Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין ליקנות מברגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אממ, אני רק אניח את זה פה:

https://www.lastprice.co.il/p/100031059/סט-מברגה%2Fמקדחה-12V-עם-מברג-חשמלי-נטען-Bosch/BOSCH-GSB-120~LI-~~-Bosch-Go

אם זה לשימוש יום יומי הכלי הזה ישרת גם את הנכדים שלך.

ובכל זאת, מספר סייגים:

א. מצוין במפרט שמגיעות סוללות 1.5A. לא נראה לי, הם לא משווקות כבר מספר שנים וגם התמונה באתר מציגה את הדגם המעודכן (2A).

ב. מדובר במברגת פוטר-קלאץ'. הייתרון שלה שהיא יכולה לעשות עבודות של אימפקט. ההפך לא. ז"א - יש עבודות שאימפקט לא תוכל להחליף אותה.

ג. היא מגיעה עם מברגון חשמלי מדגם GO, הדגם הזה כבר התחלף ב GO2. מה זה אומר לגבייך? כנראה שכלום. המחיר של הסט הזה תמיד נע בין 400 ל 450 שקלים גם ללא המברגון כך שזה בונוס שהוא בכלל שם.

ד. דגם מקביל אמריקאי עולה לפעמים באמאזון עם תג מחיר של 69$ ומשלוח חינם, אך הוא מגיע עם מטען 110V שאינו בר הסבה וללא אחריות מקומית. קח את זה בחשבון.

ה. ציינת שאתה מחפש כלי לעבודות מזדמנות, צריך לדעת שאם אתה בוחר בפלטפורמת בוש, ובפרט ב 12V (שהם למעשה מיתוג חדש ל 10.8V האירופאי) יש לך עוד מבחר ענק של כלים "ערומים" שתוכל להשתמש בהם עם אותם סוללות.

לצורך העניין:

https://www.bosch-professional.com/lb/en/12-volt-system-225588-ocs-c/

ו. תחשוב על שימושים עתידיים, יש מצב שכדאי לך לבנות את הבסיס על 18V. תלוי בך.

אישית, בבית אני עובד עם מילוואקי בגזרת ה 18V, ועם בוש בגזרת הכלים הקלים יותר (בדיוק מה שכתבתי למעלה).

בהצלחה,

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש הדבר הזה, סט מאריכים מעליאקספרס ועוד כמה ביטים יותר ארוכים שקניתי פעם בהום סנטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 2.2.2023 בשעה 20:49, דובצע כתב:

שלום חברים השימוש שלי בסיסי מאוד אז חשבתי להתחיל מהפשוט 12 v בלי אימפקט עכשיו  יש כמה אופציות

א יד 2 איזה בוש או מקיטה

ב לחפש במחסני חשמל בוש או מקיטה 

ג ראיתי בשרוף מברגה של קרסס ב190 לא יודע אם כולל ביטים

מה מומלץ?

בתודה מראש

אני רכשתי את הKRSS הנ"ל .

חבר שעובד בחנות כלים אמר לי שזו בדיוק אותה מברגה של WORX רק בשם אחר,גם הסוללות אותן סוללות והיבואן אותו יבואן.

במחיר הזה אין בכלל מה לחשוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
בתאריך 4.2.2023 בשעה 07:10, GABIUBOGI כתב:

עכשיו יגידו אימפקט לא מתאים לקדיחות

פחות מתאים ממברגה שהיא לא אימפקט?

למה?

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

אני הייתי מתחיל עם הסט הזה (יש לי אותו).

מעבר לזה, כשתבין מה אתה יותר צריך ומה יותר שימושי לך, אפשר להתחיל לקנות ביטים איכותיים יותר (ובאורכים נוחים יותר) בנפרד.

שים לב שברגי הסיבית הנמכרים בארץ הם לא פיליפס אלא משהו שנקרא פוזידרייב, ופיליפס אמנם יכול לעבוד איתם אבל לביט יש נטייה מוגברת "לקפוץ" החוצה מהבורג. 

הייתי ממליץ לך מראש להתארגן גם על כמה ביטים ארוכים מסוג זה, מספר 1+2 הם הנפוצים ביותר (כנ"ל גם פיליפס 1+2).

בקישור תוכל למצוא גם פוזי וגם פיליפס ארוכים לרכישה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 23 שעות, ArikC כתב:

אני רכשתי את הKRSS הנ"ל .

