט, בקר את המוזאונים של מרצדס ופורשה. 

במסגרת הזמנין שלך, עדיף לדעתי לשמור את אינגולשטט ומינכן להזדמנות אחרת.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 דקות, yoni162 כתב:

לא הבנתי איך אופציה 2 רלוונטית אם אתה נוחת בשטוטגארט ויש לך יום. במוזיאון של פורשה הייתי, נחמד מאוד לחובבי המותג. במרצדס לא יצא לי.

אני צריך להגיע להילבורן, כך שאפשר לנחות בשטוטגארט (טיסה עם קונקשן) או במינכן (טיסה ישירה)  ולקחת רכב - בסוף זה אותו זמן בדרכים כך שאני לא מוגבל.

פורסם (נערך)

לפני שלושה שבועות חזרתי מעוד סיבוב בגרמניה וביקרתי במוזיאון מרצדס.

ממש מומלץ (גם למי שלא ממש חובב רכב )יש שם המון דגמים מראשית ההיסטוריה שלהם עד לדגמים הנוכחיים ועוד כמה דברים מגניבים

מה שגם המוזיאון מסתיים בסוכונות מרצדס ענקית ויש שם אפשרות להסתבוב ולהכנס למכונית.

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם
לפני שעתיים, GTאי כתב:

אני צריך להגיע להילבורן, כך שאפשר לנחות בשטוטגארט (טיסה עם קונקשן) או במינכן (טיסה ישירה)  ולקחת רכב - בסוף זה אותו זמן בדרכים כך שאני לא מוגבל.

אוקי, אז נראה לי תלוי במה שיותר מעניין אותך. במינכן יש גם את BMW Welt.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם מינכן הייתי הולך בגדול, על ה-Dutsches Museum מוזאון טכני ענק עם פרק גדול של תחבורה. הבעיה היא שיום אחד לא מספיק.

הייתי לפני 14 שנה והייתי שמח לחזור.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, אבל בשביל זה צריך לסטות איזה 600 ק"מ. 

לא יודע אם כבר סיפרתי כאן - אבל לאבא שלי היה חבר בברלין שנהג לנסוע פעם בכמה שנים לשטוטגרט כדי לקבל את המרצדס החדשה שלו במפעל. יום אחד הוא חזר עם הרכב החדש לברלין וגילה שהוא גדול מדי בשביל החניה. עשה אחורה פנה, נהג לשטוטגרט כדי להחליף אותו במשהו קצת יותר קטן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

ן, אבל בשביל זה צריך לסטות איזה 600 ק"מ.

אלא אם מתחילים בדיסלדורף שיותר קורובה ליעד ממינכן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פחות או יותר אותו מרחק - דיסלדורף ברלין, מינכן ברלין, פרנקפורט - ברלין ברלין היילברון - כולם בין 550-600 ק"מ וגם מנמה"ת של מינכן להיילברון זה 300 ק"מ. 

מבחנינת טיסה כנראה שהנוח ביותר יהיה לטוס לפרנקפורט (150 ק"מ מהיילברון, ויש טיסות ישירות), ויש הרבה מה לראות איזור, אני לא בטוח לגבי מוזיאוני רכב.

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

פחות או יותר אותו מרחק - דיסלדורף ברלין, מינכן ברלין, פרנקפורט - ברלין ברלין היילברון - כולם בין 550-600 ק"מ וגם מנמה"ת של מינכן להיילברון זה 300 ק"מ. 

מבחנינת טיסה כנראה שהנוח ביותר יהיה לטוס לפרנקפורט (150 ק"מ מהיילברון, ויש טיסות ישירות), ויש הרבה מה לראות איזור, אני לא בטוח לגבי מוזיאוני רכב.

התכוונתי ללכת לקלאסיק רמיס דיסלדורף ומשם לנסוע להילבורג. פחות מ 300 קילומטר ויותר קרוב ממינכן.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מוזיאונים זה נחמד, אבל מוכר מידי ולא משתנה.

הכי טוב ללכת לקלאסיק רמיס שבכלל לא באיזור שאתה מבקר. אבל מה שטוב שם שכל פעם שבאים יש כלי רכב אחרים. הייתי אולי 10 פעמים, לא מוותר על כניסה לשם כל פעם שמגיע לברלין.

אבל עוד יותר שווה - זה תערוכת שנתיות. 

ב25-26 למרץ יש את הטכנורמה בקאסל, שזה באיזור החיוג שלך, אם תוכל לכוון את תאריך הנסיעה בהתאם.

https://www.technorama.de/kassel/

*בסופ" ש האחרון הייתי ברטרומובייל בפריז. חוויה משכרת. מעל 1000 מכוניות והחוויה הכי חזקה שהייתי בה עד היום.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 13 דקות, amosbmw כתב:

ב25-26 למרץ יש את הטכנורמה בקאסל, שזה באיזור החיוג שלך, אם תוכל לכוון את תאריך הנסיעה בהתאם.

האמת נראה מדהים, אבל במצוות האישה לפני כניסת שבת אני צריך להיות בבית :(

• תוכן חדש...