Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין ליקנות מברגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה חברה אחרת .

זה גם מותג ביניים לא רע ועוד במחיר כזה...

קח בחשבון שתצטרך מטען עם מתח מתאים (יש באלי ב70 שקל בערך)

(אגב לפני חודשיים בערך היה דיל של החברה הזו של אימפקט ופוטר קלאץ במחיר הזה. מציאה מטורפת אנשים קנו סתם שיהיה)

• מעניין 1
  • תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 13.2.2023 בשעה 00:15, ברווז כתב:

למה לא?

יש לך כאן, כאן, וכאן.

ויש עוד. 

קצת יותר יקר מאשר ה-229 שמצאת לגוף GSR, אבל אם אתה רוצה להחליף לבראשלס, אולי שווה. 

מעבר לזה, תתחיל עם הפחמים. מקסימום זרקת 30 ש"ח וזו לא הבעייה, ואז מחליפים את המברגה כבר וזהו.

מכיוון שאני ״חסכן״ אתחיל בפחמים.  בכל אופן מזל שבחרתי לא לשלם און-ליין עבור גוף GSR כשהגעתי לבראנד הסתבר שאין בכלל במלאי. הסתבר שגופים נמצאים שם בתפזורת, כלאמר ללא אריזה בכלל, מה שאני חושב שזה חלק מסט שפורק מסיבה כלשהיא ונמכר as is . (לא היכחישו) 

אמשיך לחפש GSB , אבל אני חייב לברר טלפונית קודם אם יש בכלל במלאי (או שיפתחו סט) ואם יש אחריות.

בינתיים, התחלתי פרוייקט הנצלה לסוללות של הכלים הישנים, לטעון בעזרת ספק חיצוני, עם מד זרם בטור על מנת לנטר צריכה.

מי אמר שמשעמם להתעסק עם כלי עבודה 😁🤣

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...