חבר שעובד בחנות כלים אמר לי שזו בדיוק אותה מברגה של WORX רק בשם אחר,גם הסוללות אותן סוללות והיבואן אותו יבואן.

במחיר הזה אין בכלל מה לחשוב.

אני לא מכיר את הכתומות של WORX, אבל יש לי את הסדרה הירוקה (אימפקט) כבר מ 2019 (דור ראשון). BRUSHLESS. פ33ה של מברגה.

לפני כמעט שנה קניתי סט נטען BRUSHLESS של KRESS ב"עץ האורן" (דיל פסיכי של 3 כלים: מברגת אימפקט 230Nm, משחזת זווית ופטישון 2J עם 2 סוללות קטנות ב 1650 שח [שודרגה סוללה אחת ב 150ש"ח ל 4Ah וקניתי עוד אחת של WORX באליאקספרס (מקורית) ב 220שח (4Ah גם כן).
כלים פשוט מעולים, חזקים ובנויים היטב. 

בבלק פריידיי האחרון צדתי סט של GREENWORKS באמאזון.
לא הייתי צריך אבל לא יכולתי לסרב להצעה אז קניתי "שיהיה":
הסט כולל:
מברגת BRUSHLESS (פוטר רגיל כמובן, לקידוחים עדינים או כל דבר אחר שלא צריך אימפקט)
מברגת אימפקט BRUSHLESS.

2 סוללות 2Ah

מטען אמריקאי 110V

תיק נשיאה

כל היופי הזה ב 55$ כולל משלוח עד הדלת (אמאזון) - בעברית: 189 ש"ח בלבד !
לא היה דיל כזה ואני לא יודע אם גם יהיה (המחיר לסט בד"כ הוא 200$ - אני עוקב).

בקיצור - למי שמחפש הזדמנויות בכלי עבודה, לשים לב לבלק פריידיי וכל מיני "חגים" אחרים - ולחפש גם באמאזון (יש דילים נהדרים על כלים, אולי חלקם NO NAME אבל הביקורות שוות זהב ואפשר לצוד כלים מעולים בכלום כסף).

לאחרונה קניתי מפוח קטן עם סוללה 20V 3Ah עם מטען (ישראלי) ב 124 ש-ק-ל עד הבית (אמאזון). פסיכי.

מי שמעוניין בדילים טובים לכלי עבודה מכל הסוגים והמינים -> שייכנס לקבוצת פייסבוק - כלי עבודה יד ראשונה.
מצרף ברקוד לסריקה.

איציק

265796820_1530518127334808_3246653618825129334_n.jpg

• אהבתי 3

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 12 שעות, איציק נ. כתב:

כולל:
מברגת BRUSHLESS (פוטר רגיל כמובן, לקידוחים עדינים או כל דבר אחר שלא צריך אימפקט)
מברגת אימפקט BRUSHLESS.

2 סוללות 2Ah

מטען אמריקאי 110V

תיק נשיאה

כל היופי הזה ב 55$ כולל משלוח עד הדלת (אמאזון) - בעברית: 189 ש"ח בלבד 

היי איציק, איזה מטען שתואם לחשמל בארץ רכשת?

פורסם

יש שלל ממירי מתח שניתן לרכוש, עבור מוצרים הצריכים זרם נמוך יחסית כמו מטענים למיניהם זה מומלץ. עבור מוצרים כבדים יותר, עדיף להימנע לדעתי. 

הלינק להמחשה בלבד.

פורסם
לפני 13 שעות, Johnathan כתב:

היי איציק, איזה מטען שתואם לחשמל בארץ רכשת?

במקרה, יש לי:
1. שנאי 500W מ 220 ל 110 (משהו דיי כבד ומפלצתי) 

2. מטען של GREENWORKS 220V שקיבלתי לפני שנתיים מקרוב משפחה ושכב לי במחסן ללא שימוש (לא היה לי שום כלי שלהם, הוא הביא כי חשב שיש לי שימוש...לא דמיינתי שאשתמש בו - אבל זה קרה).

לא להשתמש במתאמים הקטנים מ 220 ל 110, הם נשרפים תוך זמן קצר. אם אתה בונה סט כלים - עדיף להשקיע עוד כמה לירות ולקנות מטען 220V (יש דילים מידי פעם וצריך לעקוב).

