Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז לא באמת שיניים, סתם קליק בייט 😆 אבל כן זהב.

יש למישהו המלצות על איך ולמי למכור תכשיטים ישנים?

אמורים להיות מזהב ברמות שונות (14,18) מהמעט שהצלחתי לברר באתרים התמורה צריכה להיות סביב 6000 ש"ח לכמות שיש לי.

אבל חיפוש גנרי בגוגל מראה אתרים שגורמים לי להרגשה קצת כמו מלכודות, אז אני תוהה האם מישהו פעם עשה משהו כזה ויכול לשתף על ניסיונו.

תודה :-)

• מצחיק 6

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לפני קצת יותר מעשרים שנה, אמא שלי הלכה לתכשיטן, לברר כמה הטבעת שהיא רוצה למכור שווה,

התכשיטן אמר לה שהיא שווה 10,000 שקל,

אמא שמחה ואמרה שהיא רוצה למכור, אז הוא אמר לה שהוא ייתן לה רק 25% מהערך.

אם אני זוכר נכון, הוא אמר לה שזה הנוהל וכנראה מה שתכשיטנים אחרים יציעו לה.

היא וויתרה והטבעת אצלה עד היום

כבר חתמתי...

פורסם

יש מחיר לתכשיט לפי המשקל וסוג הזהב. אין קשר ליופי או לעיצוב. תתקשר למספר חנויות באזורך ותשאל כמה הם משלמים לגרם זהב לפי הסוגים שיש ברשותך. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 50 דקות, yairw כתב:

לפני קצת יותר מעשרים שנה, אמא שלי הלכה לתכשיטן, לברר כמה הטבעת שהיא רוצה למכור שווה,

התכשיטן אמר לה שהיא שווה 10,000 שקל,

אמא שמחה ואמרה שהיא רוצה למכור, אז הוא אמר לה שהוא ייתן לה רק 25% מהערך.

אם אני זוכר נכון, הוא אמר לה שזה הנוהל וכנראה מה שתכשיטנים אחרים יציעו לה.

היא וויתרה והטבעת אצלה עד היום

זה מה שנקרא sunk cost fallacy, כשל בעלות אבודה.

אפשר גם לקחת תרחיש אחר - היא הלכה לחנות ושילמה 2500 ש"ח על טבעת שתיאורטית שווה 10.

בשני המקרים התוצאה זהה - הגברת מצאה את עצמה עם גוש מתכת יקרה בבית ומינוס 2500 ש"ח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 59 דקות, Moshe c כתב:

יש מחיר לתכשיט לפי המשקל וסוג הזהב. אין קשר ליופי או לעיצוב. תתקשר למספר חנויות באזורך ותשאל כמה הם משלמים לגרם זהב לפי הסוגים שיש ברשותך. 

כן, אני מבין את זה ולפי זה חישבתי את מה שכתבתי בהתחלה ומה שהצלחתי למצוא (ברור שהעלות קניה היתה הרבה הרבה יותר יקרה)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

גולדקס.
רוב התכשיטנים בארץ עובדים איתם.

אני מכיר אותם 25 שנה, עוד מכשהייתי בתחום.

קח בחשבון שהתשלום הוא על הפיין,  אז אתה מקבל תשלום יחסי לפי הקרטורה ולא לפי משקל התכשיט שאתה מחזיק ביד.

בנוסף, יש עמלה על הזיקוק.

אתה יכול לקחת את הפיין או את שוויו.

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...