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 15 דקות, איציק נ. כתב:

במקרה, יש לי:
1. שנאי 500W מ 220 ל 110 (משהו דיי כבד ומפלצתי) 

2. מטען של GREENWORKS 220V שקיבלתי לפני שנתיים מקרוב משפחה ושכב לי במחסן ללא שימוש (לא היה לי שום כלי שלהם, הוא הביא כי חשב שיש לי שימוש...לא דמיינתי שאשתמש בו - אבל זה קרה).

לא להשתמש במתאמים הקטנים מ 220 ל 110, הם נשרפים תוך זמן קצר. אם אתה בונה סט כלים - עדיף להשקיע עוד כמה לירות ולקנות מטען 220V (יש דילים מידי פעם וצריך לעקוב).

איציק

תודה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

מתעלק על השרשור.

אני מתעניין ברכישת מברגה לשימוש ביתי.

רציתי משהו שידע לעשות בערך הכל בבית ולכן חשבתי לקנות אימפקט מחברה איכותית, בערך 18V. אני בכיוון?

ראיתי בארץ דברים סבירים של מקיטה/בוש/וורקס ירוק באזור 600-700 ש"ח. אח"כ ראיתי את הקישור הזה:

https://www.amazon.com/dp/B0BCTNCR2G?_encoding=UTF8&psc=1&smid=A2XZ7JICGUQ1CX&linkCode=sl1&tag=perfectdea082-20&linkId=d206fa9324cfa972c510a0ff9027e42c&language=en_US&ref_=as_li_ss_tl

מה אומרים?

יש פה דיל טוב?

ולמה בעצם צריך 2 כלים?

האם הסוללות האלו יתאימו גם לכלים אחרים שלהם?

במחשבה שניה, יש גם את אלו של דה-וולט:

https://www.amazon.com/DEWALT-DCF809C2-Lithium-Ion-Brushless-Batteries/dp/B07QGL8BLY/ref=d_ex_efse_dp_ps_d_vft_none_sccl_3_7/146-2465413-4507656?pd_rd_w=bawib&content-id=amzn1.sym.a33bdad7-13b2-4641-a8b3-d6f6ef5a7304&pf_rd_p=a33bdad7-13b2-4641-a8b3-d6f6ef5a7304&pf_rd_r=J21CPJ76G5X49YMKAQVR&pd_rd_wg=GBvD6&pd_rd_r=a5357b7d-10fd-4c99-a47f-2c25f5d49595&pd_rd_i=B07QGL8BLY&psc=1

https://www.amazon.com/DEWALT-DCK240C2-Lithium-Driver-Impact/dp/B00IJ0ALYS?ref_=ast_sto_dp&th=1

איך בוחרים??

עריכה אחרונה על ידי Froyne

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

טיפ מספר 1- רד מנושא האימפקט. 

אתה תמצא את עצמך עשרות פעמים אומר "מזל שיש לי קלאץ'" ואפילו לא פעמיים אומר "חבל שאין לי אימפקט", בשימוש ביתי. 

טיפ מספר 2- אתה רוצה 18V, מצויין. תתחיל בלבחור 2-3 אופציות ולראות ביקורות שלהן ברשת (יוטיוב). משם תוכל לקבל מושג טוב מה הכלי יכול ומה לא יכול לעשות. 

לדיוולט למיטב זכרוני (הבראשלס) אין אפשרות לדרגה חלשה מאד בקלאץ', כך שייתכנו מצבים שתצטרך מעט מאד כח, ויהיה לך יותר מדיי. מצד שני, אלו לא דברים שאתה אמור לעשות עם מברגה ממילא בד"כ...

למה צריך 2 כלים? כי זה נמכר טוב... לשימוש ביתי מזדמן, אין שום צורך. 

לשימוש קצת יותר רציני, זה יעיל. לי בעצמי יש זוג מברגות (שתיהן קלאץ', ולא אימפקט), וזה נוח שעל אחת יש ביט להברגה ועל השנייה מקדח במקום להחליף כל רגע את הביט. קצת חסרה לי שלישית (כי מה עם השקען? הוא עז?  :lol:) האמת.

טיפ מספר 3- היו פה כמה שירשורים שמסבירים באריכות על ההבדלים השונים, יכולות, כן\לא אימפקט וכו. מוזמן לבצע חיפוש. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

אתה תמצא את עצמך עשרות פעמים אומר "מזל שיש לי קלאץ'" ואפילו לא פעמיים אומר "חבל שאין לי אימפקט", בשימוש ביתי. 

תודה על התשובה המושקעת.

אשמח לעוד טיפה הסבר על הנקודה הזו.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

• תוכן חדש...